djodja 1 Napisano Januar 7, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko od vas ima nekog iskustva sa srvisom Triumpha u Beogradu. Naime radi se o servisu DUM koji je ujedno predstavnik Triumpha za Srbiju. Od nedavno sam postao vlasnik Triumpha pa me interesuje da li vi preporucujete ovog servisera i da li mozda znate jos neku servis Triumpha koji bi preporucili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa njima saradjujem po pitanju guma. Naime, oni i jesu zapravo samo uvoznici za gume i Triumph i vulkanizerski servis, a koliko sam cuo kada je potreban servis nekog motora, onda dolazi neki majstor po pozivu. E sad ko je to pojma nemam, najbolje je da se cujes sa njima ili eventualno odes da bi video sta je i kako je. Ne zaleci se u svakom slucaju. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...