hellena 60 Napisano Januar 4, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Tema za ovaj krug takmičenja je "ČOVEK I ZIMA". MOLIM SVE UČESNIKE DA PRE SLANJA FOTOGRAFIJA PROČITAJU PRAVILA TAKMIČENJA. One fotografije koje ne budu u skladu sa pravilima neću priznavati. POSEBNO OBRATITE PAŽNJU NA SMANJIVANJE FOTOGRAFIJE NA ZADATI FORMAT! Rok za slanje je 16.01.2011. u 20:00h. Fotografije šaljite na bjb.photo@gmail.com SREĆNI VAM PRAZNICI! UŽIVAJTE I NAPRAVITE PUNO LEPIH FOTOGRAFIJA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 11, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da radite nešto? Čekam fotografije... Tema je prosta, razmrdajte se malo, prošetajte, škljocnite, pa da vidimo šta ste uradili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pa prošla zima jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Januar 11, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno nema vise snega, prodje zima....Ako ne bude dostavljenih slika, moze onda neka nova tema, ne znam sta drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 12, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Zima ne znači da mora da bude snega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Januar 13, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ja poslao, cekamo ostale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene jedne mada sam mislio da preskocim krug ali posto fale fotke ... kako Oroku moze da ucestvuje kad je on zadao temu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 13, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni je oduvek bilo glupo to da ne moze da uchestvuje onaj ko je zadao temu...shto ne bi uchestvovao ? Jedna slika vishe...super Ionako se sve ovo radi zbog neke igre i zanimljivosti, a ne nagrade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 13, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Zato što ako zadaje temu onaj koji je prošli krug pobedio, može da zada ono što njemu odgovara, tj. da ima već pripremljenu fotku koja je do j**a, pa ne mora da se potrudi da napravi nešto novo. Ne može da učestvuje onaj ko zadaje temu. On može da učestvuje u narednom takmičenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, nisam imao pojma za ta pravila. A sto se tice toga, da sam ja imao pripremljeno, pa zadavao temu, nema smisla, jer ovde ionako nema nagrade, ali nema veze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nema nagrade?! Ja sam jednom od Hellene dobio cokoladu. Jel vi niste? Aj saljite te fotke!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 14, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poslah i ja chisto da se popuni tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1807 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 903 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam i ja, jesam probio rok, ali se nadam da nisam zakasnio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4520 Napisano Januar 17, 2011 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad će da se glasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 19, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Otišla Helenca na zimovanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Januar 19, 2011 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan JA sam uvek bio za to da se u postavljanje glasanja ukljuci jos neko ko je cesce na forumu. I ovo ubija volju za takmicenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda je ideja da se podigne tenzija pred pocetak glasanja,da bude uzbudljivije ili sta vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću da okačim fotografije. Izvinjavam se na kašnjenju, imala sam kolokvijum pa sam morala da učim. Kamo sreće da sam na zimovanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...