BMW K1200R 1245 Napisano Maj 1, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Back in Germany ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2037 Napisano Maj 1, 2011 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Legen Sie ein Bild bitte! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Düsseldorf-a, Svim clanovima TOSKANA 2011 se zahvaljujemo na drustvu u nadi da cemo se opet sresti na nekoj drugoj destinaciji. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki RT 12 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Ugljevik R.Srpska BIH Motocikl: BMW R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan i mi stigli! pokisli ko misevi, od Splita nas pratila kisa, svih 8h Pera, pametno sto nisi krenuo sa nama trajektom, danas je vrijeme bilo ocajno. Pozdrav svima, do sledeceg vidjenja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo:Bilo je super,zahvaljujem se svima na lepom druzenju i nadam se da cemo ponoviti ! Pronto je bio divan domacin,hvala mu a ipak najveci utisak je ostavila Mateja (JEBEM TII) ma svi su bili super !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sam i ja oko 16,30. Krenuo sam iz Medulina u 09,15,lep dan,sunce sija,pticice pevaju....... U Istri lepo vreme,Gorski Kotar,kisa,magla,hladno...... Do Novske prijatno za voznju,pocinje kisa koja me prati do Sopota Ali cika Pera je to ispeglao za kratko,zurio sam kuci,jer mi je sinoc Sneza javila da sam postao deda,moj sinovac Joca je dobio jednog malog bajkera. Tako da vam sada dozvoljavam i da me zovete deda Pera! Sika ce biti,ima ih puno. Pozdrav za ekipu koja se samo moze pozeleti,drago mi je da jos ima tako dobrih ljudi na ovom usranom svetu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6811 Napisano Maj 1, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ziv bio "deda".Imas sta potomstvu da ostavis u amanet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Maj 1, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za ekipu, lepa tura .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 1, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan lepo, super da ste uživali i u zdravlju svi vratili kući lepe slike, metnite još koju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tattoo 91 Napisano Maj 2, 2011 zajebant, 81 postova Lokacija: beograd Motocikl: ducati streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan mi stigli sinoc,provukli se bey kise do srbije,a tamo...trebao nam Noe ! salju na stranu,zahvaljujuci opremi (citaj :pvc-u) stigli zivi i zdravi i malo nakvaseni,utisci odlicni,drustvo za deset,toskana za 11 ! veliki pozdrav i za pronta, (citaj : Molima,na srpskom) zitelja toscane... sve bi bilo super da ljubomorni vlasnici bmw-a nisu nocu odvrtali srafove sa japanaca kako bi japanci ujutro bili ovo-ono a njihovi motori kao super,nemacka medicina-di beste ! ... :-) pozdrav za sve toskanijanere ! (pratioci foruma toscana,pr.aut.) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan mi stigli sinoc,provukli se bey kise do srbije,a tamo...trebao nam Noe ! salju na stranu,zahvaljujuci opremi (citaj :pvc-u) stigli zivi i zdravi i malo nakvaseni,utisci odlicni,drustvo za deset,toskana za 11 ! veliki pozdrav i za pronta, (citaj : Molima,na srpskom) zitelja toscane... sve bi bilo super da ljubomorni vlasnici bmw-a nisu nocu odvrtali srafove sa japanaca kako bi japanci ujutro bili ovo-ono a njihovi motori kao super,nemacka medicina-di beste ! ... :-) pozdrav za sve toskanijanere ! (pratioci foruma toscana,pr.aut.) pronto bi bilo spremno ili spreman. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Maj 2, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju nas je spreman docekao i provodao, kao da se citav zivot za to spremao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6811 Napisano Maj 2, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uvek spreman,kad su dva tocka u pitanju Ja se napravio pametan pa otvorio temu u "Putopisi".Aj' svi tamo pa kacite slikice,vidis da se nesto bune ovi sa vrha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ma nek se bune a sa vrha je bio sa nama NESA XX moj saputnik 1100 km skoro bez stajanja iz Toskane do BGD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 767 Napisano Maj 2, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi videli putopis, kliknite ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...