Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem masineriju

Recommended Posts

• Ne silazi, 7493 postova
  • Motocikl: TDM 900

Otisao mi je motor koji sam hteo da kupim pa sad moram ovako:

Dakle, kupujem neku masinu pozeljno do 500cc, ali nije uslov, da ne loce preko 5, 5,5 litra i da je jeftinija za odrzavanje i prosta. Naravno u dobrom stanju, necu neke dreseve.

U obzir dolazi:

KlE 500, XT600, TT600, XR400, XL600, DR350

Moze i neki cruiser... Moze i naked tipa CB500...

Sve u svemu ne 2T i bez R-ova i da nije malo po velicini jer imam 193cm i 100-105kg. Hocu ok. ispravan motor jer planiram dosta da ga vozim sa curom. Ponude na pp.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ne mogu vise da bakcem sa skuterima, cesti servisi, skidaj plastike, vracaj... Jeste to lepo, ali kada bih imao kesa da oteram u ovlasceni, popijem kafu i pokupim ga nazad. Hocu nesto prosto i kameno, ulje, filter, voda, podmazi, kontrolisi i vozi.

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Po meni, ti bi ozbiljno trebao da razmislis o Yamahi XJ 600 Diversion...Totalno problem free motor, po sistemu sedi i vozi, a moze lepo da se vozi i u dvoje, posto vidim da hoces da se vozis u paru. Moze da se nadje za ispod 2000E dobar primerak.

post-1793-055280100 1293040076_thumb.jpg

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Moj glas je naravno uvek ya enduro, cene su dosta pale pa tu možeš da ubaciš i TA ili AT. Namerno neću da ti preporučim ST jel ona kad je naštelovana troši 5.5l na otvorenom ;) Imaš lepu afriku od motoljube sa pristojnom cenom i lepom opremom ;)

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Predji ti na kategoriju iznad, rece da imas 105kg, jos prtljag, jos devojka... Treba ti ipak nesto malo jace. A i sa svojih 193cm visine, ces na svakom od navedenih motora izgledati smesno, sem na XJ, neko je pomenu... :) Ako nista onda KLE 500, al on hoce malo vise da popije, pogotovu kad je dvoje.

Ne mogu da se spakujem na EL 250 i CB400. Planiram da prebijam oko 10000 godisnje i ne treba mi motor stariji od mene :D :D :D

Necu biti par dana ne netu pa se izvinjavam zbog cekanja na odgovor!

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

Ne mogu da se spakujem na EL 250 i CB400. Planiram da prebijam oko 10000 godisnje i ne treba mi motor stariji od mene :D :D :D

Necu biti par dana ne netu pa se izvinjavam zbog cekanja na odgovor!

A STA TI MISLIS DA JE el 68 GOD.? el je 98 god inace,a drugar jedan neznam dal sam ti vec rekao,ima xtz 660 u extra stanju tu je oko 1500 evra 94 god.

• Hronični Motociklopata, 7382 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

ajde alekre moraces da prelomis stvar vec jednom, kupuj, sad ce prolece dok trepnes :)

Znam jedan Suzuki GS 500e '93 dao bi se za 1400 jevreja , motor je dobar, vozim duze vreme sa covekom, redovno ga servisira nema zezancije,ove godine mu stavio nove gume, lanac lancanike, ustelovan, registrovan, u original stanju , nista budzeno..

• U prolazu, 26 postova

FZ6N 2006god

Prešla je 20500, crna boja, slajderi, kn filter, urađene dizne za dobitak snage, veoma korektna, uglavnom vožena duge relacije, nove gume, ako još nešto vas zanima, pitaj. nije vise registrovan, istekla u maju. imam dosta opreme da dam uz njega. uz novi motor sam uzeo i novu opremu

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja