vasa.93 2746 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 1313 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je verzija taj iz PP-a? Ako je veća od 9.18.27.734842 - hoću ga i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 853 Napisano Jul 14, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije veca - 9.18.27.687519 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2248 Napisano Jul 14, 2019 Mr., 576 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, alex1974 je napisao: Nije veca - 9.18.27.687519 hvala za PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 853 Napisano Jul 14, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem ako negde zapne javi pa da resimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2746 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 1313 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i veća, ali nisam našao a da nije sumnjiva, pa je ova što pomenuh ono što sam instalirao baš prekjuče kod sebe. Uglavnom nema nekih bitnih razlika, ali ja gledam uvek da bude ažurna verzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 741 Napisano Jul 16, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7/14/2019 at 9:53 AM, alex1974 said: Pogledaj pp Kolega ako nije problem da lik bi mogao i meni da pustiš na PP link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1302 Napisano Jul 16, 2019 Drug član, 1174 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 14.7.2019. at 9:53, alex1974 je napisao: Pogledaj pp moze jos jedan? hvala, svakako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17430 Napisano Jul 16, 2019 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sinoć instalirao (sa sajta MegaSrbija) "skockana verzija" iGO NextGen Basarsoft (9.18.27.736574, verzija 13. jun 2019.) i sve funkcioniše izvanreno i bez zastoja. Danas testirana na tridesetak kilometara. A isto tako "skockana verzija" iGO Israel (sa istog sajta i od istog autora) bila je potpuno neupotrebljiva, pa je juče deinstalirana. Promenio Jul 16, 2019 član zika56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2746 Napisano Jul 16, 2019 Drug član, 1313 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Opa, pa ti našao još i noviju verziju od moje. Super, super, ipak se okreće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ubacuju mape u Igo tj novi putevi. Vidim da ovih novijih puteva po Srb nema. Imam igo za evropu uredno placen preko marketa ali me zanima kad se to obnavlja? Zna li ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.2.2020. at 20:04, Sale-VFR je napisao: Kad se ubacuju mape u Igo tj novi putevi. Vidim da ovih novijih puteva po Srb nema. Imam igo za evropu uredno placen preko marketa ali me zanima kad se to obnavlja? Zna li ko? Ja sam odustao od te igo navigacije sa marketa samo zato što se mape jako sporo ažuriraju, masa ljudi se žali u komentarima itd. Instalirao sam nešto slično kao Žika56 (iGO_Basar_9.18.27.734842_v2), skinuo mape za široke narodne mase (HERE_2019.Q2) i sve radi kao violina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 22, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sale kolko se plaća mesečno taj igo zvaničan sa marketa ili se to jednom samo kupi i bude ono "lifetime" sa takođe istim ažuriranjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 22, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom se placa i vezano je za gmail. Mislim da sam platio ili 28e ili 28 dolara ne secam se tacno . Posle samo udjes u njihov shop i uradis update mapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Februar 22, 2020 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne koristite google maps,one mogu i u offline rezimu da rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7912 Napisano Februar 22, 2020 -, 1778 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisu jos uvek detaljne... Letos sam jurio borovnice u selima tu po tvojoj okoloni i nije bas bilo kako treba. Gmaps je dobar sa po gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 22, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Google mape nikada ne mogu da vrše posao kao što vrše neke navigacije. One su za neko trenutno nalaženje, očitavanje gužve i tome slično, nešto kratko i gradsko. Hvala sale za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Februar 27, 2020 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.2.2020. at 15:33, king_julien je napisao: Google mape nikada ne mogu da vrše posao kao što vrše neke navigacije. One su za neko trenutno nalaženje, očitavanje gužve i tome slično, nešto kratko i gradsko. Не бих се сложио, иако имам две врсте навигација ( Igo и Sygic ) сасвим лепо у офу може да ради Goggle maps. Користио сам у Грчкој и Румунији, зависи од варијанте која ми је прегледнија све три ми остављају сигурност ако нека забагује. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17430 Napisano April 13, 2020 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Već godinama unazad za navigaciju koristim iGO (razne verzije) i uglavnom sam zadovoljan sa njima (ažuriram redovno mape) i to i na putu i u gradovima uglavnom funkcioniše kako valja. Ono što mi smeta je to što na mapama uglavnom uopšte nisu ucrtani makadamski putevi (a i neki manje značajni asfaltirani putevi ih nema nactanih. Ono što je zanimljivo je da ukoliko kao odredište (ili međuodredište) upišemo neku koordinatu na putu (kog nema na iGO mapama), a koju smo recimo našli u Google mape, iGO će uredno da nacrta trasu po tom putu i da nas provede njime, iako tog puta pre toga nije bilo ucrtanog na mapi. Znači puteva u stvari ima, ali su nevidljivi za rutiranje. Pa je pitanje sledeće: Ima li nekakve mudrolije da se i ti putevi prikažu i da može da se rutira po njima i postoji li nekakva mogućnst