Scarface 0 Napisano Maj 23, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je vec bilo reci o ovome,al mi trebaju informacije za ortaka koji zivi u Zarkovu,a tamo nema Internet,pa me zamolio da mi kazete koji od ovih navedenih modela je najbolji, da li postoji jos modela ove vrste, kolike su cene i sta preporucujete??? NJegov budzet je do 2000evra(u obzir dolaze samo 125ice) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 23, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan DT125 je dvotakta masina,lepo vuce,trosi prosecno 4-5-6 litara,sve zavisi od voznje.Do 2000 evra se moze naci lepo ocuvan model XT125 ce tesko naci za 2000 eura,oni se krecu od 2500 pa navise,jer su dosta mladi.Poprilicno trom motor,i kao manu mu navode da se tesko nalazi neutral. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 23, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas ti nekog ko prodaje DT za tu lovu!!!! I sta mislite o KTM,ima li on nekog predstavnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 23, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih dve u mitrovici koje se prodaju, ja mislim da je cena oko 2000e. Ja sam za DT-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 23, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas ti nekog ko prodaje DT za tu lovu!!!!I sta mislite o KTM' date='ima li on nekog predstavnika[/quote'] sto se tice ktm-a odrzavanje je dosta skupo... radije bih izabrao DT-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan DT po meni. Pouzdan motor, super ide i lepo izgleda. Moj drugar ima taj motor i prezadovoljan je. I sto je najvaznije, za te pare moze da se nadje super ocuvan primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 24, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha DT 125 je dvotaktna masina sa vodenim hladjenjem sto je daleko bolji izbor u svakom slucaju za 125 ccm od slabasnih cetvorotaktnih masina sa vazdusnim hladjenjem XT 125 i honda XR 125l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MATRIX 0 Napisano Maj 24, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Petrovac na mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Halooglase YAMAHA DT 125ccm (1997), naše tablice, 1.000 EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 24, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan DT je tako zahvalno magare koje ne trazi mnogo a daje puno. Moja preporuka, iz licnog iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 24, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Super.!!! Ima li neki noviji, i da li neko ovde prodaje pa da mu ponudim vise varijanti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navigator 15 Napisano Maj 24, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan DT..... magare koje me odusevljava....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 24, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan NAVIGATOR, prodajesh tu masinu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navigator 15 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ne bar jos 2 god=) ..... nego ako ti treba nesto oko saveta tu ti je pp a vidim da si dosao i na yamahin forum.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 929 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan moj drugar Yamahu DT 125 pa ako si zainteresovan tel 064/240 73 88 Mika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...