bigbad86 825 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nije samo kazna u pitanju nego i kazneni bodovi i sigurna zabrana upravljanja odredjeni vremenski period. A ako prekrshis tu zabranu onda i zatvor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 26, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan uvesce i kod nas registraciju na 8 meseci verovatno stim sto cena nece pasti nego ce ostati ista kao i za godinu dana. to je ista prica kao i sa cokoladama i slatkisima, drzava nije dozvolila da recimo milka od 100g poskupi pa oni nisu poskupeli nego su smanjili pakovanje cokolade sa 100 na 80g, sto mu dodje isto kao da je poskupelo 20% Ustvari 25% hvala druze na ispravci, u pravu si, cak 25% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1 0 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, pa da li je neko uspeo da registruje motor preko 750ccm po novim manjim cenama? Vidim zamrla je tema, verovatno nema nista od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 30, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mojsa, TDM-a za 22.000 plus tehnički. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1 0 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, ipak radi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Januar 30, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan gde je smanjenje onda... ja prošle godine u junu registrovao za 22500 rsd... još je njegov stariji model... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Januar 30, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan možda je caka u novim tablicama, saobraćajnom i verovatno prenosom pa je zato ta cifra kod Mojse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Januar 30, 2011 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Da, tablica, saobraćajna i nalepnica, to su vanredni izdaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Februar 1, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan što će reći... eto meni opet ista suma za registraciju i ove godine... možda i veća... sledeće će opet nešto da izmisle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Februar 2, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan ... Navescu vam primer iz Engleske, ukoliko vozilo ne ispunjava ekoloske kriterijume, a vlasnik odluci da u to vozilo ugradi gas, drzava mu pokriva 80% troskova ugradnje. Ovo nije tacno, dobijes nazad neku funtu (10-tak) ali najveci popust dobijes prilikom ulaska u City of London (centar grada) gde ne placas taksu (mislim da je dnevna 40funti ili jedan prolaz 7 funti).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, pa da li je neko uspeo da registruje motor preko 750ccm po novim manjim cenama? Vidim zamrla je tema, verovatno nema nista od toga. Danas sam registrovao motor od 1000 kubika 2008 godiste, 26000 dinara sa sve tehnickim i uplatama za novu tablicu, saobracajnu....... Taksa koja je bila 17000 je skinuta na 7000 za ovu klasu, tako da nije tablica i saobracajne mogao bih da prodjem sa malo preko 200 Eura. E, sto sada najavljuju poskupljenje tehnickog to je vec druga prica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pih! Taman do maja, kada ja treba da registrujem, će poskupeti tehnički.... a možda i još neka tamo taxa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Februar 10, 2011 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pih! Taman do maja, kada ja treba da registrujem, će poskupeti tehnički.... a možda i još neka tamo taxa... do maja kazes, znaci mi koji mislimo u aprilu (pocetkom aprila) da registrujemo motor mozda jos imamo sansu da uvatimo poslednji voz to jest da platimo tehnicki po staroj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 10, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pih! Taman do maja, kada ja treba da registrujem, će poskupeti tehnički.... a možda i još neka tamo taxa... poskupece osiguranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 10, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na kalkulatoru registracije već su podigli cenu osiguranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na kalkulatoru registracije već su podigli cenu osiguranja. ?!?!?!!?!?!!?!?!? > > > > > > > Pa PO KOM OSNOVU je sad poskupelo osiguranje?!? AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!! GRRRRRRRR!!!!! Baš su nam jeftinije registracije, u tri lepe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 10, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Da vas obradujem konacno je kalkulator registracije u funkciji, ucitane su nove cene poreza na motocike i ima popust na starije od 15-20 godina.. a osiguranje je jos uvek isto!! (za mene bilo 3300 i sad je 3300), a porez bio 1300 sad je 340.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ratboy, nemo' da širiš lažne vesti, udariće me srčka! Zmajček, hvala za info! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 10, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo ranije sam proveravao i osiguranje do 1100ccm bilo nešto preko 13k a sad ponovo 11682, pet puta sam proveravao i tad i sad, nisu haludže života mi, nešto su peljali po sajtu. Edit izgleda da nisam prebacio za motocikle, sve je pod kontrolom... za sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Skuplje mi je za 1700 din... Prezivecu Da ne vadim tablicu i ona sranja bilo bi jeftinije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 10, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan meni 1000 din jeftinije to je 180km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 10, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Proverite iznose za komunalnu taksu u svom mestu - za Lazarevac recimo nije tacan podatak, sa oko 800 dinara dignuto je na 3500 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 11, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš kako je i Lazarevac postao ekskluziva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Februar 11, 2011 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Proverite iznose za komunalnu taksu u svom mestu - za Lazarevac recimo nije tacan podatak, sa oko 800 dinara dignuto je na 3500 dinara. Koliko li tek Kolubara placa komunalnu taksu ako je za motore tolika ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 11, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ali se secam da su i vas u Paracinu drali - cini mi se nesto oko 5000 dinara za komunalnu taksu? Jel to jos uvek tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...