da se recimo putanja koju smo rutirali u Google mape prenesemo u iGO? Promenio April 13, 2020 član zika56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13587 Napisano April 13, 2020 Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u opcijama količinu informacija koju uređaj prikazuje na mapi. MAP DETAIL ili nešto na foru. U opcijama možeš da izabereš da uređaj koristi i "unpaved roads" odnosno, bez asfalta. Za prebacivanje rute sa Google Map na uređaj imaš u mojoj temi gde sam pisao. Doduše za Garmin je, ali je procedura ista bar sa Googla. Treba samo da nađeš folder gde se to nalazi kod iGo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano April 13, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ziko druže moj, evo ti kratko objašnjenje što to radi. Sama navigacija vodi najkraćim standardnim putevima, ako je na tvojoj deonici više auto puta, vodiće te tim putem i tek će da te izvede sa auto puta kada više ne možeš da ideš istim. To je tako jednostavno napravljeno, po automatizmu, e sad do nas je kako ćemo mi izraditi način rute. Dešavalo mi se kada izaberem profil "brzo" da me isključuje sa auto puta jer je taj način duži nego što je navigacija zamislila i samim tim ona ide kraćom rutom.(ne shvata naravno da mi je bolje duže 70km auto puta nego da se cimam 40km manje po nekom lokalnom putu...) Što se tiče mog posla shvatio sam da profil "lako" funkcioniše kako treba,naravno uz jednu ogromnu napomenu OBAVEZNO proveriti rutu pre polaska. Jednostavno nekad ne vodi navigacija kako mi želimo i onda je na nama da je ispravljamo.Ono što sam hteo da ti kažem dosta glavnu ulogu igra profil koji si izabrao(brzo, lako, ekomomično...) , naravno sa dodatnom opcijom "Makadamski putevi" jer ti je sigurno ta opcija ugašena, da bi te navigacija sklanjala sa tih sumnjivih puteva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17430 Napisano April 13, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, king_julien je napisao: Ziko druže moj, evo ti kratko objašnjenje što to radi. Sama navigacija vodi najkraćim standardnim putevima, ako je na tvojoj deonici više auto puta, vodiće te tim putem i tek će da te izvede sa auto puta kada više ne možeš da ideš istim. To je tako jednostavno napravljeno, po automatizmu, e sad do nas je kako ćemo mi izraditi način rute. Dešavalo mi se kada izaberem profil "brzo" da me isključuje sa auto puta jer je taj način duži nego što je navigacija zamislila i samim tim ona ide kraćom rutom.(ne shvata naravno da mi je bolje duže 70km auto puta nego da se cimam 40km manje po nekom lokalnom putu...) Što se tiče mog posla shvatio sam da profil "lako" funkcioniše kako treba,naravno uz jednu ogromnu napomenu OBAVEZNO proveriti rutu pre polaska. Jednostavno nekad ne vodi navigacija kako mi želimo i onda je na nama da je ispravljamo. Ono što sam hteo da ti kažem dosta glavnu ulogu igra profil koji si izabrao(brzo, lako, ekomomično...) , naravno sa dodatnom opcijom "Makadamski putevi" jer ti je sigurno ta opcija ugašena, da bi te navigacija sklanjala sa tih sumnjivih puteva... Kolega, očigledno me nisi razumeo u čemu je problem. Problem je u tome što na mapi uopšte nisu vidljivi neki postojeći putevi i shodno tome ne mogu ni da napravim rutu po njima jer ih ne vidim. Ali ukoliko na Google mape nađem par koordinata na nekom takvom putu i upišem ih kao odredište ili međuodredište, tada iGo izrutira putanju po tom putu i uredno me provede tim putem. Znači put nije vidljiv samo za rutiranje (planiranje), a ako već nekako nađemo neke tačke koje se nalaze na takvom putu o označimo ih da tu želimo da prođemo, onda se pojavi i trasa puta. Ovo sve nema veze sa odabranim profilom, a inače su mi u podešavanjima označeni i putevi sa makadamom. Pre sat vremena, Alekre je napisao: Imaš u opcijama količinu informacija koju uređaj prikazuje na mapi. MAP DETAIL ili nešto na foru. U opcijama možeš da izabereš da uređaj koristi i "unpaved roads" odnosno, bez asfalta. Za prebacivanje rute sa Google Map na uređaj imaš u mojoj temi gde sam pisao. Doduše za Garmin je, ali je procedura ista bar sa Googla. Treba samo da nađeš folder gde se to nalazi kod iGo. Već par meseci pokušavam da nađem neki drugačiji prikaz, pokušao svašta, ali nema fajde da se vide neki putevi. A pročitao sam ovno što si mapisao o proceduri prebacivanja na Garmin, ali na iGo neće nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 1, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko neku putanju da me prosvjetli gdje da nađem ažurne mape evrope? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 167 Napisano Jul 4, 2020 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Meni je pre neki dan uspela da zabaguje navigacija, igo8 software, na kraju se ispostavi da je do sd kartice. Uredjaj je kvalitetan, vodootporan, Navgear Tourmate N4, ali je kartica neka sklj marka i sva se iskrivila i gubila kontakt od toplote. Na kraju i riknula skroz. Sad putesestvije nazad na slepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jul 11, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan On 7/16/2019 at 4:52 PM, zika56 said: Ja sinoć instalirao (sa sajta MegaSrbija) "skockana verzija" iGO NextGen Basarsoft (9.18.27.736574, verzija 13. jun 2019.) i sve funkcioniše izvanreno i bez zastoja. Danas testira Jel moram to da instaliram na komp prvo pa onda da prebacujem na fon jer sajt mi izgleda jako nekompatibilno sa telefonom a i nikako ne uspevam da danlodujem tu verziju direkt na telefon. Inače Komp palim jednom u 6 meseci samo kad proveravam porez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Jul 11, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mora prvo na kompu da se skine, zatim da se raspakuje i ond prebaci na mob... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...