Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Fazer & Diversion klub

392 članova je glasalo

1. 1. Koji model Fazera posedujete?

• FZ1 Gen2 2006-
      35
    • FZ1 Gen1 2001-2005
      32
    • FZ8
      19
    • FZ6 S2 2007-2009
      46
    • FZ6 S1 2007-2009 (78KS)
      8
    • FZ6 2004-2006
      69
    • Starije verzije FZ (FZS600, FZS1000, ...)
      76
    • XJ6 2009-
      11
    • XJ900
      27
    • XJ600
      69
  2. 2. Koju varijantu imate?

• Sa poluoklopom (ili dodatnim punim oklopom)
      278
    • Bez oklopa (naked)
      76
    • Sa punim oklopom (starije verzije)
      38
  3. 3. Da li bi bilo dobro da osnujemo klub vlasnika?

• Da
      351
    • Ne
      41

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 198 postova

Ja ga imam 2 meseca al nisam nesto posebno odusevljen motorom, posle honde cbr f4 na kojoj je sve bezprekorno osim potrosnje(bar u mom slucaju),na fazeru mi se svidja osim male potrosnje samo prelep izgled i nista vise...nikad hondu ne bi prodao samo da mi nije trosila al je i isla ko luda...

Razlikuju se motori iste klase a razliciti proizvodjaci a ne raslicite klase i razliciti prizvodjaci . Drugi polozaj tela , razlika u agregatima , obrtni momenti ... msm ovo sve kao laik pricam ispravite me ako gresim

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: Kawa z750s

Ja ga imam 2 meseca al nisam nesto posebno odusevljen motorom, posle honde cbr f4 na kojoj je sve bezprekorno osim potrosnje(bar u mom slucaju),na fazeru mi se svidja osim male potrosnje samo prelep izgled i nista vise...nikad hondu ne bi prodao samo da mi nije trosila al je i isla ko luda...

Razlikuju se motori iste klase a razliciti proizvodjaci a ne raslicite klase i razliciti prizvodjaci . Drugi polozaj tela , razlika u agregatima , obrtni momenti ... msm ovo sve kao laik pricam ispravite me ako gresim
Naravno da me ne shvatite pogresno ne poredim ja babe i zabe samo sam hteo da kazem da je tesko kad padnes sa konja na magare... ;-) dva totalno razlicita motora...samo jednostavno nisam po nicemu odusevljen ovim motorom,to je naravno moje misljenje...al je prelep...

Hehehe slobodno... to je poredjenje ;-) naspram honde ...hmmm da se razumemmo dobar je to motor nema sta, samo opet ponavljam da ja licno nisam odusevljen i to je to...imam valjda pravo na svoje misljenje...

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

onda treba da probas stariji fazer, 98-01 jer je totalno druga prica u odnosu na tvoj. Meni je legao bolje nego honda  :)

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

Da li je neko skoro menjao lanac i lancanike na fzs600? Gde ste uzimali i po kojoj ceni? Da li vredi uzeti set regina? Ima u louisu za 100e, ili did po 140-150e?

• Svrati ponekad, 198 postova

Ja sam prosle godine u ovo vreme , znaci nije skoro . Majstor izbunario nesto jeftinije od neke njegove veze  :) sto tebi nista ne znaci al aj da ti kazem . Bilo oko 13000dindzi tada , msm da je bilo oko 130 evrica DID PW530VX-L130

• μαλάκα, 120 postova
  • Motocikl: FZ6

Zavisi koji kofer bi stavio, ali imas u Motoland-u Kappa nosace (i ako nemaju, moze da se naruci), na koje moze i Givi ploca da ide.

Druga opcija ti je Seba (nadji na forumu, ima tema o njemu), pravi po porudzbini.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 193 postova
  • Motocikl: DL1000 L4

Imam Givi Maxia 52...na Banditu sam imao Kappa nosace i plocu i sve bilo ok...ostavio sam kofer i plocu..onda samo nosace da nadjem.

