ts-chopper 113 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Zbog raznih obaveza bas retko posecujem forum, i eto sada dobih malo vremena da prelistam MZ-svet, kad ono.... kakvo razocarenje.... Nisam imao prilike da ga licno upoznam, ali na ovom forumu ipak osecam povezanost za svima, sa zaniljivim ljudima koji su okupljeni oko iste ideje. Tuzno.... sta reci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan moje saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zen 3 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam coveka godinama, porodicni prijatelj. Uvek je bio nasmejan i video pozitivnu stranu zivota. Zao mi je i ne mogu da verujem da se sve desilo tako brzo, kao tren, nema ga vishe. Nemam reci. Goco, Nikola, drzite se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 27, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... :'( Saucesce porodici i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici,evo tek sada videh sta se dogodilo,ne mogu da se opasuljim,lepo smo se druzili letos u Strmostenu,kao da je juce bilo.Vanredno prijatan i dobar covek.Zao mi je sto ne mogu stici na sahranu jer sam kasno saznao,upalicu svecu ovde u crkvi.Siroki ti putevi nebeski Kico. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elvis 4 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: varadero 1000 xt600 Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima .NEK mu je vecni mir i slava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 27, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi meni i mojoj majci ljudi s ovog foruma želim da vam se zahvalim na svoj podržci koju ste nam pružili u ovim teskim danima Želim da vam kažem da je moj otac a vaš drug sahranjen danas uz sve počasti. Takodje želim da vas obavestim da od danas ja preuzimam njegov profil tako da ne budete iznenađeni ako vidite njegove postove,i još nešto nastavljam tamo gde je on stao,LJUTI ZVER će opet videti naše puteve Toliko od mene za sad 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Dragi meni i mojoj majci ljudi s ovog foruma želim da vam se zahvalim na svoj podržci koju ste nam pružili u ovim teskim danima Želim da vam kažem da je moj otac a vaš drug sahranjen danas uz sve počasti. Takodje želim da vas obavestim da od danas ja preuzimam njegov profil tako da ne budete iznenađeni ako vidite njegove postove,i još nešto nastavljam tamo gde je on stao,LJUTI ZVER će opet videti naše puteve Toliko od mene za sad Tvoj otac je bio dobar covjek. Budi uvijek ponosan na njega. Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi meni i mojoj majci ljudi s ovog foruma želim da vam se zahvalim na svoj podržci koju ste nam pružili u ovim teskim danima Želim da vam kažem da je moj otac a vaš drug sahranjen danas uz sve počasti. Takodje želim da vas obavestim da od danas ja preuzimam njegov profil tako da ne budete iznenađeni ako vidite njegove postove,i još nešto nastavljam tamo gde je on stao,LJUTI ZVER će opet videti naše puteve Toliko od mene za sad Dragi moj, trenutno otključavam temu o TVOM motoru. Ta je tema specifična od kako je otvorena i takva će i ostati. Sa motorom je bilo planova raznih, Bivolje je detaljnije upoznat i za dalje nema nejasnoća. Za bilo šta u životu vaša porodica uvek uz sebe ima MZ Svet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Decembar 27, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Dragi meni i mojoj majci ljudi s ovog foruma želim da vam se zahvalim na svoj podržci koju ste nam pružili u ovim teskim danima Želim da vam kažem da je moj otac a vaš drug sahranjen danas uz sve počasti. Takodje želim da vas obavestim da od danas ja preuzimam njegov profil tako da ne budete iznenađeni ako vidite njegove postove,i još nešto nastavljam tamo gde je on stao,LJUTI ZVER će opet videti naše puteve Toliko od mene za sad Upoznao sam te kada si dolazio sa ocem kod mene,dosta puta smo pricali o tebi,narocito kada bi ,,otprasio,, motorom a nas dvojica ostali,.....bio je jako ponosan na tebe. Drago mi je sto ces nastaviti druzenje ovde sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 27, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dragi meni i mojoj majci ljudi s ovog foruma želim da vam se zahvalim na svoj podržci koju ste nam pružili u ovim teskim danima Želim da vam kažem da je moj otac a vaš drug sahranjen danas uz sve počasti. Takodje želim da vas obavestim da od danas ja preuzimam njegov profil tako da ne budete iznenađeni ako vidite njegove postove,i još nešto nastavljam tamo gde je on stao,LJUTI ZVER će opet videti naše puteve Toliko od mene za sad Bravo momčino! Samo hrabro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Na tebi je da nastavis.Tu smo da pomognemo bilo kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, put tvoga oca, nije bio dug ali, bi je sirok i cist. U njegovo ime nastavi da koracas tamo gde je zastao da odmori a podrsku u kuci i u nama imas. Hvala ti sto ce Kica opet biti sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao momčino! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 28, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan @kica_kingbg Ne sumnjam da ćeš istim duhom i optimizmom nastaviti tamo gde je Tvoj tata stao da se odmori. I od mene možeš da očekuješ pomoć u tom smislu. O tome smo već pričali juče, da se ne ponavljam... Hrabro napred, čuvajte se. ON vidi, zna i biće radostan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 29, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je net bio u kvaru, Saučešće porodici. Dobro došao Mali Kićo !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima, doduse nisam ga poznavao licno, ali mi je iskreno zao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 29, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao medju svoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 7, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nedaj se momcino.. sta god da treba slobodno pitaj..trazi tu smo.. Upoznacu te sa Duletom koji je na Vidikovcu..on ti moze pomoci okolo mz-a.. pp je tu.. i mi smo voljni za bilo koju vrstu pomoci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bivolje je odabrao najlepšu. Kića King.bmp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Kako god da zvuci, strasno mi nedostaje. Cudo, ali za kratko vreme smo se uklopili, vrlo slicno razmisljali... Cak su nam i porodice vrlo slicne. Sta reci? Bilo kada je, vesli moj drug Kica, bio spreman da oraspolozi prijatelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan rece mi mariner pre neki dan,ali sam mislio da me lozi... jeste kasno,ali zelim da izjavim moje NAJISKRENIJE saucesce! secam se kao da je danas bilo,ja na semaforu,vidim nekoga na mz-u,poznat,klikne lampica u glavi,pocnem da blicam,pokaze kica da stanem. krenem u pricu kao sa najrodjenijim,jos uvek pamtim recenicu ''nije mz za tebe,to se vozi lagano,a ti nemas nameru da vozis lagano,vidim po tebi''. ne mogu da verujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Mart 19, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan sta da se radi, moj druze zivot ide dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...