Robin Hood 3967 Napisano Januar 3, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je zadnji fuzaster za Suzuki GSR. Interesuje me originalni, ne sviđaju mi se oni iz ponude Luisa i Pola. Takođe, gde se inace snalaze ljudi za originalne delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 3, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan koje ti je godiste gsr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 6, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda taj fuzaster, možda je isti na nekim drugim modelima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne grešim, čini mi se da je ovamo pukao samo osigurač? Možda je glupo pitanje, ali, da li si probao da ga nađeš (ili napraviš)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 7, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Moja greška što nisam napisao. Ovo je slika sa neta, nije moj motor. Ja imam samo ram, nemam ni osigurač ni fuzaster. Nemam aparat, slikaću telefonom. Ovo sam samo stavio da pokažem kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, vidim da trazis originalne ali ako se kojim slucajem predomislis imam ja sportske aluminijumske, kao na slikama. Imam komplet za vozaca i suvozaca a moze i odvojeno. Pojedinacna cena 3.500 din, komplet vozac+suvozac 6.500 din, naruceni iz usa, cena im je veca ja ih dajem trenutno po snizenoj ceni jer sam nasao motor koji mi se svidja, imam i drugu opremu, postavicu uskoro oglas. Sorry za off, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 7, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ovako mi izgleda fuzaster A ovako kada ga nema @Havarisan Druže izvini, ali ja tek sada vidim ovaj tvoj post 2006. je godište.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule46 2 Napisano Januar 7, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imate mogucnost da kupujete na stranim sajtovima opremu, delove sve sto vam je potrebno za vas motor, auto, kucu, vas licno itd... sve sto nadjete, a ima paypal nacin placanja, mozete kupiti preko mene.... radim dosta satova... najzastupljeniji su ebay.co.uk (za englesku, mozete menjati ovo co.uk u de. to je za nemacku itd..) amazon.de (takodje mozete menjati) i jos puno drugih sajtova... info na mail ebay_narucivanje@yahoo.com ili na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan LEVI JE OD SUZUKIJA A DESNI NE ZNAM OD CEGA JE,OBA DAJEM ZA 1000DIN, ILI 500 KOM,PA JAVI AKO TI ODGOVARA!POZDRAV 063622241 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan EVO JOS KOJA SLIKA PA UPOREDI,SLICNI JESU,ALI NISAM SIGURAN DA LI SU ISTI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...