castor 383 Napisano Jun 13, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Imaju sve banke opciju kupovine vozila na kredit, čak štaviše, može se kupiti i polovno vozilo. Jedino što se traži jesu žiranti i vinkulirana mjenica u korist banke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Jul 12, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Danko, preporucujem ti Afriku, evo vidi kako izgleda taj motor za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Jul 16, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prvi motor bila Honda cbr 600 rr '04.Pre toga sam samo jednom vozio motor sa brzinama.Polako krenes pa ces vremenom uci u fazon,malo se posavetovati sa iskusnijim od sebe i tako.Naravno ako mislis da si posle predjenih 100 km. Rossi onda kupi bajs.Ne znam sa koliko para raspolazes ali ti toplo preporucujem svaki R od 600 i ukljucis SELF-CONTROL pa teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...