zool 230 Napisano Jun 13, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko (kamp) 2. Hulk (kamp) 3. Panda (kamp) 4. Bopk (kamp) (uslov: registracija na vreme) 5. Dexy + jeca (hotel) 6. Rne 7. Zool + Marija (kamp) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li se pitanje hotel ili kamp odnosi samo za prvi dan ili i na ostale dane? Jesu li svi prijavljeni parovi, ili su oni posebno istaknuti u spisku? Ne bih voleo biti jedini "momak". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 13, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje se odnosi samo na drugu noc, jer pored Rilskog manastira postoje i hotel i kamp. Dalje je zamisljeno da se boravi u satorima, mada u obliznjem gradicu Batak mozda postoji i neki hotel. Zaista to nisam istrazivao. Ne brini, neces biti jedini "samac" na motoru. Zool, drago mi je da cu upoznati vas dvoje! Bopk, kako ide sa registracijom motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Jun 13, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Bopk, kako ide sa registracijom motora? Javicu sutra kako stoje stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jun 14, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan @Lalajko Zadovoljstvo je obostrano . Imam neki osecaj da cemo ti nas dvoje banuti u LA, na kaficu i upoznavanje, ovih dana ako budes libero, samo da Marija obuje bajk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 14, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kad god dosli, dobro dosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ucapimo sa vremenom, mezemo negde da se prikljucimo i bez posebne najave ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko (kamp) 2. Hulk (kamp) 3. Panda (kamp) 4. Bopk (kamp) (uslov: registracija na vreme) 5. Dexy + jeca (hotel) 6. Rne 7. Zool + Marija (kamp) 8. Jama1100 + bolja polovina (kamp) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko (kamp) 2. Hulk (kamp) 3. Panda (kamp) 4. Bopk (kamp) (uslov: registracija na vreme) 5. Dexy + jeca (hotel) 6. Rne 7. Zool + Marija (kamp) 8. Jama1100 + bolja polovina (kamp)\ 9. Fibra i Jelena (kamp) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko (kamp) 2. Hulk (kamp) 3. Panda (kamp) 4. Bopk (kamp) (uslov: registracija na vreme) 5. Dexy + jeca (hotel) 6. Rne 7. Zool + Marija (kamp) 8. Jama1100 + bolja polovina (kamp)\ 9. Fibra i Jelena (kamp) srecan br.10. Komsa i Gorica (kamp) - kao da nite razumeli ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 15, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Blagiš se Vama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mdk 5 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko (kamp) 2. Hulk (kamp) 3. Panda (kamp) 4. Bopk (kamp) (uslov: registracija na vreme) 5. Dexy + jeca (hotel) 6. Rne 7. Zool + Marija (kamp) 8. Jama1100 + bolja polovina (kamp)\ 9. Fibra i Jelena (kamp) srecan br.10. Komsa i Gorica (kamp) - kao da nite razumeli ? 11. mdk (hotel) jesam dobro razumeo, jedna noc je u hotelu? ja bi u kamp naravno, ali mi je ok da jednu noc odspavam u krevetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko (kamp) 2. Hulk (kamp) 3. Panda (kamp) 4. Bopk (kamp) (uslov: registracija na vreme) 5. Dexy + jeca (hotel) 6. Rne 7. Zool + Marija (kamp) 8. Jama1100 + bolja polovina (kamp)\ 9. Fibra i Jelena (kamp) srecan br.10. Komsa i Gorica (kamp) - kao da nite razumeli ? 11. mdk (hotel) 12. bmw (kamp) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan jesam dobro razumeo, jedna noc je u hotelu? ja bi u kamp naravno, ali mi je ok da jednu noc odspavam u krevetu Nisam mislio na to, nego sam napred napisao da se pridružujem a nisam uleteo na spisak pa sam morao sam naknadno-izvinjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 16, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi se ide na ovu turu.. ali za sad su mi sanse pola-pola Ova sezona je bas u enduro fazonu.. maltene svaki vikend ima nesto lepo p.s. imam dusek i vrecu.. ali satori su vojni i verovatno su ih izeli moljci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 16, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se skuplja sjajna ekipa, bice po nesto i iz BMW sekte Ne mogu da vam opisem koliko zeljno cekam drugi dan jula! http://www.facebook.com/home.php?sk=group_161501723915190&ap=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 17, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Danas pali poslednji dogovori oko puta i detalja. Bice sjajnih iznenadjenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 17, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Razmislja li neko o medjunarodnom zdravstvenom osiguranju? Koja je najbolja varijanta? Ja sam prosle godine vadio neko na 10tak dana i to je bilo nesto u fazonu.. moras njima da se javis i oni te kao upute u odredjene ustanove u kojima je to priznato. Meni to nije bas ulivalo poverenje. Postoji li neka varijanta da mogu da usetam u bilo koju ustanovu a osiguranje se kasnije prebija sa njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima. Delta Generali osiguranje ima osiguranje, po kome korisnik je dužan platiti troškove lečenja do 100 E. koje posle može refundirati. Veće tropškove, do 35.000 E. plaća osiguranje, radi čega, kada nastupi osigurani slučaj, treba stupiti u kontakt sa njihovom asistentičkom službom. Lica koja imaju Master Card ili Visa kreditnu karticu kod Banca Intese ovo osiguranje dobivaju besplatno. Ja sam imao prilike, na žalost, koristiti usluge osiguranja u Kini i funkcionira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 17, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam intesinu Master karticu koja je vezana za tekuci racun i nema ovog osiguranja. Samo kartice koje su sa pretplatom tj. nisu vezane za tekuci racun imaju ovo osiguranje kao gratis. Da li to Deltino osiguranje vazi u svim medicinskim ustanovama ili samo onim sa njihovog spiska? Mislim da sam ja bas uzeo to Deltino i smorio sam kad sam saznao da ne mogu da ga koristim u svim zdravstvenim ustanovama. Inace, osiguravajuce kuce su najveci lopovi u univerzumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sa tvojom konstatacijom o lopovluku se potpuno slažem. Ja sam pre lečenja morao nazvati asistenciju osiguranje, dati detaljne podatke o svemu i svačemu, da bi na kraju odobrili lečenje. Sve u svemu nije ni prijatno ni jednostavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna informacija u vezi osiguranja. Na ulasku u Bugarsku ce vam traziti da pokazete polisu zdravstvenog osiguranja,za nas iz Srbije je to obavezno,iz Slovenije ne. Ko nema polisu,oni imaju svoj salter gde se moze kupiti,najmanje za 3 dana,6,5 evra mislim da naplaciju,tako da je bolje to uraditi ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam za 15 minuta uspeo podići šator, koji nisam ni pogledao 10 godina. Nije loše, ali po kiši baš i ne bi bilo prijatno. Moram malo vežbati. Možda ne bi bilo loše da nam Lalajko napiše par reči šta bi trebalo poneti sa sobom, osim naravno garderobe i ličnih stvari, s obzirom da putuje poveća grupa, a ima i kombi podrška. Treba li na prim. gasni rešo, neki lonci, fenjer, zaliha suve hrane i ostalo što treba kod kampovanja. Mislim da nema smisla da svi nos sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 18, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svako od nas ima svoje navike i samim tim specifican spisak kamp opreme. Ja nosim sator, vrecu za spavanje, dusek na naduvavanje, jastuce (obavezan deo opreme!). Panda rece da ce nositi primus, ali ja cu u svakom slucaju poneti moj. Ne znam kakva je kafa u Bugarskoj, pa ako imas neke specificne zelje bolje je da poneses odavde - ja cu poneti 500gr Don Cafe Moment Bez nje pocetak dana je nemoguc. Nije lose da poneses tanjir i pribor za jelo, mada Panda rece da ce biti oko 300 kompleta za jednokratnu upotrenu. U kombiju ce biti i sekirica i asovcic za postavljanje satora. Bice i osvetljenja za noc. Svako vece cemo se dogovoriti oko klope za sutrasnji dan pa ce vozac kombija u nabavku. Bice poneta i velika resetka rostilja i kotlic. U obliznjim gradicima ima peciva, prodavnica i svega sto nam je potrebno. Pivo je obezbedjeno za svih 5 dana, a bice i odlicnog bugarskog crnog vina. Imacemo i stalni Internet i laptop, pa ce svako moci da se javi kuci ili da posalje ovde neku sliku za zazubice Bandolerosima. Na laptop ce moci da se prebaci i sadrzaj kartica iz fotoaparata, za slucaj da prepunite. Kasnije ce sve biti narezano na neki DVD. Ponesite obavezno nesto toplo za vece i noc. Jezero je na 1523 metara nad morem, Panda rece da je nocu prilicno hladno. Sto se motora tice i tu je obezbedjena podrska u slucaju kvara, pa se ne brinite oko toga. Nadam se da nece biti potrebna. Ima jos puno toga, ali necu sve da otkrivam jer se radi o prijatnim iznenadjenjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pivo nemojte uopste da nosite,imaju odlicno pivo,Zagorka,mnooogo dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...