Влајко 2180 Napisano Mart 4 Никад не једи жути снег!, 937 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan За сервис спреман...Sent from my 24117RN76E using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z00M 10 Napisano Mart 7 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beogradi Motocikl: zoljica Prijavi odgovor kao problematičan Menjao sam ulje i filter i ulje u diferencijalu, usput promenim i pločice. Možda su još mogle da guraju. Stavio sam veganske.Kada otopli, skidam plastike I menjam tečnosti i prepisujem od Vlajka i menjam i svećice. Keca me ler gas, ide i do 600 rpm, pa ću da uštelujem i dizne,imam manometre.Za ventile moram da pozovem nekog, jer znam ja to (znam i helikopter da vozim, ali nisam probao), pa za svaki slučaj, neka bude prisutan. Послато са 22101316G помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1524 Napisano Mart 8 Drug član, 548 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Z00M je napisao: Menjao sam ulje i filter i ulje u diferencijalu, usput promenim i pločice. Možda su još mogle da guraju. Stavio sam veganske. Kada otopli, skidam plastike I menjam tečnosti i prepisujem od Vlajka i menjam i svećice. Keca me ler gas, ide i do 600 rpm, pa ću da uštelujem i dizne,imam manometre. Za ventile moram da pozovem nekog, jer znam ja to (znam i helikopter da vozim, ali nisam probao), pa za svaki slučaj, neka bude prisutan. Послато са 22101316G помоћу Тапатока Plocice izgledaju odlicno. Moglo je to jos. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z00M 10 Napisano Mart 12 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beogradi Motocikl: zoljica Prijavi odgovor kao problematičan Jel zezao nekoga pokazivač goriva? Mislim da laže za 50% Pokazuje i trepće da nema goriva, kada sipam, stane 10 do 12 litara. Kao da je zalepio plovak, mada mislim da nije, nego kao da je, da tako nazovem, pomeren i nije na svom mestu ili šta već... Ne znam ni sam, ali kao da ne vidi drugih 10 litara, nego kreće da baguje... Izvinjavam se ako sam nešto pogrešno napisao, ja to tako vidim u svojoj glavi, tj čuturi. Послато са 22101316G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 3043 Napisano Mart 13 Drug član, 2845 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Z00M said: Jel zezao nekoga pokazivač goriva? Mislim da laže za 50% Pokazuje i trepće da nema goriva, kada sipam, stane 10 do 12 litara. Kao da je zalepio plovak, mada mislim da nije, nego kao da je, da tako nazovem, pomeren i nije na svom mestu ili šta već... Ne znam ni sam, ali kao da ne vidi drugih 10 litara, nego kreće da baguje... Izvinjavam se ako sam nešto pogrešno napisao, ja to tako vidim u svojoj glavi, tj čuturi. Послато са 22101316G помоћу Тапатока Nije tacan ali ne bas kao tvoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...