svetac 527 Napisano Januar 2, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan u svim tim malim drvenim kucicama ima i kupatilo i sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Oslo – Malme – Kopenhagen Duzina: 615km Ustajanje sabaha i pokret ka Kopenhagenu. Par reci od Norveskoj. Pored Finske i severozapadnog dela Spanije najlepse mesto na koje sam krocio. E sada, zemlja je pakleno skupa, paklica cigara je 12e, hrana takododje. Virsle na pumpi promo cena 750 dinara i coca-cola ili kafa gratis . Prvobitni plan je bio da obidjemo Norvesku duz obale ali smo to ostavili za neki drugi put posto ovde moramo da se vratimo sa stapom za pecanje. Najveca zal mi je sto sam ostavio stap i varalice kuci. Udjosmo opet u Sverige Restoran na pumpi. Heh Porucis hranu i dobijes pejger kad je gotovo. Porucismo hranu i onako gladni izadjosmo u bastu. Lepo vreme doslo ponovo, a mi ga se uzeleli, pa pravac gusterisanje dok cekamo hranu.Dal' zbog sunca dal' zbog gladi cekanje nam se oduzilo i poce crv sumnje da se budi u nama. Sta ako nemoze da dobaci pejdzer napolje? Sva sreca uskoro se oglasio veseli cvrkut i pohitasmo po hranu. Nastavismo dalje i uskoro nabasasmo na onaj cudni most od pre nekoliko dana. Ogranicenje pre ulaska u tunel. Ja poucen iskustvom usporih na tih 90km/h, a pored mne u tunelu prozujase dva brza jedan u m5, a drugi u x5. Cim sam izasao iz tunela vidim oba automobila uredno parkirana pored patrolnih kola. Kopenhagen I konacno hotel... Moze se reci jedan od retkih promasaja u izboru smestaja koje smo imali. Primo nalazi se tik pored pruge pa je spavanje hmm izazov. Parking nisu imali, iako je navedeno da imaju, pa sam motor ostavio na ulici da prenoci. I pored vozova koji su prolazili smo utonili u kakav takav san. Ostatak slika ovog dana na link-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na pohvalama, nastavak stize. Kucice nemaju vodu, imaju struju i grejanje. Bar ove u kojima smo mi odsedali. Postoje i kucice sa vodom ali je cena veca od hotelske sobe. Sorry sto ne odgovaram na pitanja brze, bavim kuckanjem nastavaka, a ima toga jos ........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 2, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Au uuu ovo je fenomenalno, samo sto sam zavrsio svoj putopis iz Stockholma(doduse bez motora) ...drago mi je da se potvrdila i moja prica o lepoti Skandinavije...Samo nastavi dalje , jedva cekam i pohvali devojku za fotografije !!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 2, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ostao sam bez reci i daha ! BRAVO za oboje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Kopenhagen – Amsterdam – Antverpen – Luksemburg - Gmind Duzina: 1813km Ovaj deo sam spojio jer smo imali mali peh sa memoriskom karticom. Pogubili smo 90% fotografija iz ovog dela Uglavnom Kopenhagen - Amsterdam (997km) je bio prvi deo gde smo prenocili i ujutru se uputili put Amsterdam – Antverpen – Luksemburg - Gmind (816km) rute Kopenhagen I izadjosmo iz prestonice Danske. Cudo na pumpi Udjosmo u Nemacku, a tamo krkljanac... Kolona dugacka 30-ka kilometra. Sva sreca da postoji desna traka koju smo rabili nas par sa motorima Prodosmo guzvanjac i uskoro predjosmo u Holandiju. Posle par kilometara semafor na sred auto puta. A krivac lagano klizi po povrsini. Spustise most i mi nastavismo dalje Holandezi verni tradiciji samo su malo osavremenili vetrenjace Evo malo i stare skole Nazalost nijedna slika iz Amsterdama i sa puta ka Antverpenu nije prezivela Nasatavak slika iz Antwerpena... Idemo dalje.... Luksemburg Nastavismo ka destinaciji Mrtvi umorni dovukosmo se do Baze nekako se raspakovasmo i sta?.... jedino sto je moguce u tom stanju krevet Ostatak slika na link-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 2, 2011 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, bravo, sve pohvale!