Evo ovako da ti kazem tomaesp ja sam pre 2 dana ugradio nosace,imas u motolandu 6200 nosaci a ne pase ti na te kappine nosace ni jedna ploca vec imas namensku plocu za nase nosace i ona kosta 2900din.e sad ako ces kod sebe mozes za 50e takodje al moras da mu oteras motor na par dana i da mu odneses taj kofer i plocu pa prema ploci i koferu pravi nosace(sto meni nije dolazilo u opticaj jer nisam bas tako blizu)pa sam se odlucio za motoland al sam morao da budzim kappinu plocu na te nosace....malo je potrajalo al sam nekako uspeo,videcemo do prve malo dalje voznje il ce spasti il ce ostati.... :-)

• Drug član, 1460 postova
  • Motocikl: k25

Evo ovako da ti kazem tomaesp ja sam pre 2 dana ugradio nosace,imas u motolandu 6200 nosaci a ne pase ti na te kappine nosace ni jedna ploca vec imas namensku plocu za nase nosace i ona kosta 2900din.e sad ako ces kod sebe mozes za 50e takodje al moras da mu oteras motor na par dana i da mu odneses taj kofer i plocu pa prema ploci i koferu pravi nosace(sto meni nije dolazilo u opticaj jer nisam bas tako blizu)pa sam se odlucio za motoland al sam morao da budzim kappinu plocu na te nosace....malo je potrajalo al sam nekako uspeo,videcemo do prve malo dalje voznje il ce spasti il ce ostati.... :-)

Gresis,ne znam sta mora da se budzi???

Ja sam kupio nosac u motolandu i zasrafio givi plocu bez problema

• Podržavam 1

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Ja sam probao fz6,i meni je bio utisak kao da sedim na fenu za kosu.Bez snage i volje,i bez zvuka i vibracije.Nije mi se svideo.Sa gospodjom iza nemoguca misija...Hiljadarka...e to je prava mera...u svakom pogledu. :)

• Podržavam 1

Pa sve zavisi za koje potrebe...1000 je strava,ali mi je previse za moje potrebe..600 taman..  :) Sto se tice zvuka,stvarno je malo problem,ali to se da resiti..Ostalo mi sve odgovara savrseno. :) Inace,ja sam onaj sto je u Sremcici za Uskrs pitao da sedne na tvoj bajk zbog ergonomija i tako toga. :) Pozz

Gresis,ne znam sta mora da se budzi???

Ja sam kupio nosac u motolandu i zasrafio givi plocu bez problema

Ne gresim...da nisam namestao pre 2 dana nebi ni pisao ovde...ja sam kupio kappin nosac i kappin kofer zajedno sa plocom naravno i ne pase...nazovite slobodno motoland pa pitajte...ja pitam coveka u motolandu pa kako ne pase kad je isti proizvodjac,kaze nema veze ima namenska ploca za te nosace...

To ti je givi/kappa nosac...takav imam i ja,i vecina ovde...

Ajde okaci sliku ako mozes da vidim kako si nakacio plocu na nosac,da ne uzimam ako ne moram.

• Drug član, 1460 postova
  • Motocikl: k25

To ti je givi/kappa nosac...takav imam i ja,i vecina ovde...
Ajde okaci sliku ako mozes da vidim kako si nakacio plocu na nosac,da ne uzimam ako ne moram.

Identicno kao na slici koju si okacio.Na nosacu imaju rupe,na ploci takodje,zavijes i cao.

• Podržavam 1

Strava onda. U ponedeljak ih uzimam..zvao danas,6200 je,kao sto kaze bikerboyz.

Probaj da namestis,mozda pase jer imas maxi 52 a mislim da je njima sira ploca.Ja imam v42 i ploca je puno uza od nosaca pa sam morao da izvadim one gumice na ploci sto amortizuju lupanje kofera i kroz te rupe provukao srafove...nisam stigao da slikam sutra cu da postavim cisto da se vidi da ne pricam napamet.... ;-)
  • Podržavam 1

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion

Prijatelji, koliki je fabrički broj zubaca na zadnjem lančaniku na xj 600? Motor trenutno nije kod mene, pa ne mogu da izbrojim, a hoću da naručim novi lanac i lančanike. Za lanac sam pronašao da je 520/110, ali za lančanike nisam. Hvala!   

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja