Влајко 1548 Napisano April 24, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, BaneVuk58 said: Силвер....да. Ти ли си био Влајко?? Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Blizu al nisam Jadranka ima crni top case i jos jedan gadget - plastika za zastitu od vetra za stopala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 24, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan A ja sijam ko jelka Sent from my SM-J530F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 24, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam samo srebrni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano April 24, 2018 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BaneVuk58 said: Ја сам зато направио налепнице за кацигу или мотор зарад препознавања кад неко налети. Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Sitno je to za mene. Omatorio, nosim cvike za citanje a trebalo bi i za daleko. Ali sad znam kombinaciju, FRJ i nalepnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano April 24, 2018 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, mrxfon said: A ja sam samo srebrni Za sada i ja. Nakanjujem se da montiram top kejs 5 meseci. Bice na kraju montiran noc pred vecu turu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano April 24, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan A ja gledam i pitam se: "sta koji moj trazi lanac na FJR-u?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8313 Napisano April 24, 2018 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan A ja gledam i pitam se: "sta koji moj trazi lanac na FJR-u?" 3:Па ти земи од Нинђе ђозле Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano April 24, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da cu morati godine sustizu izgleda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8313 Napisano April 24, 2018 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, WlayCo je napisao: Da znas da cu morati godine sustizu izgleda... Ovaj mi je Suzuki kao stvoren za lokal. Oba motora imaju neku istoriju tako da koliko budem mogao da izdržim (€€€) biće oba kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 24, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, WlayCo said: A ja gledam i pitam se: "sta koji moj trazi lanac na FJR-u?" Ja nisam ni video lanac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano April 24, 2018 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Throttle Addict je napisao: A ja sijam ko jelka Sent from my SM-J530F using Tapatalk Mene zanimaju maglenke, ako su to one sa Alija. (10w) Kako su se pokazale i da li su "spot" ili "flood"? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 24, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanimaju maglenke, ako su to one sa Alija. (10w) Kako su se pokazale i da li su "spot" ili "flood"?Da bas te, 25€ sa postarinom, ne znam razliku izmedju spot i flood, al po znacenju reci spot, onda da, spot su, usmeren je snop svetlosti.Lepo oznacavaju vozilo, primetan sam u saobracaju i lep snop bacaju po kolovozu dosta bolje uocim rupe...Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano April 24, 2018 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Throttle Addict je napisao: Da bas te, 25€ sa postarinom, ne znam razliku izmedju spot i flood, al po znacenju reci spot, onda da, spot su, usmeren je snop svetlosti. Lepo oznacavaju vozilo, primetan sam u saobracaju i lep snop bacaju po kolovozu dosta bolje uocim rupe... Sent from my SM-J530F using Tapatalk Prepoznao sam ih☺ Ovih dana gledam sta da porucim a te maglenke imaju korektnu cenu. Lepo izgleda ta tvoja krstarica a i boja mi se svidja, nije osetljiva. Hvala na informacijama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 24, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Prepoznao sam ih Ovih dana gledam sta da porucim a te maglenke imaju korektnu cenu. Lepo izgleda ta tvoja krstarica a i boja mi se svidja, nije osetljiva. Hvala na informacijama. Nema na cemu Da da lep "kamper", drustvo me zeza da su u SUP-u pogresili i dali bele umesto crvenih tabli Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano April 24, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Baci link sa alija za ove maglenke, da imam kad se pojavi neki neplanirani cash a da nije Johnny Cash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano April 24, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano April 24, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan @Throttle Addict prelepppp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8313 Napisano April 24, 2018 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Throttle AddictJebo te koja ideja. Jebeš Liverpool-Roma. Odma' sam sleteo u garažu. Imaš piće za ovo.Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 24, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan @Throttle AddictJebo te koja ideja. Jebeš Liverpool-Roma. Odma' sam sleteo u garažu. Imaš piće za ovo.Послато са LG-H870 уз помоћ ТапатокаLiver....to se maze na leba? Pivoooo mmmmSent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 24, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan @Throttle Addict prelepppp Hvala hvala Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 24, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, WlayCo said: Baci link sa alija za ove maglenke, da imam kad se pojavi neki neplanirani cash a da nije Johnny Cash https://www.aliexpress.com/item/2X-CREE-LED-Universal-Motorcycle-Fog-Light-Auxiliary-Lamp-Aluminium-Housing-10-30V-Motorbike-Headlight-Truck/32620188964.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.qKBC7j Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 25, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja Aleksandru: imati takvog jednog na kraju grupe je pun pogodak, uvek znas da li je grupa na okupu, vidi se iz aviona sa led-ovima i maglenkama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 25, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, mrxfon said: Kazem ja Aleksandru: imati takvog jednog na kraju grupe je pun pogodak, uvek znas da li je grupa na okupu, vidi se iz aviona sa led-ovima i maglenkama. Pod uslovom da nije noc u suprotnom il bi bezali od mene il bi mi upucali farove i mene "slucajno". Evo bas sinoc covek izbacio srednji prst kroz prozor od auta i nesto mi govorio onako srdacno i sa puno emocija ali mi nije jasno sta 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 25, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А да мало обориш светла, усмериш сноп у складу са законом? Ако не знаш законске одредбе, наћи ће се неко на форуму да ти помогне. Ризикујеш казну, чуо сам да у Шапцу има гадних саобраћајаца, неће ти гледати кроз прсте :-P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 25, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan А да мало обориш светла, усмериш сноп у складу са законом? Ако не знаш законске одредбе, наћи ће се неко на форуму да ти помогне. Ризикујеш казну, чуо сам да у Шапцу има гадних саобраћајаца, неће ти гледати кроз прсте :-P Ma dobar sam sa njima, matori mi ima pecenjaru Sent from my SM-J530F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...