idanijel 1875 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 869 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je TDM 900 (pojavio se 2002g) i po meni extra izgleda i extra bajk. i varadero i vfr 800 od 2003 skoro nepromenjeni do danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 11, 2010 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa i honda CB1300 mislim da se dugo dugo ne menja... a pravi je gospodski motor! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Decembar 13, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Tim koji dobija ne treba menjati. :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 13, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji model VFRa se pravi od 2002. A jos u proizvodnji je i Varadero koji je u ovom obliku izasao 2003. godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Decembar 13, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kada su svojevremeno (mislim pocetkom dvehiljaditih) pitali direktora Zastave, kako to da svi proizvodjaci menjaju izgled (ne pominjuci kvalitet) svojih modela, svakih par godina, a Yugo se ne menja od kada je poceo da se proizvodi, pocetkom osamdesetih, on im je lakonski odgovorio: "To je zato sto oni lutaju!" (a mi smo postigli savrsenstvo! prim. aut.). E, sada kakve to veze ima sa Hondom, ne znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Decembar 13, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je skuter ali od kad se pojavio do dan danas nista nisu izmenili a i dalje izgleda atraktivno YAMAHA AEROX. http://www.yamaha-motor.gr/designcafe/en/archive/articles/?Component=tcm:71-299325&PageTitle=Aerox:%20History%201997-2010&pageNum=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зо Ран 48 Napisano Februar 21, 2017 U prolazu, 33 postova Lokacija: Кладово Motocikl: Мотобус Prijavi odgovor kao problematičan Kada su svojevremeno (mislim pocetkom dvehiljaditih) pitali direktora Zastave, kako to da svi proizvodjaci menjaju izgled (ne pominjuci kvalitet) svojih modela, svakih par godina, a Yugo se ne menja od kada je poceo da se proizvodi, pocetkom osamdesetih, on im je lakonski odgovorio: "To je zato sto oni lutaju!" (a mi smo postigli savrsenstvo! prim. aut.). E, sada kakve to veze ima sa Hondom, ne znam. Tačno tako. Kad ga je novinarka pitala da pojasni, rekao je: "Mi smo naš automobil usavršili i nema potrebe kada je nešto dobro menjati ga. Ostali proizvođači tragaju za svojim savršenim proizvodom, pa često menjaju modele." Čini mi se da je pomenuo za naše uslove savršeno vozilo. Ako se dobro sećam to je bilo 1995. Bio sam prisutan tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8962 Napisano Februar 21, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.politika.rs/scc/clanak/51745/Jugo-vozi-poslednji-krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...