mrle 8966 Napisano Maj 23, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Jos u januaru sam krenuo sa kupovinom motora, imao sam kombinaciju sa onim motorima, uvoz iz Japana. Sve sam izregulisao oko kupovine Suzuki bandita400, trebalo je da stigne krajem marta, pa aprila, sve se oteglo. Onda je iskrsla ponuda za Kawasaki GPZ500, ljudima sa foruma poznat od ranije, nekadasnja vlasnica Mina. Kupio sam ga na brzinu pozajmljenim parama. Danas mi je lik kome sam uplatio pare unapred za Suzuki, vratio sve do jednog dinara, tako da cu veceras kada vratim dugove mirno da spavam. Inace, prodajem MZ(u rubrici PRODAJEM su detalji). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 23, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Mrle i ovde! Da te sluzi dobro. Sad, ako ti ne bude nesto jasno u vezi motora, uvijek mozes da pozoves Minu . Njoj zelim da sto krace bude bez te svoje TransAlp. :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MATRIX 0 Napisano Maj 23, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Petrovac na mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 23, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,da se druzite i volite jos dugo Srecno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano Maj 23, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Iz Mininih u tvoje ruke, pa, SA SREĆOM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano Maj 23, 2007 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, lepo mu stoje one sljokice....U zdravlju da ga pokvaris i zamenis za bolji kada mislis da je doslo vreme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 23, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 23, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tauruss 0 Napisano Maj 23, 2007 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Èestitke, da se lepo voziš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan samo napred, da shto duzhe traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1153 Napisano Maj 23, 2007 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom. Mina se ispadala sa njim,sad si miran duze vrijeme! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2037 Napisano Maj 23, 2007 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 23, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom Mrle..! :wink: Jel mozze neka slika..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 24, 2007 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u zdravlje da se vozis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 24, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan uh odlican motor sretno. Da nisam ko debil zapeo za cruisera i odvojio pare i narucio za te pare ne da bi ga uzo nego doleteo u BG po njega. Super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 24, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da se sluzis sa njim i da predjes mnogo,mnogo kilometara. P.S. Mina, reko ja da ce gpz prerasti u TDM-a. :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...