Strale 83 Napisano Decembar 7, 2011 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Koju ste gumu vozili ovo leto? Kako ste zadovoljani napisite da razmenimo iskustava za sledecu godinu!? Ja sam ovo leto vozio Bridgestone BT 501 na V stromu! Vrhunska putna enduro guma! Lepo pada u krivini jos bolje drzi! Meni licno je bolja od Bridgestona TrailWinga koji je fabricki! Vozio sam je na relaciji Zlatibor Kokin Brod ovo leto po suvom vremenu nekoliko puta, spustao sam do kraja i vozio pod jacim gasam i mogu reci da ni u jednoj situaciji nisam osetio neku neprijatnost! Sve je pratila kao po sinama! Po kisi vozim uvek kon trolisano tako da nisam merodavan za te uslove! Van puta moze samo po suvom i dobrom makadamu a ostalo nisam pokusavao sto vama toplo preporucujem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 17, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pored već pomenute odlične dual-sport gume Heidenau K60Scout teba pomenuti i putnu enduro gumu Heidenau K76. Proizvodi se u dimenzijama : 100/90 - 19 M/C 57H TL 110/80 - 19 M/C 59H TL 130/80 - 17 M/C 65H TL 150/70 - 17 M/C 69H TL 90/90 - 21 M/C 54H TL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokkac 15 Napisano Avgust 19, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto što sam ja pronašao, poređenje najpoularnijih enduro guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam TKC 80 ,odlicna guma! Meksa guma, odlicna je na putu, krivinama a i na Offu se pokazala odlicno,,,,guma je 60% /40 % (Road) Takodje MTZ Sahara3 je meni fenomenalna guma 50/50% Generalno svaka guma ima razlicite karakteristike u zavisnosti od težine motora, Snage i dinamike vožnje vozača. - Po testu nemackog Motorrada naj enduro guma je ContiTrail attac za test svi culi! Cuo sam dosta prica da trese i da ne moze da se balansira pa me interesuju ta iskustva?! Nasao sam neke kontinentalove oznake za speed index ali nisu mi jasane sto vidite iz prilozenog evo linka pa da ga protumacimo http://www.conti-onl...dsymbol_en.html Evo nekih korisnih linkova koji ce nam pomoci sa oznakama guma! http://www.webbikewo...s/tire-data.htm http://forum.shadetr....php?topic=12.0 Speed index na obe gume treba da je isti?! Sta se desava sa indexom opterecenja? Sve gume koje smo nabrojali dobro drze i na suvom i na mokrom asfaltu. Ako se vozi off sve su dobre po suvom vremenu (naravno nista ekstremno/nije mi bas prijatno kada mi stromic padne) ali treba nam neka koja ce malo bolje drzati kada je podloga vlazna! Ima li kakvih iskustava sa Continental TKC 80 i ContiEscape, kako se ponasa na asfaltu, kakav je u krivini, trajnost itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa Johanom da je vek toliki ali manje više takve gume toliko i traju , osim ako ne vozite lagano, bez neke živahnije vožnje... TKC 80 je off road guma koja po asfaltu odlično drži, al kad kiša padne nek ti je bog na pomoći. Trajnost, oko 5000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto što sam ja pronašao, poređenje najpoularnijih enduro guma... Znaci DUNLOP Trailmax TR91 najbolja... i ja sam cuo dosta pohvalnih reci za TR91 :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokkac 15 Napisano Avgust 25, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto što sam ja pronašao, poređenje najpoularnijih enduro guma... Znaci DUNLOP Trailmax TR91 najbolja... i ja sam cuo dosta pohvalnih reci za TR91 :takoje: Ja sam kupio set u Sloveniji pre mesec dana, izašlo me ne nekih cca 40€ manje nego Anakee, Slovenci mi kažu da se ova Dunlop odlično prodaje, ni manje ni više nego Anakee, pa reko' ajde da ih uzmem, barem malo ću uštedeti. Nemam iskustva oko guma, prethodne su bile Anakee, ali sasvim sam zadovoljan kako ove drže i na vlažnom i offroad, tek kada sam se vratio u NS našao sam priloženu tabelu na net-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolabor 0 Napisano Septembar 14, 2012 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo klasifikovano... http://scramblering.blogspot.com/2010/06/distintas-maneras-de-calzar-tu.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...