darko dav 710 Napisano Maj 23, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan u Majilovac,kod Velikog Gradista odrzace Stiski Orlovi svoj treci moto skup.kako sam cuo od podpredsednika Noce,u subotu ce biti za rucak srneci gulas,a u nedelju za dorucak peceni prasici i srpska gibanica tako,ako neko dolazi,vidimo se tamo :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo cetnicka gibanica..............ispravi me ako gresim !!!! i da ,naravno, vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Maj 25, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan Dvodnevni program Subota i Nedelja :arrow: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Jankovic 0 Napisano Maj 25, 2007 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV! dolazimo nas 10-tak Negotinaca na zabavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Maj 25, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan za rucak srneci gulas a gde li su pobili ove srne kad ih ovako javno reklamiraju... :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan za rucak srneci gulas a gde li su pobili ove srne kad ih ovako javno reklamiraju... :evil: uh neznam,i bas mi je bilo krivo sto ga nisam probao,ja sam stigao kasnije.kako su bila 3 skupa ovog vikenda,nije bilo lose,bilo je dosta ljudi,a i nisi mogao kupiti pice kesom,neko si morao imati bonove,verovatno kako nebi bilo kradje,neznam :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Maj 27, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio, dakle utisci su: Bilo je veoma OK s'obzirom da se skup ove godine održao na ogranièenom prostoru pijace, ali momci iz Majilovca su se svojski potrudili da svima ugode ponudom piæa i raznoraznog jeæa: petak uveèe: peèeno prase subota: srneæi gulaš nedelja: èetnièke gibanice i jagnje na žaru Nisam propustio ni jedno jedenje, a jagnje mi je najviše priraslo srcu, još i besplatno pivo za kraj! Ko nije bio, propustio je pravi DOMAÆINSKI prijem i veoma korektan odnos prema bajkerima. Primer kako napraviti kvalitetno druženje bez imalo komercijale i zarade. :biker: Muzièki program: sjajne grupe NEzvuènih imena iz Kostolca, Požarevca i Smedereva koji brate sviraju ROCK a ne tamo nešto drde-mrde, kvazi, šatro, turbo, elektor i jbemliga šta. Bilo je manje bajkera nego u Jagodini i Novom Sadu ali odabranih! Nažalost desio se i jedan peh, momak iz Kule ili Bele Crkve (nisam siguran) doživeo je prelom kljuènjaèe, malo više-više piva i jbga tras! Brfing end. nisi mogao kupiti pice kesom' date='neko si morao imati bonove,verovatno kako nebi bilo kradje,neznam[/quote']Ma to je sasvim Ok, èak je i pivo bilo najjevtinije = jedan bon; coca-cola = kom dva! POZDRAV! dolazimo nas 10-tak Negotinaca na zabavu. i veliki pozdrav Negotincima na èelu s' Jocom. BTW, valjda je sreæno stigao onaj momak što se mal' više ututurutio :? Da rezimiram; veoma dobar prijem, domaæinii srdaèni, veselo i opušteno, vreme služilo... samo da je bilo na Srebrnom jezeru ili u Gradištu ko pre par godina pored reke... ali opravdano, kažu momci iz kluba da ne dozvoljavaju više u parku u Vel.Gradištu da se prave ovakve manifestacije a na Srebrnom jezeru iskopali put i rade nekakvu infrastrukturu - no biæe bolje. Poz. srdaènim domaæinima skupa. :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Jankovic 0 Napisano Maj 27, 2007 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan izgubismo u pol.finalu na konopcu. PS ja sam bio onaj na celu sa majcom"Srbija" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio' date=' dakle utisci su:Bilo je veoma OK s'obzirom da se skup ove godine održao na ogranièenom prostoru pijace, ali momci iz Majilovca su se svojski potrudili da svima ugode ponudom piæa i raznoraznog jeæa: petak uveèe: [b']peèeno prase[/b] subota: srneæi gulaš nedelja: èetnièke gibanice i jagnje na žaru Nisam propustio ni jedno jedenje, a jagnje mi je najviše priraslo srcu, još i besplatno pivo za kraj! Ko nije bio, propustio je pravi DOMAÆINSKI prijem i veoma korektan odnos prema bajkerima. Primer kako napraviti kvalitetno druženje bez imalo komercijale i zarade. :biker: Muzièki program: sjajne grupe NEzvuènih imena iz Kostolca, Požarevca i Smedereva koji brate sviraju ROCK a ne tamo nešto drde-mrde, kvazi, šatro, turbo, elektor i jbemliga šta. Bilo je manje bajkera nego u Jagodini i Novom Sadu ali odabranih! Nažalost desio se i jedan peh, momak iz Kule ili Bele Crkve (nisam siguran) doživeo je prelom kljuènjaèe, malo više-više piva i jbga tras! Brfing end. nisi mogao kupiti pice kesom' date='neko si morao imati bonove,verovatno kako nebi bilo kradje,neznam[/quote']Ma to je sasvim Ok, èak je i pivo bilo najjevtinije = jedan bon; coca-cola = kom dva! POZDRAV! dolazimo nas 10-tak Negotinaca na zabavu. i veliki pozdrav Negotincima na èelu s' Jocom. BTW' date=' valjda je sreæno stigao onaj momak što se mal' više ututurutio :? Da rezimiram; veoma dobar prijem, domaæinii srdaèni, veselo i opušteno, vreme služilo... samo da je bilo na Srebrnom jezeru ili u Gradištu ko pre par godina pored reke... ali opravdano, kažu momci iz kluba da ne dozvoljavaju više u parku u Vel.Gradištu da se prave ovakve manifestacije a na Srebrnom jezeru iskopali put i rade nekakvu infrastrukturu - no biæe bolje. Poz. srdaènim domaæinima skupa. :redflag:[/quote']Ja bih samo dodao jedna prijateljska atmosvera ,prijateljski skup.Nemora nista spektakularno da se desava da bi bilo lepo,dovoljno je samo malo ljubaznosti i pozitivne energije koja se ovde bas osecala.Bravo momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za svu bracu od podpredsednika *S. Orlova* Noce. Hvala na lepim recima i lepoj poseti. Mislim da je sve bilo OK. na zurci u Majilovcu. Jedino smo u Nedelju umesto praseta ponudili jagnje. A sto se tice srnetine, mi se spremamo godinu dana za docek brace i pola clanova kluba su lovci. Sta bismo rodili zimi kad utihnu motori. Pozdrav i vidimo se u Ivanjici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Maj 30, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za nocu aj nek baci neko neku sliku sa skupa da malo docara ambijenat sa skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Maj 30, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Sutra saljem fotke sa skupa , a stize mi i CD . Ako neko hoce da vidi kako je bilo neka mi se javi da mu posaljem ili da donesem u Ivanjicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...