igor-gs 162 Napisano Maj 25, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neko ti je sipao freon umesto rashladne teènosti ........ne bacaj me u nove sumnje!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Jankovic 0 Napisano Maj 25, 2007 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan tako je Vlado. Kada upalis motor na hladno odvrni poklopac hladnjaka,ako voda miruje u hladnjaku termostat moze biti ok,ako voda okrece na hladno onda definitivno termostat!! MOTORI NOVIJE GENERACIJE IMAJU VECU RADNU TEMP, procitaj zasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 25, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Motor sa unutrasnjim sagorijevanjem je jako osjetljiv na sve sto nije njegova radna temperatura. ...da da... :paper: pogotovu uljare, vazdušari i slièni... :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan makni termos i ne brini ja sam auto majkino vozio godinama bez istog a dushu mi je uzimao shtekajuci i nikad ni shtucnuo auo a ne shta drugo dan danas evo posle 15 godina ide bez istog i bez kvara, bachi djaola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 29, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Motor sa unutrasnjim sagorijevanjem je jako osjetljiv na sve sto nije njegova radna temperatura. ...da da... :paper: pogotovu uljare' date=' vazdušari i slièni... :baeh:[/quote']Pa za njih je opsjeg radne temperature nesto veci :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...