ŠinaGF 22 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan 5th winter party by FBC GOODFELLAS " Five of Goodfellas " Termin: 05.02.2011. sa početkom u 18 sati Mjesto:ZAGREB Prostorije NK Concordia + šator - GRAD MLADIH - PIONIRSKI GRAD ( na istom mjestu kao i prethodne dvije godine ) oznake “MOTO “ biti će postavljene od benz. pumpe u Dubravi tako da karta nije potrebna ) Svira: THE TRIO –tribute AC/DC,ZZtop Besplatan (djabe): grah " GOODFELLAS " 40 kg graha-40 kg mesa Cuga: Piva,boca 1/2 L, 10 kn Coca-Cola 1/2 L 10 kn Jack/Cola 14 kn Jager/Cola 12 kn Ostale žestice 6-7 kn Prenočište: Grad mladih funkcionira kao izletište tako ako tko hoće prenočiti i doma ići drugi dan može rezervirati smještaj na tel: 01/2984-073 kontakt- gdin. Pušić ili gđa. Berišić ili putem emaila: gmg @ nazor.hr Cijene smještaja: 2 x krevet - 130 kn+7kn ( bor. taksa ) po osobi 10 x krevet - 115 kn+7kn ( bor. taksa ) po osobi za navigaciju: POINTER- MJESTO SUSRETA 45° 51´ 15.95" N 16° 02´ 43.22" E http://www.youtube.com/watch?v=0pNgyeEUQwA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan Ako šta znači evo i flayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Januar 31, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za GF i vidimo se za vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude po planu, i mi ćemo za Gojkom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano Februar 2, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za GF i vidimo se za vikend Biti će mi drago. Biti će to okupacija Zagreba:Warriorsi,Brothers'i,RU45,Mužlja,Futog,Skoplje,Rumunji, Silver Wings(Brčko),Custom(Novi grad)itd.Ne znam za "Srem" nemam nikakav kontakt, a bili su rekli da će doći,a i Žare(Knez)se pravi grbav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano Februar 2, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude po planu, i mi ćemo za Gojkom... Znam pa nije obečanje paučina da se podere. Sigurno i ovi pijanci dolaze sa tobom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 2, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za GF i vidimo se za vikend Biti će mi drago. Biti će to okupacija Zagreba:Warriorsi,Brothers'i,RU45,Mužlja,Futog,Skoplje,Rumunji, Silver Wings(Brčko),Custom(Novi grad)itd.Ne znam za "Srem" nemam nikakav kontakt, a bili su rekli da će doći,a i Žare(Knez)se pravi grbav. uff,bit ce veselo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za GF i vidimo se za vikend Biti će mi drago. Biti će to okupacija Zagreba:Warriorsi,Brothers'i,RU45,Mužlja,Futog,Skoplje,Rumunji, Silver Wings(Brčko),Custom(Novi grad)itd.Ne znam za "Srem" nemam nikakav kontakt, a bili su rekli da će doći,a i Žare(Knez)se pravi grbav. Nemoj da mi pristaješ na muke ... idem u svatove ( ženina rodbina, ako ne odem - ništa od miraza ), a "poželio" sam da slušam kojekakve Šabane i pjevaljke . A planirao sam da se vidim sa Gugom, da preuzmem karte za koncert Roger Watersa, ali ... Nisam siguran ni za petak u Užice, jer u subotu, još prije podne moram i kravatu vezati, a ne vraća mi se istog dana ( gluvo doba noći ) ... koji moj da idem ako ne mogu ni piti, ni ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti lepo provedi na svadbi, pričaćemo ti kako je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 2, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Losiji izgovor nisam cuo nikad u zivotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Losiji izgovor nisam cuo nikad u zivotu... Maaa ... da ... ja ne volim žurke, ne volim da hodam ... ubiću te kombajneru nijedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 2, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Losiji izgovor nisam cuo nikad u zivotu... Maaa ... da ... ja ne volim žurke, ne volim da hodam ... ubiću te kombajneru nijedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 3, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Losiji izgovor nisam cuo nikad u zivotu... koji je tvoj izgovor? pa neces spavati na podu,samu ponesi jedan onaj kutni na razvlacenje,po mogucnosti da je bijela koza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da Zare ne voli zurke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude po planu, i mi ćemo za Gojkom... Znam pa nije obečanje paučina da se podere. Sigurno i ovi pijanci dolaze sa tobom? Mislim da bi dolazak bez njih bio pravi promašaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 3, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Nas Zare je ipak R tj.Original! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan Jebemti kad je Žare ovako opušten na žurkama kakav će tek biti u svatovima? Žare samo opušteno ima dana i prilika da se vidimo. pozdrav i dobar provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan Evo cjenik za koji garantiram da je najjeftiniji sa skupova u Hrvatskoj: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 3, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Evo cjenik za koji garantiram da je najjeftiniji sa skupova u Hrvatskoj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Mozda navratim posto sam u Zagrebu....kazem mozda posto trebam i do mora sici.... U svakom slucaju vam zelim ugodan provod i zabavu a mozda se i vidimo??)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda navratim posto sam u Zagrebu....kazem mozda posto trebam i do mora sici.... U svakom slucaju vam zelim ugodan provod i zabavu a mozda se i vidimo??)))) Ako nađeš vremena biti će mi drago da se upoznamo. Mi smo tamo cijeli dan i noć pa navrati barem na grah i pivu. Ako imaš navigaciju onda: POINTER- MJESTO SUSRETA 45° 51´ 15.95" N 16° 02´ 43.22" E Isto tako možeš navratiti u naš kafić "GF" Avenija Dubrava 244 koji je u blizini mjesta skupa pa te netko odvede. Ako ne stigneš onda kad god se zatekneš u ZG možeš navratiti u kafić bilo da ti zatreba neka pomoć ili samo na piće. pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na srdacnom pozivu javim se na PP odma))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Februar 4, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Mi polako krećemo u pravcu ZG, da ne uletimo u gužvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan Slike I dio. http://www.facebook.com/album.php?aid=97489&id=1131756517&l=00b582752d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan Slike II dio. http://www.facebook.com/album.php?aid=97493&id=1131756517&l=7d8df4cf4c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...