Alekre 12732 Napisano Decembar 27, 2010 Ne silazi, 7372 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto ne odg. na svaku ponudu ali o svakoj razmatram sta i kako pa cim napravim neki uzi izbor, kontaktiracu vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan aj i ja da kazem GS500 za normalne novce 1996god , zamenjen i lanac bregaste znachi miran si 30.000 lanac lanchanici gume sve novo ove sezone stavljeno ... metalik tamno crvena pp ako osh telefon od kuma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12732 Napisano Decembar 28, 2010 Ne silazi, 7372 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da budem konkretniji, GS500, CB500, GPZ500, ZZR500... Dakle ne preko 500cc. Mnogo kosta preko toga 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 29, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih izbegao ZZR 500 ipak je to 4 cilindra i dosta konja za tebe koji si tek sisao sa 50cc... A i skuplje je odrzavanje njega nego ostalih. Nisam siguran 100% ali idem zdravim razumom da R od 4 cilindra sigurno iziskuje vise para... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12732 Napisano Decembar 29, 2010 Ne silazi, 7372 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Maaa necu ja glavom kroz beton, za mene ce svako potvrditi da sam dorastao i da sam zreo da vozim motocikl Uostalom, kada iskesiram motor nemate oko cega da se brinete Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 29, 2010 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan takodje bih ti predlozio i Kawasaki ZZR 250, nisu skupi, moz ih naci za oko 1500eur +- ,motor je prilicno krupan za tu kubikazu, recimo poredjenja radi nije uopste manji od GS500, cak fabricki ima i sire gume, a i nije ni mnogo sporiji, ide preko 160kmh, prilicno besna masinica, vodeno hladjen, 2 cilindra, 8 ventila, 6 brzina... Ja sam razmisljao o njemu kao poslednjoj liniji odbrane protiv silnih poskupljenja ragistracija, goriva i ostalog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12732 Napisano Decembar 29, 2010 Ne silazi, 7372 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno u oglasima samo jedan ZZR250 i ne izgleda nista posebno... Posalji mi slike tog GS da vidim bre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 29, 2010 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ovo je jedina redovnija slika sto imam, ovaj desno je moj bivsi GS, a ovaj levo je taj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano Decembar 29, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti PP.Veliki Pozdrav Ilija! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12732 Napisano Januar 4, 2011 Ne silazi, 7372 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...