Milan R6 0 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan E ovako imam Yamahu R6 2001 god pa da joj odradim servis zamenio sam svecice,ulje ostalo da kupim itd ali muci me filter vazduha dali da kupim K%N ili obican,imam prijatelja nudi mi BMC filter i dynoo jet dizne dal mi se to isplati ili ne imam neki terminjon izduv na motoru.ajd sad da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 9, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupim K&N zato sto mi se neda da stalno mjenjam standardni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14371 Napisano Januar 9, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan stavljanje K&N filtera, dizni i drugog izduva ne ide bez stelovanja motora. to u zavisnosti od modela motora ume da kosta solidnu cifru. ne znam kako vozis ali mislim da tih par konja koje ces dobiti ne vrede toliko para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Januar 9, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako imam Yamahu R6 2001 god pa da joj odradim servis zamenio sam svecice,ulje ostalo da kupim itd ali muci me filter vazduha dali da kupim K%N ili obican,imam prijatelja nudi mi BMC filter i dynoo jet dizne dal mi se to isplati ili ne imam neki terminjon izduv na motoru.ajd sad da vidim. K&N filter je OK, jedino što ga moraš prati, pa ponovo nauljiti svakih 10 do 20k kilometara. Ako imaš otvoren izduv, vredi staviti dyno jet kit da bi se izvuklo više snage iz motora. Ako to radiš, onda svakako stavi KN filter. BMC je isto što i KN, druga firma, mada KN ima predstavništvo kod nas, pa bih ja pre uzeo KNa. U svakom slučaju, šta god da menjaš (otvoren izduv, dyno jet i sl), trebalo bi neko ko se u to razume da podesi motor kako bi sve lepo radilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 9, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svakih 10 do 20k? Da nije 100 do 200? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Januar 10, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Svakih 10 do 20k? Da nije 100 do 200? Zavisi od puteva po kojima se vozi (zaprljanost filtera). U svakom slučaju, barem dve sezone bez diranja trebalo bi da izgura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Januar 10, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Postavka samo filtera(KN) ne zahteva nikakva dodatna stelovanja motora. Sve ostalo...kit,izduvi...obavezno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...