Ludiserviser 1 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi vase misljenje za popravku Blendixa na Kawu Zxr750 kad je hladan moram da verglam po 10min a cim se upali dok je vruc pali koliko taknes dugme....Koliki je kvar i kako se popravlja cuo sam da treba da se nesto nategne itd ali mi treba vase cijenjeno iskustvo poz Zoran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan koje godiste motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 9, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jel bas vergla tih 10 min ili samo zuji anlaser?i naravno koje je god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nema tu kod tog motora natezanja opruga uzmes lijepo drugi i zavrsis poso 50 eura i miran si jer ako sta budis moras otvarati motor napola a ne isplati se 2-3 puta skidati masinu zato kupis drugi i to je to......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...