Jump to content

Moto Zajednica

Vaučeri za moto opremu

Vaučeri za moto opremu  

36 članova je glasalo

1. 1. Da možete da birate poklon, šta bi odabrali?

• Vaučer kojim možete da kupite šta vam treba.
      31
    • Opremu, iako vam možda nije potrebna (jer je imate ili nije u vašem fazonu)
      5
  2. 2. Da možete i hoćete, šta biste radije poklonili?

• Vaučer, da osoba kojoj poklanjate može sama da odabere poklon.
      33
    • Konkretnu opremu, uz rizik da ne pogodite šta toj osobi treba, boju, veličinu...
      3

Recommended Posts

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Da vam neko pokloni vaučer za moto opremu da li bi vam bilo draže da sami odaberete sebi šta vam treba ili ste pre u fazonu da vam je draže da dobijete nešto od opreme pa čak i da se desi da vam to nešto ne treba?

A ako ste u prilici da poklonite nekom nešto i odaberete da to bude oprema da li biste mu kupili nešto uz rizik da ne pogodite šta mu treba, veličinu, boju...?

Znam :) Većina će reći keš, ali ovde se radi o vaučerima i opremi.

Uveli smo ovu vrstu prodaje jer smo primetili da (pogotovu lepše polovine) ne mogu da se odluče šta da kupe za poklon ili žele da iznenade nekoga pa ne mogu da pitaju za veličinu li boju. Kod nas nije problem da se zameni proizvod za veći ili manji ili za nešto drugo, ali vaučer je elegantniji način.

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Vaučer je super fora ali da ne bude nominalno u vrednosti para već u vrednosti npr. neke kacige ili neke jakne... i da eventualno može da se doplati ukoliko neko želi nešto skuplje. Npr. lupam odabareš za lepšu polovinu jednu kacigu i ona može da dođe i da uzme tu kacigu u veličini koja joj odgovara i u boji koju poželi a da opet ima mogućnost da doplati za neku drugu skuplju kacigu...

• Podržavam 1

• Malo Zlo, 753 postova

Vaucer je ekstra resenje jer onda ne pokvaris taj nazovi faktor iznenadjenja pri urucivanju poklona... ;)

Ja sam vecinu meni dragih ljudi vec navikla da me pitaju sta mi treba(samo cu reci da je ove godine za rodjendan drugarica koja je inace prava damica usla u radnju moto opreme i rekla: Meni treba nesto sto ne znam sta je!) ili da mi daju poklon u novcu... Ali, nekako, bas bih se uvek lepo obradovala nekom vauceru, a posebno kad je moto oprema u pitanju!

Em ostaje faktor iznenadjenja, em nema sanse da se poklon nece dopasti/ da ce velicina biti pogresna/ da neko to vec ima... ;)

To je pravi potez! :takoje:

:zdravo:

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Vaučer je prava stvar, naročito kod kupovine odevnih predmeta/opreme za poklon, gde je vrlo lako zeznuti se pre svega u veličini, a bogami i u ukusu.

Jedina stvar koja se gubi je što će onaj ko prima poklon tačno znati koliko si se "isprsio" :)

Sa poklona su se uvek skidale cene, hehe :D

• Zainteresovan, 471 postova
  • Motocikl: R1150RT

Ne znam u kom grmu lezi zec i koja je svrha ove teme, ali sam i ja za vaucer. Svako sebi uvek bolje odabere nego neko drugi.

Drugo: na zapadu (trulom ali zapad ipak) postoji institucija koja se zove: "nemoj da me iznenadis, molim te". (naravno da ovaj naziv ne postoji).

O cemu se radi: neko ko sprema svadbu i slicno, gde se ocekuje da odredjeni ljudi donesu nesto na poklon, odabere recimo prodavnicu ili lanac prodavnica, registruje se tamo kao "onaj kome je takav poklon potreban", odabere poklone, a ko hoce da mu pazari ono sto je on odabrao samo pogleda na listu zelja i odabere sta ce kupiti. Prvo ko kupi nesto sa liste i obelezi da je to kupljeno (ne ostavlja podatak ko je on, naravno, ne mora da se zna da je masina od Mike, a komplet serpi od Laze pa da se to njima i vrati), i automatski se taj proizvod skida sa liste zelja. Prosto i jednostavno. Kod nas je odomaceno da za vencanje dobijete recimo cipelarnik koji nigde nemate da stavite, makar 2 tepiha i 3 krpare koji se takodje nigde ne uklapaju i sl. jer upravo ovo ne postoji.

Vaucer. :takoje: Pa nek bira ko sta hoce.

