kimits 151 Napisano Maj 1, 2021 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Sa danasnje voznje po Rudniku,nisam ocekivao ali leze ovo "čudo" samo tako 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Maj 2, 2021 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ух леееепо Био ја ономад, ова слика је баш негде око пумпе на врху. Ја реално после удеса терам ко пензионер мада закачињем ципелама али не и ногарима... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Maj 2, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Metzzeler roadtech 01 Ma sve u skladu sa mogucnostima Promenio Maj 2, 2021 član kimits 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 19, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas otisao na neku klopu, kod ulaza u kafanu stoji plavi FJR....pomislim mozda je neko sa foruma(@BaneVuk58 ima isto plavi) kad felne natandzaste e reko to je to, sa foruma ali drugi covek @Darko-Zvonce. Promenio Jun 19, 2021 član Eol 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Avgust 10, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Prestao vizir nakon gasenja da se vraca u donji polozaj. Akumulator nov, napon ok, znam da je to najcesce uzrok. Bas me nervira, ima li ko ideju kako resiti ? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko-Zvonce 13 Napisano Avgust 14, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha fjr 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako može mali savet u vezi nabavke novih guma. Koje su se pokazale kao dobar izbor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Avgust 14, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pilot Road 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko-Zvonce 13 Napisano Avgust 14, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha fjr 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Avgust 14, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Darko-Zvonce said: Ove Kupujes gume ili se hvalis ? Meni su mnoge dobre, ali da se ne pokrece rasprava... PR5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko-Zvonce 13 Napisano Avgust 14, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha fjr 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ove što imam su bile na motoru kada sam ga kupio ali su već potrošene i stare pa bih zamenio. Ako su to ok gume kupio bih iste mada su dosta skupe. Možda sačekam sledeću sezonu a sa ovim lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko-Zvonce 13 Napisano Avgust 14, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha fjr 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako hvala na savetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko-Zvonce 13 Napisano Avgust 14, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha fjr 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimalo me je koji model guma iz razloga što je motor dosta težak i nas dvoje plus i stvari. Nisam prošao 8000 km a guma se dosta istrošila. Verovatno jer je već vožena neko vreme ai dot je stariji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Avgust 14, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Imas varijantu PR5 GT, za teze motore. Ja sam vozio PR4 GT i vrlo dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Avgust 14, 2021 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan On 10.8.2021. at 9:41, Ninja66 je napisao: Prestao vizir nakon gasenja da se vraca u donji polozaj. Akumulator nov, napon ok, znam da je to najcesce uzrok. Bas me nervira, ima li ko ideju kako resiti ? Hvala. Ako i dalje radi podešavanje vizira na dugme onda je samo ispao dzek koji stoji pored motora za vizir(ili je žica u prekidu. Uz malo sreće do njega možeš doći bez skidanja oklopa, samo skineš onu malu pločicu (pre toga podigneš vizir u gornji položaj) i videćeš pored motora mali beli dzek u koji treba da bude uboden isti takav koji sa druge strane ima samo jednu crnu žicu koja premošćava kontakte. ako tog drugog dela nema onda ne vraća vizir kad ugasiš motor. Pogledaj ako je ispao da li je tu negde, ako ga uopšte nema to možeš rešiti na dva načina, napraviš žicu sa dve buksne i premostiš. Drugi način je da sačekaš da se vratim sa odmora i proverim da li imam jedan (trebalo bi da imam) pa ću ti poslati ako ga nađem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Avgust 15, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sutra proveravam. Vizir radi, vrlo moguce da si u pravu. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Avgust 23, 2021 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.8.2021. at 11:28, Darko-Zvonce je napisao: Zanimalo me je koji model guma iz razloga što je motor dosta težak i nas dvoje plus i stvari. Nisam prošao 8000 km a guma se dosta istrošila. Verovatno jer je već vožena neko vreme ai dot je stariji. Trenutno vozim pirelli angel gt 2, "brijem" fuzastere redovno i to sa lepsom polovinom iza sebe i puna 3 kofera,guma drzi vrhunski,tako se ponasala i metzzeler roadtech 01 koje sam vozio pre pirelija,takodje i michelin road 5 iz iskustva drugara odlican izbor. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Septembar 4, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan On 9/12/2020 at 8:12 PM, VicaIMV said: U Louis-u, da dodam da je vobling manji nego ranije. Sutra ga probam bez kofera. I zadnja felna je malo kriva, kao i prednja 1-2mm Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Trazim i ne mogu da nadjem, da li si resio problem voblinga ? I meni poceo da trese oko 80 a na 160 neprijatno. Sastavio sam makar 2 puta neke rupetine na putu i sumnjam na tocak/gumu. O tegicima jos ne razmisljam jer i prosli sadasnji ranije nisu tresli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 6, 2021 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vlasnik fjr, ali drugar sa kojim se vozim jeste. Kako sam oglasio prodaju mog BMW R 1100R, tako sam počeo i da razmišljam šta bi uzeo. Između ostalih i fjr mi je u opciji. Tako uzmem njegov motor i provozam se do Zlatibora i nazad, znači nekih 200-tak km. Utisci-odličan motor u svakom pogledu. Moji gabariti su 190 cm i 100 kg pa sam mislio da će mi položaj nogu biti problematičan. Međutim, iako su malo savijenije, nisu me zezale ni malo. Fali i ta 6.brzina, ali jbg. Takođe, oseća se i to grejanje oko butina. Iako nije bila vrućina, baš se osećala jara po nogama. Sem toga, sve je top. Ide kao po šinama, menjač kraći hod nego kod BMW ali precizan. Kočnice odlične.Tako da je sad i fjr u ozbiljnom razmatranju, pa ih i pratim u oglasima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 6, 2021 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako to izgledaПослато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Septembar 6, 2021 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako uzmes model posle nje neces imati problema sa vrucinom oko butina,srecno i da pronadjes dobar primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 6, 2021 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako uzmes model posle nje neces imati problema sa vrucinom oko butina,srecno i da pronadjes dobar primerak HvalaПослато са M2003J15SC помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 021 70 Napisano Septembar 6, 2021 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS 2010,Yamaha X-Max 250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima i toga kod mene u butiku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Octobar 9, 2021 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, potrebna mi je plastika iznad akumulatora što pokriva i mehanizam vizira ...Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Januar 18, 2022 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ortaku trebaju rejzeri kormana, handlebar rizers. Gde nabaviti ? Model je 2012. ali verujem da su isti za sve do 2012. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano Januar 18, 2022 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ortaku trebaju rejzeri kormana, handlebar rizers. Gde nabaviti ? Model je 2012. ali verujem da su isti za sve do 2012.Louis- u sam nabavio svojeSent from my Lenovo TB-X306X using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...