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Elem, prvu turu zavrsismo uspesno. U Gmindu smo se bacili na pranje, peglanje i ostale tehnikalije. Ja sam uradio servis na motoru posto ubismo 10k km. U trenutcima dokolice smo vozili lokalne rute, jerbo u Nemackoj je umetnost uraditi servis sad za sada. Potrebno je par dana ranije najaviti servis jer u to vreme (celo leto) svi servisi su prebukirani. Posto smo imali dva dana slobodno, resismo da jedan posvetimo Crnoj sumi, u narodu cesto opevanoj kao postojbina sestre Ekle i doktora Ud-oa (valjda sam dobro napisao ). Nazalost nismo imali vremena za celu turu pa smo samo izvrteli severni deo Svarcvalda. Inace ovo je jedno od omiljenih odredista bajkera. Duzina 391km Inace ideju za turu i samu turu sam skinuo sa jednog po meni veoma dobrog softvera MOTORRAD Tourenplaner, nazalost u popunosti je na nemackom koga ne govorim ali postoji i engleska verzija koja se zove On Route. To je gomila lepih ruta po Evropi koje mozete prebaciti u GPS sa svim mogucim POI-ma koji bi vam zatrebali oko te rute ( biker frendly smestaj, pumpe, dobri retorani....) Tura je bila pun pogodak. Jos jednom sam iskoristio On Route kad sam pravio rutu preko Pirineje kao i voznju po Andori... ali otom potom . Svarcvald Ostatak slika na link-u Slika nema vise jer je vecina puta snimana kamerom. Naravno od kako smo se vratili nisam stigao da imontiram tovar snimaka koji smo napravili, ali ako se zima oduzi ko zna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 2, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Antwerpen?! ko bi rekao tako lep grad? nekoliko puta bio po aute(ako mislim na isto) i ne videh nista od kuca! sve reci hvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Druga etapa: Duzina: 11650km Gimind - Lozana Duzina: 506km Izodmarasmo se onoliko za ta cetiri dana. Dosli smo u zlo doba (oko 6 ujutru) i prespavali taj dan. Sutradan smo prali i susili ves. Sledeceg dana smo vozili Svarcvald.Posle toga servis i pokret u drugu etapu. Osvanulo jutro polaska. Plan je bio da se ide oko Pirinejskog poluostrva i nazad u Nemacku.Posle toga smo trebali da idemo za Bari, da provedemo par dana kod drugara, pa za Grcku trajektom pa Makedonija i kuci. Deo oko ostrva je trabao da bude oko 7-8k km, do Atine gde sam nameravao da napravim servis jos taman 3-4k, u zavisnosti kojim bi putem krenuli. Tako je to kod nas . Postoji okvir, a sve ostalo se radi u letu. Nekako nam zanimljivije, nkad ne znamo gde cemo zevrsiti ))). I to je bilo to od isplaniranog dela. Zavrsili smo na totalno drugoj ruti i mislimo da nismo napravili gresku. Umesto da iz Spanije idemo za Nemacku, skrenuli smo za Andoru i presli Pirineje uzduz, izbivsi na Fransusku obalu, duz koje smo se vozili skrz uzbrdo do Normandije. Kada smo zavrsili krug, kod Kaena, skrenuli smo nazad ka Gmindu na servis jer je ovaj krug bio taman za sledeci veliki servis . Par dana pred dolazak u Nemacku sam preko e-mail-a zakazao servis u Minhenu da ne bih kao prosli put vrteo 20 telefona i cekao 3 dana. Ja sam u medjuvremenu izgubio kosu Home sweet home... Razlog zbog koga smo zavrsili u Lozani. Doca na prinudnom radu u inostranstvu . Nas drugar, lekar, koji je dobio specijalisticku odkomandu u Lozanu na dva meseca. Morali smo da ga vidimo ne bi li se uverili u njegovo zdravlje. Previse vremena sa Svajcarcima izaziva permanentno otudjenje od ljudi Lozana i Svajcarska, mozda gresim, al' sam steko utisak da je cela zemlja kao lepo vestacko svece, izgleda prelepo, savrseno al' niti smrdi niti mirise. Definitivno nije mesto za mene.Naravno izuzimam Svajcarske Alpe i voznju po njima . Ostatak slika na link-u 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1381 Napisano Januar 2, 2011 prisutan, 1169 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan sta reci,vec samoodlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Lozana - Savona Duzina: 490km Posto smo izabrali alternativnu rutu do Sevone, gde nam je bilo sledece odrediste, spakovasmo sator i krenusmo dalje. Nazalost, zbog vremena smo isli kroz tunel, sledece godine se vrcemo da idemo okolnim putem Predjosmo u Italiju i stadosmo u kafanicu pored puta. Unutra bejase mala prodavnica sireva i sunki. Naravno da sam odma uzeo jedan sendvic. Zabarima skidam kapu za par stvari. Jedna od njih je da prave pored Danaca bolesno dobre sendvice. Domaci sir komadina povelika, jedno 300 grama sunke i domaca panja. Kuku a najbolje od svega cena . Sendvic sam platio 150 dindzi. Okrepismo se i nastavismo dalje. Stigosmo i u Sevonu, gradic na obali. Zasto tu zavrsismo pojma nemam . Ispalo tako. Smestismo se u kamp i po prvi put od pocetka letovanja mi videsmo more u kome je moguce i okupati se . I naravno komatozno stanje cim sam se osolio i istusirao. Ostatak slika na link-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Januar 2, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast Al Talijani na "Liberatoru" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Sevona - Monako - Nica - Camping le Clos Du Rhone Duzina: 456km Pakovanje satora, spremanje, i pokret. Uz put stajemo na kaficu i dorucak. To nam je postala neka rutina. Ustajanje, umivanje, fiskultura u vidu pakovanja satora i stvari i paljba do pumpe na tankovanje, kafu i dorucak. Naravno ukoliko nismo imali restoran u kampu. Kad bolje razmislim u svim kampovima u kojima smo bili postoji i restoran . Da to kampovanje po Evropi. Par stvari treba uraditi. Primo uzeti kamp kartice. Ja licno sam izvadio CCI. Sluzi kao identifikacioni dokument prvenstveno. Sekundarna pojava je gomila kampova koji daju popust za vlasnike te kartice. Cena iste je 15e i vazi tri godine. Popusti se krecu od 5-20%. Inace cene kampova u kojima smo mi bili su od 17-30e, za nas dvoje, sator, motor. Negde je u tu cenu ukljcen i strujni prikljucak, a negde nije. O cistoci i izgledu kamova cete prosuditi sami. Inace najskuplji i najlosiji kampovi su u Italiji. Bar od ovih koje smo mi posecivali. Inace, braca skuterasi su suvereni vladari na ovim podrucjima. Viva la Francia Cudna zemlja Monaco Nastavljamo uz obalu... Nica Pozdravismo se sa obalom, na kratko. Stigosmo do kampa. Postavismo satori i pristavismo supicu. Kamp Inace kamp se nalaza u prirodnom rezervatu punom mocvara i komaraca. Ostatak slika na link-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Saint Mari De La Mer - Barselona Duzina: 460km Izujedani krenusmo dalje. Barsa Ulaz u pijacu Zavrsismo setanje za taj dan i uputismo se u hotel. Resili smo da se castimo sa danom pauze. Jupiii sutra necemo zuljati zadnjicu. Ostatak slika na link-u 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Barsa Npravismo jednodnevnu pauzu u Barseloni. Ustadosmo mnogo kasnije nego obicno i gle cuda, nema jutarnje fiskulture. Potrazismo dorucak u gradu posto je nas hotelski odavno prosao. Destinacija nam je bila Gaudijev park. Park je nekih 6km udaljen od hotela i mi resismo da prosetamo lagano. Inace nas dvoje imamo neku cudnu naviku da svuda gde mozemo idemo peshe kad smo u inostranstvu. Misljenja smo da se tako najlakse oseti duh mesta, kako narod zivi itd. Obavezno zabadamo najvece birtije nacionalne kuhinje gde god da odemo i uglavnom sam imali veoma prijatna iskustva. Stigosmo i do parka Vrnusmo se u hotel posle setnje od 12-ak km. Slike hotela Terasa za pusace Veoma dobar i povoljan smestaj. Imali smo srece sa bukiranjem smestaja po hotelima poprilicno. Inace sva bukiranja smo radili online, bilo da su trajekti bilo da su hoteli. Spakovasmo se u krepe jer je trebalo opet ustati sabajle i krenuti dalje... Ostatak slika na link-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Barselona - Kartagena Duzina: 680km Odmorni i cili nastavismo putesestvije.... Neke nove zivotinje na putu Zezanjeeeee Stigosmo u kamp Prvo hrana... A onda chill u bazenu. Truli zapad. Odes u kamp, a tamo te saceka wifi internet, cetiri bazena, od kojih je jedan sa hirdomasazerima. Naravno morska voda unutra, 3 teniska terena, restoran, posta,supermarket, dezurni lekar i spasilac. Sve to za 26e. Ponekad mi dodje da placem koliko nas deru u Srbiji. Naravno, deo sa masinama za pranje, susenje i peglanje se podrazumeva. Mi licno preferiramo da ne susimo ves , zivelo sunce i +35 Ostatak slika na link-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Kartagena - Gibraltar - Tarifa Duzina: 560km Krenusmo put Gibraltara. Sve vreme puta meni se motalo neko osecanje da sam nesto zaboravio. Iako smo potrosili tovar vremana u planiranju i pripremama, cekiranju svega i svacega nesto mi se motalo po glavi. Tog jutra sam skapirao . "Mila mislim da necemo uci na Gibraltar" "Ma jok ucicemo" i naravno da nismo usli. Poljubili smo carinu jer je to UK teritorija, a nama trebaju vize . Kafanica u koju smo svrnuli na osvezenje. Inace temperatura je bila tih dana oko 35 stepeni. Gibraltar Dalje neces moci... Nesto u daljini I dodjosmo u kamp. Postavismo sator i nastade sudar svetova. Draga je izrazila zelju da se kupa u okeanu. Poucen iskusvom koje sam imao sa istom spodobom ponudih joj da batalimo okean i da se bacimo u bazen. Ostala je pri svome, tako da odosmo do plaze. Tu nas je sacekalo krdo kajtera i kojekakvih jahaca po raznim daskama uredno obucenih u svoja neoprenska odela. Marija je posto je uspela da udje do skocnog zgloba izrazila slaganje sa mojom idejom o bazenu. Voda je naravno bila led ledeni. Posle lagane bleje pored bazena i vecere u kafanici koja se nalazila u sklopu kamapa spustismo zavesu za taj dan. Ostatak slika na link-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Tarifa - Lisabon Duzina: 670km Vreme je pocelo da biva pakleno. Temperature su pocele da dostizu 43-45 stepeni. Pored puta zaustavljena kola bila su cest prizor. Lisabon Cekirasmo se u hotel i malo se dovedosmo u red. Uvece pravac grad ne bi li locirali neku hranu. Lisabon, jedan od najlepsih gradova u kojima sam bio, ima dusu sa kojom nas je kupio na jedan. Posto smo bili udaljeni 40-ak minuta hoda od centra, resimo da se bacimo u neizvesno i upadnemo u metro. Naravno da smo bez mnogo muke kupili kartu na automatu i pravac deo u kome su kafane. Gde li se nalazimo ???? Predvorje kafane Kafana Naime kafana u kojoj smo jeli se nalazi na stepenicama :)/ Sluze te dok se ljudi setaju oko tebe i idu svojim poslom. Hrana izvrsna! Sorbe od limuna u zaledjenom limunu Fajront Vrnusmo se u hotel i komirasmo se. Ostatak slika na link-u 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 2, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da se utefterim za uživanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Lisabon - Porto Duzina: 330km Nova tura nova avantura. Spakovasmo se i lagano krenusmo.... Pozar Porto Stigosmo u hotel. Raspakivanje i pravac kafe na 17 spratu. Dodjosmo sebi, a stomaci nam signalizirase da bi bilo lepo kad bi ih obradolali sa nekim obrokom. Vrnusmo se u hotel posle lepe setnje i jos bolje vecere. Posle jos jednog picenceta u hotelskom baru pravac krevet. Ostatak slika na link-u 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Januar 2, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura! Fantasticne fotke! Pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Porto - Playa De La Franca Duzina: 780km Jutro je pametnije od veceri kazu stari. Polako krenusmo put gornjeg dela Pirinejskog poluotrva. Hotel Napustamo Purtugal sa obecenjem sebi da se i ovde moramo vratiti. Doslo vreme rucku, a ja snimih restorance sa parkiranih 10-ak kamiona. Rekoh Mariji "ovde jedemo". Nisam se prevario . Mesano meso sa jagnjetinom na zaru. Logican sled dogadjaja Nekako se pokrenusmo i nastavismo put... Stigosmo Ostatak slika na link-u 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 2, 2011 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Playa De La Franca - Madrid Duzina: 570km Vreme muljavo, slinavo nikakvo al mora se dalje. Tesi me sto makar ne moram da pedalam ko cetiri cicice koje su napustile kamp pre nas. Takva nam je sudbina, prvi ustaju bickilisti pa motoristi, ubrzo posle njih ovi koji vuku prikolice, a na kraju se bude gospoda sa kamperima . Svasta covek nauci zuljajuci ledja po kampu. "Ajde duso nije to toliko tesko" Sreca, sreca radost jer sam napravio espresso Vozni park u kampu Oprostismo se od vlasnika kampa. Fini neki ljudi, cicica i njegova zena koji su pre dvadeset godina uradili slicnu stvar ko nas dvoje, ali sa kamperom. Celu staru Jugu su izspartali za zivota. Muljavo vreme nas je pratilo dok nismo zasli dublje u kopno. Has time Madrid. Gde je guzva? Pravac hotel sredjivanje, potraga za hranom i svrljanje po gradu i naravno krevet. Polako smo poceli da osecamo posledice predjenih kilometara i tempa koji smo nametnuli, al nema odmora dok traje obnova. Ostatak slika na link-u 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...