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Ja sam devojci kupio vaučer za Tejli Vejl. Pun pogodak :)

Markone ideja je odlična, poklon za novu godinu sam već dobio a za rođendan ću spontano spomenuti da je Pegaz pustio vaučere :takoje:

Vaučer je super fora ali da ne bude nominalno u vrednosti para već u vrednosti npr. neke kacige ili neke jakne... i da eventualno može da se doplati ukoliko neko želi nešto skuplje. Npr. lupam odabareš za lepšu polovinu jednu kacigu i ona može da dođe i da uzme tu kacigu u veličini koja joj odgovara i u boji koju poželi a da opet ima mogućnost da doplati za neku drugu skuplju kacigu...

Pustili smo vaučere u apoenima po 500 i 1000 Din. Kupiš koliko ti treba i pokloniš nekom. Taj neko dođe i bira sebi opremu koja mu treba i doplati ako treba. Vaučere možete kupiti i u kešu i karticom i na tri rate u čekovima ili karticama Banca Intesa kao i ostalu robu kod nas. To važi i za prodavnicu u Novom Sadu i u Zemunu.

Zar niko ne čita temu o našim prodavnicama? :neznam::takoje:

markone druze, jel nam to spremate neko novogodisnje iznenadjenje??? :):takoje:

Zar si sumnjao? ;)

Više nije iznenađenje, jer smo objavili i na sajtu i u temam na BJB-u o našim prodavnicama a i pustili vest u medije pa ko je hteo objavio je, a ko nije :nanana:

Vaučer je prava stvar, naročito kod kupovine odevnih predmeta/opreme za poklon, gde je vrlo lako zeznuti se pre svega u veličini, a bogami i u ukusu.

Jedina stvar koja se gubi je što će onaj ko prima poklon tačno znati koliko si se "isprsio" :)

Sa poklona su se uvek skidale cene, hehe :D

Osim kad ideš na svadbu. Onda "zaboraviš" da skineš ;)

Vaucer je ekstra resenje jer onda ne pokvaris taj nazovi faktor iznenadjenja pri urucivanju poklona... ;)

Ja sam vecinu meni dragih ljudi vec navikla da me pitaju sta mi treba(samo cu reci da je ove godine za rodjendan drugarica koja je inace prava damica usla u radnju moto opreme i rekla: Meni treba nesto sto ne znam sta je!) ili da mi daju poklon u novcu... Ali, nekako, bas bih se uvek lepo obradovala nekom vauceru, a posebno kad je moto oprema u pitanju!

Em ostaje faktor iznenadjenja, em nema sanse da se poklon nece dopasti/ da ce velicina biti pogresna/ da neko to vec ima... ;)

E to je ta čuvena rečenica :takoje:

Ne znam u kom grmu lezi zec i koja je svrha ove teme, ali sam i ja za vaucer. Svako sebi uvek bolje odabere nego neko drugi.

Drugo: na zapadu (trulom ali zapad ipak) postoji institucija koja se zove: "nemoj da me iznenadis, molim te". (naravno da ovaj naziv ne postoji).

O cemu se radi: neko ko sprema svadbu i slicno, gde se ocekuje da odredjeni ljudi donesu nesto na poklon, odabere recimo prodavnicu ili lanac prodavnica, registruje se tamo kao "onaj kome je takav poklon potreban", odabere poklone, a ko hoce da mu pazari ono sto je on odabrao samo pogleda na listu zelja i odabere sta ce kupiti. Prvo ko kupi nesto sa liste i obelezi da je to kupljeno (ne ostavlja podatak ko je on, naravno, ne mora da se zna da je masina od Mike, a komplet serpi od Laze pa da se to njima i vrati), i automatski se taj proizvod skida sa liste zelja. Prosto i jednostavno. Kod nas je odomaceno da za vencanje dobijete recimo cipelarnik koji nigde nemate da stavite, makar 2 tepiha i 3 krpare koji se takodje nigde ne uklapaju i sl. jer upravo ovo ne postoji.

Vaucer. :takoje: Pa nek bira ko sta hoce.

Mi vaučere pustili u opticaj, a ti razmišljaj i dalje ;)

Mislio sam da napravim promociju na BJB žurci ali nisam hteo da kvarim zabavu :nanana:

Markone ideja je odlična, poklon za novu godinu sam već dobio a za rođendan ću spontano spomenuti da je Pegaz pustio vaučere :takoje:

Auuu... pa ko to da dočeka?! :moto3:

• Malo Zlo, 753 postova

E to je ta čuvena rečenica :takoje:

A, ne, ne, ne... Ja sam njoj vec rekla sta da mi kupi! :D Samo, ona mukica nije znala sta je to potkapa... I, cemu sluzi.... :jee:

svaka cast za ovaj potez sa vaucerima- ekstra za novogodisnje poklone! :care:

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Auuu... pa ko to da dočeka?! :moto3:

Rođ mi je za dva meseca, brzo će to doći :jee:

Pikam na neke rukavice, izgubio sam moje Alpinestars :(

• BJB Maxi Scooter Club, 6066 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Vaučeri... Još jedna pikanterija Pegaz Moto...Pozdravljam... :takoje:

PS: Vidiš da o onoj drugoj opciji niko i ne priča... :jok:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja