mile fazer 4464 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan i još koji si ti CAR. generalno odlicna akcija i pohvale svima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan B R A V O ! ! ! Od jutros gledam i puno mi je srce , radostan sam zbog mojih drugara bajkera a tuzan zbog toga sto i ja nisam bio tamo. Neke stvarno neodlozne obaveze su mi se isprecile i pored volje da rizikujem i lose vreme i sve ostalo morao sam da ostanem kuci. Svaka vam cast! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 26, 2010 (promenjeno) Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Današnje novine: http://www.kurir-inf...jkeri-66654.php Promenio Decembar 26, 2010 član kochaMatori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Decembar 26, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 26, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Današnja POLITIKA - Dodatak - Magazin http://www.politika.rs/rubrike/Magazin/Nekad-na-sankama-sada-na-dva-tocka.sr.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlajsa 42 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: NBG 63 blok Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast bajkeri. U ovo čudno vreme gde se reč humanost skoro više i ne upotrebljava, pokazali ste svoje veliko srce, bez obzira na finansijsku krizu i loše vreme i usrećili ste decu u Sremčici. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Decembar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vlajso! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Sve reci kojih mogu da se setim su male i ne moguce je njima opisati sva osecanja koja se bude u coveku i u toku puta, ali posebno tamo u sremcici! Jedno neverovatno iskustvo, i jedva cekam vec sledecu godinu da idemo opet kod nasih drugara! Cestitam i svaka cast svakom pojedincu koji je bio juce i celoj bjb zajednici! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steffan46 11 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6N S2 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo sam razmisljao sta bih napisao i kako da sve pohvalim na pravi nacin,ali mislim da oni osmesi i onaj docek u sremcici govore vise od bilo koje napisane reci. Svaka cast svima koji su organizovali,i svima nama koji smo ucestvovali ... Bila mi je velika cast biti deo ovako plemenite i humane akcije. I naravno,VELIKO HVALA drugarima u Sremcici!! Vidimo se uskoro. ;-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od skuter deke nekoliko fotki Dragana i Žuća. Sliku mi je Žuća poslao na mail hehehe A sada banda kod Košute 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne postoje reci koje mogu opisati ovaj dogadjaj!!! BRAVO!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Decembar 26, 2010 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da sam bio deo ovoga... Puno srce zbog dece...moje,a i one iz Sremcice. FENOMENALAN osecaj pripadnosti,humanosti,cinjenja dobrog dela i trenutka koji cu pamtiti... Temperatura 15`C ispred Skupstine, u Sremcici 10`C, u povratku 4`C Svo vreme na putu tamo i nazad sam imao recenicu iz filma BLUES BROTHERS... We're on a mission from God...i nista ne moze lose da se desi...kisa,vetar,sneg... Kolegama koji su dosli iz drugih gradova,svaka cast... Redari...svaka cast za rastegljive zivce u komunikacijama sa "uzurbanim" vozacima... Zao mi je sto niko od "bitnih"likova ovoga grada nije nasao za shodno da dodje. Ali ima vremena i to cemo ispraviti... Nekoliko fotki... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo majsori ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 26, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Juce je bilo super, bas mi je drago sto je bilo mnogo ljudi...vise nego na uskrsnjoj akciji. Jeger i ostali koji su prevalili stotine km po kijametu nazad su najveci likovi (i na Africi lepo izgleda blato i sneg) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Decembar 26, 2010 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da skenira clanke iz novina ? Nemam skener ... A i izasao sam u Kuriru I gde su one profi slike od fotografa raznih ... Molim vas ... Ne budite sebicni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da se onima koji su juce dosli iz najvece daljine i vracali se po snegu dodeli za iduci put titula BJB Viteza.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da se onima koji su juce dosli iz najvece daljine i vracali se po snegu dodeli za iduci put titula BJB Viteza.... i ja dajem glas,za to! posto sam bio kod jagera a on sa termoforom na glavi sedi na peci a okolo se susi oprema! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Decembar 26, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da se onima koji su juce dosli iz najvece daljine i vracali se po snegu dodeli za iduci put titula BJB Viteza.... APSOLUTNO SE SLAZEM! JAGER FOR KHIGHT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Treba se konsultovati sa direktorkom..moguce da bi brzo raskantali masinu a ako ga Kum Rale zavari..sto godina su mirni..bar. ovde cete primetiti velike imbuse..tockovi su prsteni od necega..itd.. da se to lepo uradi u gvozdju i sve zajedno odnese u http://www.metalcinkara.co.rs/ i tamo zastiti na adekvatan nacin da traje 100god a verujem da bi i oni imali razumevanja za ovakav projekat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 335 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 486 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, svaka čast! Divni ste! Juče je bio jedini dan u godini kada se moja majka ponosi što joj se sin oblači kao budala! BJB Deda Mraz i BJB Uskršnja akcija su nešto što simbolizuje najlepše u nama, i stvarno mi je drago da učestvujem na svaki mogući način! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan a moglo bi da bude uz njihovo dopustenje na nekome slobodnome zidu nesto ovako mozda! nebi bilo prilike da se deca povrede a bilo bi ocigledno ko je nosioc toga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za kolegu koji je sad prošao pored ušća u Deda Mraz odelu... sad mi sestra poslala SMS... kaže ceo bus vrištao od oduševljenja... :jee: kako li je tek juče bilo u gradu?!?!? btw... jedan sam uploadivao video... ima još jedan... :zdravo: BJB Deda Mraz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Juče je bio jedini dan u godini kada se moja majka ponosi što joj se sin oblači kao budala! Jedan PLUS za tvoju majku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Decembar 26, 2010 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da skenira clanke iz novina ? Nemam skener ... A i izasao sam u Kuriru I gde su one profi slike od fotografa raznih ... Molim vas ... Ne budite sebicni Evo fotke iz kurira, morao sam da je uslikam posto su novine malo prevelike za skener.... Prva slika je za forum, da svi vide, a druga je za tebe, samo da ti kazem, morao sam link da stavim da ne bih bunio sajt, ima 4MB... - http://img266.images.../img0051cx.jpg/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...