GhostMile 4614 Napisano Decembar 31, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto sto moze da ugrozi dalje postojanje ovog sub-foruma http://www.youtube.com/watch?v=Q_a8wPt3RYY Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 2, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Slabo nam Srbijica pokrivena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 2, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja shvatio, to korisnici dodaju kad nalete na neku dobru rutu za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Januar 2, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Tako nešto sam započeo ovde davno ali nije pustilo koren... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/11947-gps-track-log-ovi-i-way-point-i-sa-nasih-voznji/page__view__findpost__p__211450__hl__%2Bna%C5%A1i+%2Btrek+%2Blogovi__fromsearch__1 Temu sam jedva našao... ostala je zakopana pod tonama drugih tema u putovanjima, izletima... Možda bi admini mogli da je prebace u GPS kutak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja shvatio, to korisnici dodaju kad nalete na neku dobru rutu za motor. Pa to, al` mi nesto neaktivni. Vid` kod engleza - suma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Januar 3, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Ово је Ајфон. Није Андроид. Мрка капа... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 3, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja shvatio, to korisnici dodaju kad nalete na neku dobru rutu za motor. Pa to, al` mi nesto neaktivni. Vid` kod engleza - suma. Pa kad kod nas ima manje usera. @lisinac Imaju vrezije za oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel si se ti registrovao tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 5, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na site-u sam se regno (bestbikingroads.com), ali nemam ovo (jos). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh da ti damo neke trak logove ili sta vec treba, pa da ubelezis neke nase zanimljve dzade? Ja cu turiti ovu app kod mene (jednog dana kad skapiram sve kako valja ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 5, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Sorry za off,moram da spomenem i ovaj programcic,koji koristi google mape,nesto tipa kao 'tracker" radi,ne razumem se bas..naravno,free je,za Android telefone.Ja sam ga nesto malo koristio u kolima. http://www.codesector.com/maverick.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...