K1200S 114 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Za WDR se prica nesto drugo, a ovamo "Guten Tag, Papiere bitte" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 3, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se jos nista nisam pripremio. Treba da zamenim ulje u kocnicama,ulje u motoru,filter,svecice,naspanujem lanac. Sledece nedelje sam to planirao. Daj ti požuri malo, da nebi izpalo poslednji dan Ja "treniram". Ovaj vikend prvi put ove godine u Medulin i nazad. U danu cjelih 220 km, a moje stanje posle toga - kondiciji primjerno (nikako ). Trebam još treninga(bar je to užitek!). M. Sutra idem kod Bobana da servisiramo bajk. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kakva saznanja imam moracemo malo da vezbamo i po kisi ako se ostvare prognoze trebace nam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ovime se zvanicno prijavljujem za turu u Toscanu od 23.04 - 30.04.2011 1. Milan sa motorom BMW R1200GS P.S. Imam vec 8 izradjenih tura od 230 - 450 km po danu za podrucije Toscane na Garminu Zumo 550. Iste ce biti objavljene ovde uskoro ! ja planiram u nesto kasnijem terminu, ali me zanima ova garmin varijanta pa ako moze?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 4, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakva saznanja imam moracemo malo da vezbamo i po kisi ako se ostvare prognoze trebace nam jezik pregrizao....ili bolje receno prst uganuo. Kakva to saznanja imas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prognozu vremena sledecih 15 dana u Bibbieni mozete da vidite ovde: http://www.wetteran15tagen.com/meteo/index.php?name=bibbiena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan U sklopu priprema za Toscanu u nedelju 03.04. smo Jelena i ja bili do Stanisica gde smo bili lepo ugosceni od strane Bokija i njegove supruge. Tom prilikom smo se dogovorili oko detalja oko zajednickog puta prema Toscani. Posle smo se malo provozali od Stanisica do granice sa Srbijom kod Loznice. Sledeca dva vikenda planiram jaci trening 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 6, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pojacao trening,svaki dan popijem po flasu dobrog vina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano April 6, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan sve ove druge ne kužim s tim treninzima a ti si jedini koji stvarno trenira ono što treba. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pojacao trening,svaki dan popijem po flasu dobrog vina! Pera, tako i treba. Samo napred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano April 10, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Posle gomile peripetija,jutros su se konacno slozile kockice da se napravi koji kilometar. Solo...svi ostali zauzeti,al' nema veze. Poranio sam dobro,vozio dobrim delom kroz maglu,okvasio se i dobro o'ladio,pa onda popeo na brdo malo da se ugrejem. Za sve one koji ce uskoro 'vamo,da im zagolicam mastu...i za sve one koji ovaj put nece doci,da vide sta propustaju,pa sto pre da se organizuju da dodju. Montalcino iznad magle... Uploaded with ImageShack.us Pienza...iza glavnog trga Uploaded with ImageShack.us Odakle se pruza prilicno lep pogled... Uploaded with ImageShack.us Odonud sam dosao.Sa desne strane vrh planine Amiata (monte Amiata)...opasni tereni za krivinarenje. Onda dalje...Montepulciano,Torrita di Siena,Lucignano. Tu,prakticno pred sam cilj (povratak u bazu) pauza za aperitiv pre rucka. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kad se vozi,strogo bezalkoholno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 10, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ah, jos 10-ak dana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice ja mogu i danas da krenem. Servis uradjen,oprema odvojena i spremna za pakovanje. Trening pojacan,blizi se top forma! Sto se tice kondicije za voznju tu bas nije najbolje. boli Sta da se radi,licna karta. Salim se, sve je spremljeno za put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 11, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ne bi bilo lose da se ponovo rezimira spisak i odakle ko dolazi / krece / srece se / prikljucuje itd.... 2 zapadna nijemca (BMW Milan i BMW Milan) kupe zene u Milanu u Subotu ujutro. Ja i moja polovina krecemo iz ZG u subotu ujutro. Koliko sam shvatio Slovenci krecu iz LJ u subotu ujutro, a Sale Umag, Bosanci, Srbijanci i ostali (Egipcani? ) ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sale iz Umaga ima neodlozan sluzbeni put i nece ici sa nama. Ja u petak krecem do Ljubljane i u subotu ujutru krecemo Mateja,Tanja,Bojan i ja. Mile, hajde da se dogovorimo gde da se nadjemo i kada, pa da idemo zajedno iz Ljubljane. Dzoni jos nije odlucio kada i kojim pravcem ide,za ostale nemam pojma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Boki_RT i ja idemo zajedno u petak 22.04. do Umaga i u subotu 23.04 krecemo prema CASA ELIDA. Mogli bi da odredimo neku tacku okupljanja (granica Slovenija - Italija) pa da svi zajedno idemo do CASA ELIDA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 11, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bem ga...nekako mi se cini okolo preko Ljubljane, a i volim proci kroz Delnice ( )... Kuda vi idete od Ljubljane ka Italiji i koliko vam treba do Trsta (ili tu negdje)? Kad polazite iz LJ? Moram jos da iskalkuliram da li nam je to izvodljivo. Dug je put, pa sat extra moze da zaboli. Alternativa je da se nadjemo negdje oko Trsta ili tako nesto. Samo da utanacimo kada otprilike, pa da se nasteluje prema tome polazak. Znaci koja vam je ruta LJ - Ita i u koliko sati krecete? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nista se jos nismo dogovorili,tek kada odem u LJ.To prepustamo Bojanu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Nista se jos nismo dogovorili,tek kada odem u LJ.To prepustamo Bojanu. Sinoč sam se vratio iz Mužlje, tako da ču ove sedmice razraditi plan.....inače moram da planiram neke lakše deonice, pošto ide Tanja sa svojim motorom, a nema baš nešto iskustva.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tattoo 91 Napisano April 11, 2011 zajebant, 81 postova Lokacija: beograd Motocikl: ducati streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan za sada prognoza blago kriminalna, 14-16 maximalna dnevna...videcemo,meni se jednom desilo da su 3 dana pred put poceli da dizu temperatura do 25,imao sam najbolje vreme ikada...ne gubimo nadu ...:-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 11, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan 14-16 je taman. Nije vruce, nije hladno. Samo da ne bude kise. @Pera / Bojan Mozemo se cuti i u petak navece u krajnjem slucaju, ako se do tada ne iskristalizira... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nista se jos nismo dogovorili,tek kada odem u LJ.To prepustamo Bojanu. Sinoč sam se vratio iz Mužlje, tako da ču ove sedmice razraditi plan.....inače moram da planiram neke lakše deonice, pošto ide Tanja sa svojim motorom, a nema baš nešto iskustva.... Ako ide Tanja sa svojim motor sto si ga ti dodao u spisak svojih motora!? Vazi Mile,cujemo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 11, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vreme u Toskani sledecih 16 dana : http://www.wetter.com/wetter_aktuell/wettervorhersage/16_tagesvorhersage/?id=IT0TO0028 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vreme nismo ni ocekivali,samo da ne bude losije! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano April 11, 2011 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Hm, moram i ja da nadjem neki smestaj u Slo, pa da idemo svi zajedno dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...