Madiv 101 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ljudi, potrebno mi je sledece. 1. Handguards tipa zeta ili acerbis, da mogu da se montiraju na standardan enduro (KLE 500) moraju da ispunjavaju sledece: da su zatvorenog tipa bilo kroz plastiku ili aluminijumski deo (da stite rucice kocnice/kvacila) b) da su crne boje, eventualno da imaju crvenog po sebi (sta cu, crn mi je motor). 2. cross/enduro footpegovi Bilo kakvi, cizme mi se klizu na gumenim kad je blato/vlazno. 3. zadnji levi migavac za KLE 500 (ako neko ima) ponude (sa slikom bilo bi lepo) na nevenbijelic@gmail.com ili na pp ili na 064 15 55 138 takodje ako neko zna gde nesto od gore navedenog moze da se kupi neka odgovori ovde ili baci pp. hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan mali bump, i dalje preko potrebni cross footpegovi. i dodao bi na listu ako neko ima set za dizajne kle-a, znaci trebaju krace dogbones, ili zna nekoga ko to radi. hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...