Rancic 6 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CBR1000F Dual Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav pratim ovaj forum odavno, pa da se i ja prikljucim. Vozim dvotockase, ali sam jos uvek na skuterima. 2005 sam kupio prvi i to je bila Yamaha Neos 50 iz 2002, predivan skuter, sa Leo Vince, Malaguti varijatorom je isao extra (85 kmh) na ravnom naravno 2008 sam uzeo Majesty DX iz 1998 izuzetno ocuvanu, nikad padano i sa nekom realnom kilometrazom od 40,000. Polozaj sedenja je fenomenalan, lak za odrzavanje i poprilicno jeftin. trosio mi je od 4 - 4,5 l u urbanoj gradskoj voznji. Naucio sam ga u prste, sam promenio gomilu delova (plocice, kais, rolnice, regler) i napravio saug za dz, a za koji su mi trazili 190 eura. 2010 kupio sam Yamahu Veristy 2005 koja nosi identican motor od Majesty 250 samo je 264 ccm, ali osetna razlika u elasticnosti (najverovatnije i prenos je mnogo bolji) i u potrosnji koja nikad ne prelazi 4L a tezak sam na gasu, bolje koci, laksa za upravljanje. Majesty je izuzeno nezgodna kad vozite drugu osobu jer sedi mnogo vislje nego vi i teziste motora se bas osetno promeni. Smatram da je ovaj Yamahin motor nenadmasiv u klasi do 300 ccm, izvinjavam se unapred svima koji misle drugacije. Ovo je moje licno misljenje. Ako imate pitanja za bilo koji od ovih motora, slobodno me pitajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Januar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Imaš ovde podforume o raznim motorima i skuterima pa ćeš tamo naći puno interesantnih tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 16, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega,neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...