Shoma 83 Napisano Decembar 11, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Gledam podatke u Pressu, Aprilia "Šajver" ima rezervoar od 7l... ccc ako nista drugo bar sam se jutros slatko nasmejao kad sam procitao ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Decembar 11, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, zabole me tuki za nase pandure i sta ce sada da voze..i za tender, kriminal i za njihove R-ove...jedino sto me je zanimalo kada sam procitao tekst je taj guzzi..izguglovao sam ga i brateeeee...kakav je...! i onda otisao na advrider da vidim sta ljudi kazu o njemu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 11, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I sta kazu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 11, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako budu imali ovakvu obuku,,tesko nama,mislim pojedinima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Onakvu formaciju vozimo i mi na svim BJB vožnjama. A i BJB redari isto onako zatvaraju raskrsnice i obezbeđuju kolonu! Mada, onakva offroad obuka bi mi dobro došla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 11, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako će im Kepo držati obuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš. Scubo, i Kepinu obuku sam počeo. Doduše, samo počeo.... Nastavak iduće sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovi naši sada kada završe obuku na Serezu njima ne treba nikakva druga obuka pogotovo na Aprilia shiver sa 7L benzina jer ionako im ne daju više za patrolu pa dokle stigne Interesantno da ove zemlje u razvoju gde njihove Gendarmerie i Polizei (Video gore)voze neke autobuse od motora a naši manekeni na autoputu K10. Pa valjda zato što su njihovi drumovi i park vozila tek u povoju a nama trebaju turbo motori da mogu da stignu velike prestupnike iz našeg modernog voznog parka Reč ne bi komentarisao da su uzeli motore kao što je Stelvio pa makar to bio i Guzzi i ne znam koliko skutera za grad, ovako je teško razumeti njihove ideje Bolje od tih para da su kupili pola motora a pola košulja i pantalona za narodnu miliciju Ali kao što kaže Dragiša Simić njihove pare od kazni pa neka rade šta znaju samo da ne čačkaju posle budžet za plate i košulje Tokom 2011 kupiće još nadam se ovih Šejvera 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan ...Obnavljaju svoj vozni park sto je bilo gde drugde normalna stvar osim u Srbiji. Sve je to u redu, i treba da obnavljaju vozni park. Međutim, izbor modela koje su pazarili je KATASTROFA R-ovi ?? Važi... Bolje da su za te pare (od R-ova) kupili 50 Beverly-ja za grad/gradove, pa da po Adi, Kosutnjaku, uscu, keju i drugim takvim mestima mogu da pridju gde treba, kada im je ionako receno da ne jure motoriste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shmaiser 25 Napisano Decembar 12, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: trenutno kombi :) Prijavi odgovor kao problematičan ako je sve ovo istina, vozicemo kao bubice a traktori ce nas obilaziti na putu. bilo lepo dok je trajalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zašto Kurir ove teme stavlja u crnu hroniku, možda oni znaju nešto što mi ne znamo http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/protest-sindikata-policije-zbog-skupih-motora-64244.php Deo teksta: 12.12.2010 BEOGRAD - Nezavisni policijski sindikat Srbije (NPSS) protestovao je juče zbog kupovine 90 sportskih motora, dok, kako se navodi, policajci nose pohabanu odeću, obuću i nemaju zimske jakne. U saopštenju dostavljenom medijima navedeno je da su sportski motori nabavljeni za Upravu saobraćajne policije MUP, a preko tzv. poverljive nabavke, u ukupnoj vrednosti od 102,6 miliona dinara. Nadležni u srpskoj policiji nisu želeli da komentarišu ovaj protest, piše Tanjug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Decembar 12, 2010 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Onakvu formaciju vozimo i mi na svim BJB vožnjama. A i BJB redari isto onako zatvaraju raskrsnice i obezbeđuju kolonu! Mada, onakva offroad obuka bi mi dobro došla ...Bogami i meni bi dobro dosla ova off obuka,ali samo na drzavnom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Taj detalj se podrazumeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7946 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Biće zajebano, em brzi motori, em kamere. Samo nije mi jasno sto su kupovalis sve nesto naopako... Valjda nisu znali gde vise da potrose te silne pare koje kipe kolko ih imamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
espreso 26 Napisano Decembar 12, 2010 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, zabole me tuki za nase pandure i sta ce sada da voze..i za tender, kriminal i za njihove R-ove...jedino sto me je zanimalo kada sam procitao tekst je taj guzzi..izguglovao sam ga i brateeeee...kakav je...! i onda otisao na advrider da vidim sta ljudi kazu o njemu... Kazu nikad briga nikad stres pijte samo kras ekspres,. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Decembar 13, 2010 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/protest-sindikata-policije-zbog-skupih-motora-64244.php evo i oni se bune... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Decembar 13, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, zabole me tuki za nase pandure i sta ce sada da voze..i za tender, kriminal i za njihove R-ove...jedino sto me je zanimalo kada sam procitao tekst je taj guzzi..izguglovao sam ga i brateeeee...kakav je...! i onda otisao na advrider da vidim sta ljudi kazu o njemu... Kazu nikad briga nikad stres pijte samo kras ekspres,. dao sam ti + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Decembar 13, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Sledeće godine ima da kupe 100 Hamera po ugledu na zapad. Greota, dotrajali ovi Pežoići. Jeste mali off, ali zar nije moglo da se nadje i mnogo ekonomičnije rešenje i od pežoa u bliskoj prošlosti? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Decembar 13, 2010 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan sledece godine u ovo doba 1/3 bjb bice panduri. Imace svoj podforum 'bluz bradrz' i svi c mo im davati savete kako se podmazuje lanac. Zavadicemo ove iz supersport klana sa endurasima i vladacemo smejuci im se iz daljine. Nije bitno od koje ste majke, velkam tu d dark sajd. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Decembar 13, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna koliko njih već sada čita ovaj forum, hehe Malo uči, malo špijunira:) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Decembar 13, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna koliko njih već sada čita ovaj forum, hehe Malo uči, malo špijunira:) Znaci naje*ali smo? Sorry za spam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja93 27 Napisano Decembar 14, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kacarevo Motocikl: Yamaha TDM 850, Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovome? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Decembar 14, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan pa pazi ovako, možda će ga policajac pojuriti ali samo dok kamera ne zabeleži njegovo bežanje i tablicu...tu se njihova misija završava a ovaj kasnije dobija "čestitku" na kućnu adresu sa snimkom kako rejsuje ispred panduracije. Neznam koliko će to ulični rejserima da se na kraju isplati to inaćenje i trkanje sa presretačima to je isto kao kad te snimi kamera kad prođeš na crveno svetlo na semaforu i dobiješ snimak sa uplatnicom i cifrom 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano Decembar 14, 2010 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan To su komentari iskompleksiranih... malih ljudi, toliko malih da oko sebe okupljaju još manje... Nema ništa od toga bistre glave i krvi... A kad Tata sazna zabraniće mu kimko... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Decembar 14, 2010 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ovo se nece dobro zavrsiti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...