Jump to content

Moto Zajednica

Darko-Zvonce

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Darko-Zvonce

  • Rođendan 09.07.1976.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    beograd
  • Motocikl
    Yamaha fjr 1300

Poslednji posetioci profila

309 profile views

Darko-Zvonce's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

13

Reputacija u zajednici

  1. Zanimalo me je koji model guma iz razloga što je motor dosta težak i nas dvoje plus i stvari. Nisam prošao 8000 km a guma se dosta istrošila. Verovatno jer je već vožena neko vreme ai dot je stariji.
  2. Svakako hvala na savetu.
  3. Ove što imam su bile na motoru kada sam ga kupio ali su već potrošene i stare pa bih zamenio. Ako su to ok gume kupio bih iste mada su dosta skupe. Možda sačekam sledeću sezonu a sa ovim lagano.
  4. Ako može mali savet u vezi nabavke novih guma. Koje su se pokazale kao dobar izbor?
  5. Možda za sledeću sezonu,a sada ću smisliti verovatno neke jednobojne nalepnice. Recimo crne i da ostane prsten narandžast.
  6. Htedoh da pitam jer narednih par dana nećemo na drum,šta od preparata valja za održavanje ,plastike ,hroma, boje. Pisano je ranije ali možda ima nešto novo a neko je probao.
  7. Trenutno ne mogu baš lepo da uslikam novog ljubimca jer je u dnevnoj sobi odmara,ali evo jedna
  8. Smislio sam šta ću. Zamolio sam drugara i napravio mi je kao žabice od lima pa ću na cnc-u iseći oblik isto od lima i pričvrstiti za rep. Uradio mi 4 nosača pa ću ih obložiti gumom iznutra i fiksirati šrafićima. Pa onda ću lako montirati podloške od kofera na to.
  9. Hvala Vlajko i Kimits. Hteo sam da pitam nešto. Da li moram da izbušim rep da bi montirao nosač kofera ili postoji neki fabrički lim na koji se montira nosač kofera. Žao mi da bušim. Recimo onaj centralni šraf na repu da se iskoristi za fiksiranje lima pa na njega nosač kofera.
  10. Pozdrav svim ljubiteljima motocikala.Eto došao je i taj dan da sam se i ja ponovio!!! jednim fjr-om. Doduše malkice starijim 2005 ,ali za mene novim.Do sada sam se vozao sa čim sam stigao ali sa ovim modelom sam blago je reći oduševljen. Danas sam shvatio da je to ono što sam oduvek želeo. Sport turing motor. Ali ne bilo koji nego baš ovaj. Ukazala se prilika i ja iskoristio. Znači nisam ovako uživao na motoru pa bar 15 god.u nazad. Prelep osećaj. Danas smo napravili jedno 350 km. A ja kao malo dete. Osmeh od uva do uva,dok se ženče malko ukočila ,navikla da se nasloni na kofer ,a ovaj ga nema. Ako neko može da pomogne gde da ga nabavim sa podloškom super bi bilo. Da i nju malko usrećim. Ako znate da nekoga interesuje Honda deauville 650,2000 god.može da ga pogleda na pol.automobilima.Ljubičasti. za 1900e. Toliko od mene za sada. Pozdrav svima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja