bmw 1750 Napisano April 16, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Locemo ono sto pronto donese. i mlatimo kobaju,pršuta,salame,itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 16, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan K1200S ! Pripremi se dobro, jel u petak oko 10:00 moramo ovuda : A na motoru bi to izgledalo ovako : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 16, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan put, nema sta! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 16, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne bude snijega.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 17, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam gledao prognozu za petak i subotu,vreme idealno za putovanje,suncano,temperatura 20-22. Bojane,zar ti nisi na dijeti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 17, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne bude snijega.... Nema ga vise ni na 2200 m, ulice su slobodne Samo su Stelvio i Timmelsjoch jos zatvoreni. Zadnji sneg na Timmelsjochu je padao 17.03.2011 http://www.firenzemeteo.com/webcam_stelvio.htm I ovo je lepa informacija za vremensku prognozu: http://www.firenzemeteo.com/carte/carte.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano April 17, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam gledao prognozu za petak i subotu,vreme idealno za putovanje,suncano,temperatura 20-22. Bojane,zar ti nisi na dijeti! jesam, na "kupus" dijeti.... ne jedem više kupus uopšte.... ali mi se nekako čini, da neče uspeti ta dijeta....mada sam u poslednje vreme smršavio oko 300g....sikirancija...moram kod mesara da mi odseče 300g slaninice da vidim koliko je to.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 17, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sta to znaci kada si ti tako poranio,mora da te Tanja probudila,da vezbate,mislim voznju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Probušila zadnju gumu - OPET!!!! (zadnji put u avgustu prošle godine) Pa kdje da baš ja nađem to "sr****" na cesti M. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 17, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je Maus,on to radi iz ljubavi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Opet probusula gumu, slucajno, ili nisi htela da platis putarinu. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 17, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bazilika Santa Croce Firenca,vredi pogledati kada smo tamo. http://www.vesti-online.com/tag/54848/Bazilika-Santa-Kroce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Opet probusula gumu, slucajno, ili nisi htela da platis putarinu. Pozz Slučajno Evo - naručila nove gume. Nadam se, da če doči u početku sledečeg tjedna, da napravim još koji km prije "puta". Šta češ, opet neplaniran trošak Pera - i Maus i Marja (i Slavica) su radili iz ljubavi, pa ipak ne štima. Vidiš - i previše ljubavi ne vredi I tako mi odpadne moj planirani kondicijski trening u dužini 500km. M. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tattoo 91 Napisano April 17, 2011 zajebant, 81 postova Lokacija: beograd Motocikl: ducati streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan ...akva park u riminiju :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tattoo 91 Napisano April 17, 2011 zajebant, 81 postova Lokacija: beograd Motocikl: ducati streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan kako stojimo u kuci sa posteljinom i peskirima,i pranjem istih,zna li se ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 17, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sve ceka spremno i uracunato je u cenu. Ako zelis ekstra pranje mislim da se placa 15 evra dodato . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 18, 2011 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan kako stojimo u kuci... Srećan put komšija! Ne sumnjam da ćete se ti i Daca lepo provesti jer ste u odličnoj ekipi. Pozdrav za sve! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 18, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Usitnilo Motor spreman, kofferi zakrpljeni, jos samo da se napravi check spisak i da se sve sa istog izstiklira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano April 18, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Locemo ono sto pronto donese. Pa sad ne znam hocete li da se nalocete,ovo sto sam ja vec uzeo je onako za prvu ruku.Ako treba da dokupim,a vi recite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 18, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Bazilika Santa Croce Firenca,vredi pogledati kada smo tamo. http://www.vesti-online.com/tag/54848/Bazilika-Santa-Kroce Obavezno!! Slučajno Trebala bi loto da uplatiš... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Usitnilo. Usitnilo ozbiljno. Zamenjeno ulje i filter, dopunjen Scottoiler, dotegnuto i utegnuto sve na masini, a Jelena i ja veceras pakujemo kofere posto krecemo u sredu u potkozarje jer sutra ja imam previse obaveza pa ne bi da u brzini nesto zaboravim mada ako nesto i zaboravim bez toga se sigurno moze , a sigurno cemo sa sobom poneti dobro raspolozenje Sto se tice prvo vece moze caj, ili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam vi ali ja jedva cekam i brojim sate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se nesto i ne ide. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano April 18, 2011 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ja standardno radim stvari u poslednji cas DONE: zameniti ulje & dosuti ulje u scottoiler, TO DO: zameniti lanac i lancanike, zameniti kocione plocice. Bice sve sredjeno... sutra A onda petak ujutro... fijuuuuu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu,priblizava se vreme polaska. Da nas ne prozivaju kako nismo organizovani,hajde da se dogovorimo,mislim na ekipu iz Beograda. Cuo sam se sa Nesom i Dzonijem, koji je rekao da se dogovorio sa Vasom da se krece u 09,oo u petak. Odlicno,ja vas cekam na LUKOIL pumpi posle spajanja autoputeva iz Beograda i Ostruznice,da ne idem preko Gazele,idem preko Ostruznice. Vidimo se tamo oko 09,30. To je moj predlog,molio bih da se izjasnite da li je to OK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...