jugot 1 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Benelli trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan dali neko prodaje ili zna gde bih mogo kupiti mini bike ali onaj malo veci sto pali na alnaser posto je sin ovaj manji na poteznicu izvozao pa bih mu kupio malo veci nesto kao ovaj http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/17128-mini-bike-replika-r1-honda-agregat/page__p__297919__hl__%2Bmini+%2Bbike__fromsearch__1#entry297919 hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14270 Napisano Januar 9, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ima moj drugar slican tome, samo je 50 ccm 4t masina i 4 brzine, menjac je bez kvacila a obe kocnice su na rukama. pali se na alnaser ili kurblu. mnogo je ozbiljnija masina nego ovaj sto si postavio link. njemu stoji jer su ispucale plastike i klinac jos nije stasao za njega (tata je bio optimista). mada nije bas za klince jer sam ga ja sa 85 kg vozio 90km/h. ako te interesuje mogu da ga priupitam da li bi ga prodao. evo ti par slika kada je uvezen iz amerike (ja sam ga uvezao). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jugot 1 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Benelli trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan ako ti nije problem pitaj za cenu pa se cujemo hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14270 Napisano Januar 9, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ok, nije problem, javim veceras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan ako nije problem i ja sam zainteresovan pa nemoj na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14270 Napisano Januar 11, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan na zalost drugar nije voljan da proda motoric. ako naletim na slican javljam vam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jugot 1 Napisano Januar 11, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Benelli trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala na trudu ali evo i mali se sad lomi kao svidja mu se atv pa ni sam neznam sta da mu trazim u svakom slucaju hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan ok fala pozzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 11, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo cudo ima i federe. Pravi motor. R0.1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...