tindirbp 289 Napisano Decembar 20, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo nastavka teme od pre 2 meseca,maska je prepravljena,nije lose sta mislite/??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 20, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e jos kad se ofarba... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 21, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose ispalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1975 Napisano Decembar 21, 2010 Drug član, 951 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je ispala! Mali savet: ako si u mogucnosti napravi kalup za odlivke pre farbanja, verovatno ce se mnogima svideti pa ce hteti istu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 21, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je ispala! Mali savet: ako si u mogucnosti napravi kalup za odlivke pre farbanja, verovatno ce se mnogima svideti pa ce hteti istu... to i nebi bilo lose da odradim pre farbanja,fala na savetu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Decembar 21, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ispalo je ekstra! ja da sam na tvom mestu, stvarno bi napravio kalup i ištancao bih nekih 30 komada. mislim da bi svako hteo da promeni onaj televizor od fara za ovu tvoju rukotvorevinu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 21, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ispalo je ekstra! ja da sam na tvom mestu, stvarno bi napravio kalup i ištancao bih nekih 30 komada. mislim da bi svako hteo da promeni onaj televizor od fara za ovu tvoju rukotvorevinu! HVALA EE je..o mater ako to neuradim,i eto ti novaca :jee: :jee:pa nee ako neko oce tu sam...jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1281 Napisano Decembar 22, 2010 Drug član, 934 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da neces moci da izdrzis a da ne zamenis televizor . Kad cemo da radimo mog Dominatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 22, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hehe ma de cu ono ruglo gledati,ajde kad god oces doteraj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 22, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično . Ofarbaj pa okači slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 22, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično . Ofarbaj pa okači slike. jaste nego,al to tamo posle Nove godine kad jos nosace napravim za far 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 23, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imal neko far za mene,to je od sprinta malog kineskog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4335 Napisano Januar 20, 2011 Ne silazi, 6660 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Odlično si napravio. Pošto još nisi uzo far, uzmi neki gde može da ide xenon, nešto što se lako nalazi i košta malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4335 Napisano Januar 20, 2011 Ne silazi, 6660 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan A ako hoćeš kalup da skineš, staviš aluminijumsku foliju kuhinjsku, zategneš i preko nje liješ jer se ne lepi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično si napravio. Pošto još nisi uzo far, uzmi neki gde može da ide xenon, nešto što se lako nalazi i košta malo. nemoze da ide drugi nego bas taj,a mislim da ide xenon i u njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan da da znam to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gile74 0 Napisano Februar 5, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Indjija Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Maska je odlična podmladio si motor. Jesi je ofarbao , daj neke slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 12, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo konacno u ponedeljak saljem na farbanje,okacicu slike sad i kad se ofarba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano April 13, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ti je ispala super maska, sto rekose vec pre mene, podmladio si motor skroz, a nisi napravio neku lakrdiju kao sto ljudi imaju obicaj da naprave kad zele da podmlade nesto...Svaka cast i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 18, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ti je ispala super maska, sto rekose vec pre mene, podmladio si motor skroz, a nisi napravio neku lakrdiju kao sto ljudi imaju obicaj da naprave kad zele da podmlade nesto...Svaka cast i od mene hvala Urose videces kad ofarbam i far kad dodje isssss... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hej,ovo i nije tako lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 28, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eve ga konacno samo sam prislonio da vidim kako izgleda,nije lose aaa??? :neznam:jos da su slike uspele bilo bi dobro jbg 1.3 mgpx je bilo sad ima 0,1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 28, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Hej,ovo i nije tako lose hehe,ajde doceraj taj televizor da ga nabudzimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 28, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...