Jump to content

Moto Zajednica

NS Riders 24-25-26-27 maj

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 308 postova
No coment' date=' šta reæi o skupu koji ljudi pljuju, a da nisu ni bili na njemu, još. Žao mi je što je tako, možda kao lokal patriota posle svega i podelim neku lepu reè o skupu, ali iskreno i ja sam se smorio kada sam video koja ekipa svira, i u šta se sve ovo pretvara. Mislim da Novi Sad ima mnogo više da ponudi za bajkere, ali dobro.[/quote']

alo alo organizatori ocete li pisati sta o M O T O - S K U P-u alo o

M O T O - S K U P-u bre!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne kontam :oops:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest gordanmg
No coment' date=' šta reæi o skupu koji ljudi pljuju, a da nisu ni bili na njemu, još. Žao mi je što je tako, možda kao lokal patriota posle svega i podelim neku lepu reè o skupu, ali iskreno i ja sam se smorio kada sam video koja ekipa svira, i u šta se sve ovo pretvara. Mislim da Novi Sad ima mnogo više da ponudi za bajkere, ali dobro.[/quote']

alo alo organizatori ocete li pisati sta o M O T O - S K U P-u alo o

M O T O - S K U P-u bre!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne kontam :oops:

ima li program za motoriste

• Svrati ponekad, 308 postova

Pa nema, to sam i rekao, da se ovo pretvara u koncert godine, bio sam gore, malopre doðoh kuæi sve je super sreðeno, i dobar je ambijent, ali je tuga što je muzika preglasna, što nema ljudi, što je pivo sto dinara, guarana 130, nema nikog ko izlaže opremu, na ulazu sam dobio narukvicu, suvozaèi plaæaju, gomila gluposti sa kojima se ne slažem...

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: CBR 1000 F krmačica

ma nema veze bice bolje sledece godine ili mozda one tamo pa rekli su ljudi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Guest gordanmg
Pa nema' date=' to sam i rekao, da se ovo pretvara u koncert godine, bio sam gore, malopre doðoh kuæi sve je super sreðeno, i dobar je ambijent, ali je tuga što je muzika preglasna, što nema ljudi, što je pivo sto dinara, guarana 130, nema nikog ko izlaže opremu, na ulazu sam dobio narukvicu, suvozaèi plaæaju, gomila gluposti sa kojima se ne slažem...[/quote']

Mozda se placa ako imas 2 auspuha, kolko se razumeju u motore mislice da su 2 motora u pitanju :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Guest gordanmg
Nemojte ljudi da ste na kraj srca... Biæe bolje sledeæe godine! :roll:

Ajmo mi na Venac na cist vazduh i druzenje, ako neko dodje gore poznace me po motoru, nije da se hvalim al retko se vidja.

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

koliko je poznato, tih Wildova ima sveukupno 6 u Srbiji trenutno, od toga tri u NS (tj. dva u Temerinu a treci je Mihajlov, sa foruma). I Gordanov je retka zverka, ne zbog bazicnog modela vec trenutnog stanja i prerade u Indian stil.

• Zainteresovan, 528 postova

Nisam bio duze vreme na forumu i nisam video temu i evo da dodam, sinoc odoh da se malo prozvozam po ns i skotam da je gore skup i okrenem konjica ka djavi stignem na ulaz i imam sta da cujem!

Me: Cao, jer se placa ulaz!

Someone: Da BRATE!

Me: Koliko?!

Someone: 300din "pa malo zacuta i onda doda" po osobi

Me: Znaci za mene i suvozacicu 600din?!

Someone: DA!

Me: Nista hvala vam, izvini mozes samo malo da se pomeris da okrenem motor

Svi u prisutni na ulazu :shock: :shock: :shock: (mislim na one koju su tu kao nesto radili posto od posetilaca koliko sam skontao u tom trenutku su na skupu bili mozda 10 bajkera i par momamka iz gradskog zelneila po sluzbenoj duznosti :P )

Dok sam okretao motor morao sam da otvorim gornji lufter na kacigi jer sam poceo da kuvam od nervoze!!!

Pa jbt.

1.Dolazim motorom koji je koliko sam do sada primetio intresantan za dosta ljudi kako na ulcici tako i na skupu

2.Dovodim suzovazcicu!(plavusu) :wink:

Ma necu bre da vam dam 600din za to da stojim u prasincini doveo sam plavusu da vam razbije pederbal jer neznam koja ce riba da vam da 300din, dosa sam motorom znaci ima sta da se vidi na motoskupu i jos da vam dam 130din za guaranu (ovo da sam znao sinoc napusio bih sve tamo prisutne iz organizacije)

Drugovi Novosadisti fala lepo zelim vam lep provod i isto tako vam zelim da skupite pare za benzin (ako nemate ja cu da vam dam) da odete na neki motoskup da vidite sta u stvari motoskup predstavlja!

Za sve bajkere iz ns a i sire sam uvek tu mogu da se jave da se provozamo ,popijemo po koju i..... ali ne na ovakvom "motoskupu"

• U prolazu, 14 postova

Upravo zavrsih sa poslom pa se pakujem da krenem put Novog Sada kad u trenu mi zazvoni tel. moj drug Mich direktno ukljucenje sa tvrdjave: BRATE NE DOLAZI NA TVRDJAVU OVO JE UZAS:PIVO FLASICA 100 DIN PELINKOVAC 0.5 100 DIN VESALICA 250 DIN pa mi rece da se nadjemo u gradu da nesto popijemo kao ljudi za pola para apelujem svima da ovakve skupove treba BOJKOVATI zasto bi neko zaradjivao tolike pare na ljudima zeljinim druzenja i malo provoda natrpali milion nazovomo grupa koi su juce uzeli instrument u ruke zar nije bolje da je sviralo 10 grupa ali kvalitetnih umesto 40 kako je najavljeno ovo ostavlja jako los utisak na mene posto sam bio na bezbroj skupova i nigde ovakav jad i povrh svega 300 DIN PO GLAVI RAZMISLITE O OVOME I VOLEO BIH DA CUJEM JOS MISLJENJA O OVOM SKUPU, pozdrav svim skromnim i razumnim bajkerima SRBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022
Zaista' date=' jedan moto skup se pretvorio u celodnevni festival svega i svacega.

Apsolutno nema potrebe za trosenjem para na te silne grupice koje nemaju veze sa bajkerima. Nije mi jasno zasto organizatori susreta u Novom Sadu pate od grandioznosti, nema potrebe za tim. Dovoljne su dve tri dobre grupe koje sviraju stare rock obrade i blues i eto ti super zabave. Toliko ima tih manjih nekomercijalnih bendova koji bi svirali za mnogo manje para a eto oni pozvali grupe koje vecina nas ni ne shvata a kamoli slusa.

Upravo na taj nacin se na skupove i dovlaci raznorazni olos koji nema veze sa motorima.[/quote']

:lol::lol: Hehe ja nemam nista protiv ljudi koje vole tu vrstu muzike licno je ne slusam ali ima istine manje grupa manji troskovi organizacije i eto èaba ulaz na skup najbojli primer je Kikinda idite na taj skup i uvericete se sami pozdrav i lep provod.Ja ne idem iz prostih razloga jos sam pesak. :lol:

• Drug član, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago

Sinoc sam bio oko 2 sata posle ponoci.

Naravno ulaz nisam platio. :lol:

Znaci situacija sledeca.

Uneo sam par flasa da pocastim prijatelje.

Ljudi dekintirani ulaz 300+300+150+150 za pocetak.

Na bini su se cule jos 2 pesme i kraj.

Pustili su nesto od muzike sa kompa jos posle i poceli da se pakuju.

Ljudi zele jos,ali nista od toga.....kao dzuboks...svira dok se placa.

Izgleda da ih je gazda minimalno platio i toliko i svirke.

Svetla bljeste..verovatno da te fasciniraju dok se ne osvestis

gde si bacio lovu.

Stari su to lihvari i derikoze tajkuni.

Posedeo sam jedno 30 minuta i gas u grad.

Sta reci izracunali smo da je ekipa od 4 bajkera i 3 dame pukla

za 2 sata 6300 dinara.

Za uspomenu na to pucanje su dobili nista (ocim prazne ambalaze koju

su mogli zadrzati). :lol::lol::lol: .

Nisu nista pojeli (ako se ne racuna Govno).

Otisli smo do grada i pazarili pljeskavice dolili gorivo i pravac kod ortaka na vikendicu.

Tamo je bilo ekstra i svi smo konstatovali da je ovo bilo klasicno hostaplersko pljackanje.

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

kao sto vec rekoh pre pocetka ovogodisnje apokalipse: bice bolje dogodine, tada ce neki drugi ljudi raditi taj skup i objasnjavace da ce biti sasvim drugacije a u najgorem slucaju ce opet dogodine raditi neki treci ljudi skup i taj ce biti jos bolji......

• Svrati ponekad, 227 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt)
Pozdrav' date='

ne zovi vraga...sad kad imas toliki motor, moz' se desiti da platis i vise kartu, mozda i duplo...jedina je sansa da se u NS toga ne sete ;)[/quote']

dva dinara po kubiku?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja