BusMan 2025 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Dzoni.. mnogo dobre slike... hvala i od mene.. voleo bih da vidim i par slika iz Sremcice, ako si slikao... Ali, da ne budem lazno skroman... jel moze DSC_4417 i od istog (taj sam) deda mraza na krilatom konju u HR na mail? Krilati Urban Cruiser-e okacio Nikolica mnogo slicica za download na linku dole. Ima i tvoja tamo. Samo ispostujte njegovu molbu u vezi sa potpisom! E ljudi evo svih slika koje sam okacio ovde u full rezoluciji. http://www.4shared.com/file/_jdcuUwE/deda_mraz.html mozete iz razvijati,kaciti na fejs i druge sajtove samo molim da kopirajt ostane na slici. pozz vidimo se sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 27, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo! Odlicne su! Hvala! Sto se tice potpisa, aposolutno postujem sva autorska prava... profesionalna deformacija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Decembar 27, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan crveno,crveno,crveno-crveno je boja ljubavi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Decembar 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog doprinosa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Decembar 27, 2010 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Prva slika je okacena na zid ucionice i na njoj ce se potpisati svi koji su dali svoj skromni prilog u vidu igracaka a sve u cilju da se akcija sledece godine prosiri na celu skolu Ujedinjene Nacije, Cerak Vinogradi. Prenosim vam decije pozdrave koji su sa ushicenjem gledali klipove i slike I da ne zaboravim da zahvalim Vladi Africi na scenografiji samo me interesuje da li ce mu nik ostati s obzirom na promenu marke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 27, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi, stavljajte slike 800x600, sve ostalo je nepregledno!! p.s.: ima Image Resizer http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspx (desno dole) upute: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/learnmore/tips/eschelman2.mspx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 27, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog doprinosa Vlado druze, aj mi posaljes ove slike u max rezoluciji na mail dzolaja@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoki 8 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan i zadnji deo DSC_4504 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4506 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4517 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4527 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4538 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4541 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4563 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4565 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4568 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4570 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4588 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4599 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4603 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4610 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4615 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4643 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr to bi bilo to od mene e sad,vid'o sam da ima ljudi sa mnogo ozbiljnijim aparatima od mene,pa gde su fotke? i nije valjda da mene niko nije slikao? Objasnile su 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoki 8 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos fotki nek se javi ko oce vecu rezoluciju slike DSC_4354 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4379 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4395 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4406 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4411 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4461 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4448 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4445 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4425 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4424 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4417 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4420 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr DSC_4422 copy by Nikola Stojanovic, on Flickr bice jos E a ja bih voleo ako mogu da dobiem snimak iz ovog bravoa ,bio bih zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Djoki, Ajde, molim te, nemoj da citiraš sa sve slikama.... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 28, 2010 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan da, gde su svi ti snimci i slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 28, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, snimaka (iz Brava) ce biti tek posle montaze koja jos nije pocela jer jos nismo preuzeli jedan od snimaka, a fotografije ce verovatno sutra biti okacene, zavisno od raspolozivog vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Decembar 28, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast na akciji! evo jedna igrica koja me podsetila na akciju http://www.freeonlinegames.com/game/santa-rider.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 28, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi evo svih slika koje sam okacio ovde u full rezoluciji. http://www.4shared.c.../deda_mraz.html mozete iz razvijati,kaciti na fejs i druge sajtove samo molim da kopirajt ostane na slici. pozz vidimo se sledece godine Drugari ne znam kako vama, ali ja sam skinuo file u Notepadu, tako mi je bilo podeseno, i sada kad otvorim, pise nesto totalno nebulozno, svakojaki hijeroglifi, nema slika. Sta i kako treba uraditi, nemam iskustva bas sa upload-ovanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Decembar 28, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi evo svih slika koje sam okacio ovde u full rezoluciji. http://www.4shared.c.../deda_mraz.html mozete iz razvijati,kaciti na fejs i druge sajtove samo molim da kopirajt ostane na slici. vidimo se sledece godine Drugari ne znam kako vama, ali ja sam skinuo file u Notepadu, tako mi je bilo podeseno, i sada kad otvorim, pise nesto totalno nebulozno, svakojaki hijeroglifi, nema slika. Sta i kako treba uraditi, nemam iskustva bas sa upload-ovanjem Instaliraj program WINRAR ili WINZIP, a mozes i da otvoris iz Total commandera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Decembar 28, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi evo svih slika koje sam okacio ovde u full rezoluciji. http://www.4shared.c.../deda_mraz.html mozete iz razvijati,kaciti na fejs i druge sajtove samo molim da kopirajt ostane na slici. pozz vidimo se sledece godine Drugari ne znam kako vama, ali ja sam skinuo file u Notepadu, tako mi je bilo podeseno, i sada kad otvorim, pise nesto totalno nebulozno, svakojaki hijeroglifi, nema slika. Sta i kako treba uraditi, nemam iskustva bas sa upload-ovanjem skini winrar i otvori sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 28, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Woooohooo uspeo sam Hvala drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 28, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jos neka sliKcica od mene: Djomla Deda Mraz Vlada GS Mikelangelo Nadalina Svi deda mrazovi su od ove lepe devojke dobili Ultra Energy Jedna mala slatka devojcica voli svoga tatu Dakija navise na svetu Cope topdzija Popsy i Popseta Daj tu fotku Vlajko ! Nale Trinity Mazak Deda Mraz Drugari Nasa decica Ja sam dobio jedan ples U restoranu Stenka BJB Vitez priznjanja Pokloni za Vitezove od Jacka Daniels`a Ivan S, jedan od vitezova 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 28, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih Mojsinih fotki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 28, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bravo Rade, i slike i nickovi, super. Evo najzad sam podigao vecinu fotografija, pa se moze videti i nesto sa moje strane. Nije sve, ali jeste vecina. Imao sam mali peh sa opremom, nista strasno ali kvari zabavu... U svakom slucaju, Nikolica je ovaj put izbacio top fotke pa bi to moglo da bude dovoljno, bar sto se kvaliteta tice: ...i neke dirljive scene: Sve ostale fotke, a ima ih 160, mozete naci na stranici: http://lancia88.blogspot.com/2010/12/fokus-na-dogaaju-moto-deda-mraz-2010.html 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 28, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Lancia legendo hvala puno ! Jel te ne mrzi da okacis rar sa velikim slikama ? I jel ima neko veliku sliku banera za utiske sa akcije (bravooo) ? Revansiracu se za fotke vec nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 28, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moje fotke su 18Mp, ako nekome trebaju, neka mi se javi. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano Decembar 28, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Moje fotke su 18Mp, ako nekome trebaju, neka mi se javi. najzli Ne mogu da ti pošaljem PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 28, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Moje fotke su 18Mp, ako nekome trebaju, neka mi se javi. najzli Okaci neki link da ih pogledamo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 29, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...