acim 766 Napisano April 19, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Gde baš nađe kardan, mani da baksuziraš, pola su se pokvarili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan sad sam zavrsio sa vecerom, pauza od 15 min, hladno pivo pa pocinje pakovanje. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 206 Napisano April 19, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Gde baš nađe kardan, mani da baksuziraš, pola su se pokvarili Samo na BMW,kada si to cuo da se desilo "Japancu"! Izvinjavam se za off. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Imam nove gume (i malo manje novca ) M. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 19, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti kažem, BMW-jašima ne pominji kardan, to im je slaba tačka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 19, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za sve one koji imaju navigaciju ! Ubacite tacne koordinate od kuce : 43°45'35.47"N 11°49'47.90"E Neko ti da prst, ti bi celu šaku...nisam još savladao navigaciju, u kom formatu su ove koordinate? Koordinati su sa Google Earth ! Ciju navigaciju imas ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 19, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti kažem, BMW-jašima ne pominji kardan, to im je slaba tačka Sta je to "podmazivanje lanca" ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 19, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ukucao nesto kao to i dovede me do onog mostica, kod kojeg se skrece na makadam. Mene ne brine lanac, ali me brinu gume. Nisam ni ja znao za makadam, a ako pukne guma organizatori krpe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 206 Napisano April 19, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan ako pukne guma organizatori krpe. Normalno!Mateja kupila nove gume i treba da opet ima gumidefekt! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 19, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ako pukne guma organizatori krpe. Normalno!Mateja kupila nove gume i treba da opet ima gumidefekt! Lalajko ! Jel ovi o tebi pricaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 19, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam, ti si organizator. Bolje ponesi nekoliko sprejeva za krpljenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan ako pukne guma organizatori krpe. Normalno!Mateja kupila nove gume i treba da opet ima gumidefekt! Pera, i ja tebe volim (ali stvarno mrzim makedam). Pera i Bojan, nadam se (i računam) da barem vi znate, gdje nam je cilj u Toskani . Ja, pravo da kažem, pojma nemam (pa i nije tako bitno ). M. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 206 Napisano April 19, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Mateja,kada ides samnom ne brini,koordinate ukucane u navigaciju.Kada nismo zalutali u Albaniji necemo valjda ni tamo! Ako stignemo u Portugaliju,nema veze,to nam je i bio plan za ovu godinu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 19, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan jbga, moram sutra u firmu... Sva sreca pa je usput... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Za sve one koji imaju navigaciju ! Ubacite tacne koordinate od kuce : 43°45'35.47"N 11°49'47.90"E Neko ti da prst, ti bi celu šaku...nisam još savladao navigaciju, u kom formatu su ove koordinate? Koordinati su sa Google Earth ! Ciju navigaciju imas ? Snašao se, uneo direktno iz Google Maps! Navigacija je Garminova, objasnićeš mi nešto u trenucima odmora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 206 Napisano April 20, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kada ubacim koordinate smestaja,duzinu i sirinu, i kucnu adresu,Bibiena,pojavljuje se razlika po GPS-u od 23km,da li je to ok? Jel to makadam? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 20, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan kucna adresa u Bibbieni nije nasa destinacija, ali cini mi se mnogo 23 km razlike. BTW, ja krenuo i evo presao vec prvih 100 km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 20, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kada ubacim koordinate smestaja,duzinu i sirinu, i kucnu adresu,Bibiena,pojavljuje se razlika po GPS-u od 23km,da li je to ok? Jel to makadam? Mnoge navigacije ( osim Garmina ) pogresno konvertuju koordinate sa GoogleMaps ili GoogleEarth i tako dodje do tih 23 km razlike ! Ukucaj mesto " Partina " kao cilj u navigaciju. Iz " Partine " ide put ( SR 71 ) severo - istocno prema nasoj kuci. Vozi do prvog malog mostica i onda skreni levo ( videces i tablu CASA ELIDA ) na samom skretanju odmah iza mostica. Do kuce je jos 500-700 metara makadama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 20, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kako prepoznati raskrsnicu gde treba da se skrene do kuce ??? 1. Idi na Google Earth 2. Ukucajte mesto " Partina " 3. Povecaj sliku tako da vidis glavnu ulicu u Partini 4. Skroluj misem prema severo-istoku do prvog mostica kojeg vidis ( oko 1,5 km ) 5. Kada misem odes na desnu stranu ekrana pojavi se " zuti coveculjak " ( Street View ) 6. Klikni na " zutog coveculjka " i povuci ga na mostic i pusti misa 7. Otvara se " Street View " modus i vidis situaciju na licu mesta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 20, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Milane, ubićeš svaki dah avanture ovako detaljnim informacijama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano April 20, 2011 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Koristim priliku da svim putnicima poželim srećan put i lep provod! S obzirom da se na nekoj od prethodnih strana spominjala Ravena, ukoliko budete imali vremena i želje, možete posetiti stvarno dobar zabavni park Mirabilandia (www.mirabilandia.it), koji u svakom slučaju nije samo dečiji, nego ima sadržaja i za starije....Još jednom, svim učesnicima srećan i sugran put i lep provod! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano April 20, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 20, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan JA KRECEM !!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano April 20, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan SRETAN PUT I VIDIMO SE U SUBOTU Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 206 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Stvari spakovane. Sve pripreme zavrsene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...