RAmireZ 1240 Napisano Januar 14, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro junače! Kako je prošla prva noć? Sad će valda biti lakše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je i tesko kada cujem da se bilo ko povredio ali mi je sa druge strane drago sto se ovoliki broj forumasa javio da pruzi podrsku povredjenom kolegi. Vidim da nisam pogresio kada sam u predstavljanju napisao da mi ovaj forum deluje kao jedna velika porodica. Brz oporavak ti zelim i da se sto pre sretnemo negde na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, mnogo mi znači vaša podrška Prošla prva noć i sad je sve lakše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 14, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice vezbi, kad skines gips i prohodas, moj ti je savet da uzmes neku biciklu, pa lagano svaki dan voznjica od nekoliko kilometara. neces nogu puno opteretiti, a misici ce da se razgibaju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Cuh coveka. Raspolozen, kao i uvek! Jaka je to koska, oporavice se. Motor? Pa, ima da se dostaa poradi na njemu ali..... Neka je glave na ramenima i zdravlja. Bice. Srecan i brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano Januar 14, 2011 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan svi pozdravi i zelje za oporavkom od ekipe iz B. Luke!! Ne daj se,nek je glava ziva! Mom kolegi stavili pločice poslije pada i poslije oporavka mu slijedi vađenje istih pa ponovo terapije i zarastanje rana,odose mu maltene dvije godine u majčinu!!! Ako te to išta može utješit! mada si zdrav duhom pa ti to i ne treba!! Samo polako i lagano!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 14, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh bree !!! Drz se chika Rajko ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis kako je mali ovaj svet, drug mi obori druga :stabre: Cika Rajko, opravljaj se brzo treba da se radi nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 14, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Cika Arakise, zao mi je sto se desilo ali bitno je da si u komadu. Kosti ce zarasti, gvozdje se svako opravi. Ne daj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, još 2-3 dana pa gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, još 2-3 dana pa gotovo Nije valjda da si toliko lose :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Januar 14, 2011 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak cika Rajko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje i brz oporavak, sta reci kakav pocetak sezone bzvz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 14, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislis sredina sezone.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ćut bre, jezik pregriz'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 300 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan EEEEEEE jbg cika Arakise....... brz oporavak...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 14, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Eee, a od sad ću vas udaviti postovima ovde na forumu, šta ću kada sam dokon E ovoga sam se plasio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma šalio sam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma ustaj i ne zajebavaj ovaj narod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 833 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak cika Rajko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ma što bi Rossi bio bolji od našeg prepoštenog! Želim ti oporavak brži od Rosijevog. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...