VladaSD 2364 Napisano Mart 19, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Raspitao sam se, mora da piše standard na originalnoj ambalaži, bez ubačenih papirića. Ali ne verujem da će biti neke "rigorozne" kontrole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 20, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan узех данас на Бубњу наводну "галеникину" ПП тип А СРПС З.Б2.001 за 1 червену рок употребе до 2016 јасно је да није оригинал јер није одштампано на "кутији" већ је убачен картон али сасвим довољно да скине "другове" органе са грбаче pa jel moze neko da bude toliko glup da kupi ODSTAMPANU prvu pomoc na bljuvaku pa stvarno, nemam reci.. baci to da ti se ljudi ne smeju.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Mart 20, 2011 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E pa druze KGB, bacio si 1000 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju gde je najjevtinija original prva pomoc u gradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 20, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas overenu zdravstvenu knjizicu, onda je u urgentnom centru je za DZ :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 20, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra fora ovo sa urgentnim.A sta mislite da se organizujemo, prebrojimo i pitamo proizvodjace koliko ce da spuste cenu na kolicinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Koga proizvođača? Galeniku? Ja ću sačekati sa nabavkom do sledeće zime, a do tada će biti dobra i stara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 20, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Do septembra treba da se nabavi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, do septembra Do tada će se pojaviti sve i svašta, možda priznaju i neke EU standarde. Do sada me nikada niko nije pitao za prvu pomoć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da sa starom ( iz louisa) mogu do septembra? Odlicno A cemu onda tolika polemika i frka? Do septembra ce izmisliti sto gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @Katran-nemoj tako da rezonuješ. Nije iznošenje činjenica reklamiranje Galenike, niti smo mi krivi ili možemo da utičemo na takvu, lošu situaciju. Na tržištu je u ponudi trenutno samo to, znači da se mora izabrati nešto što je manje gore od drugog. Zamisli da se povrediš sam radeći oko motora il neko dete se raseče pri padu sa bajsa i ti uzmeš zavoj iz No Name apoteke i rana se inficira pa dođe do gangrene. Usmeri revolt za neku drugu pozitivniju kreaciju. I ja sam ogorčen zbog cene i uopšte nasilnog administriranja al sigurno neću uzeti nebezbedan komplet, šta ću tako je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peraradar 23 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Velike pare su u pitanju! 2 miliona komada Prvih pomoci po 25 eura ukupno 25 milona eura! Nece se odreci tako lako! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Danas video u Rodi na akciji TIP A - 1999 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14529 Napisano Mart 21, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan svaki komentar je pozeljan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan More **rem im se u usta Eto mog komentara 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14529 Napisano Mart 21, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam na komentar na youtubetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Halo Bing, kako brat? Ljudi, Galenika je u buli preko 20 miliona evra. Dajte da kupimo tu prvu pomoć (po 5-6 komada) i pomognemo im da se vrate na nulu kako bi opet mogli da sprčkaju 20 miliona evrića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ispade ko da sam im ja direktor propagande. Ne analizirajući duboko, ko da je ceo "projekat" pažljivo osmišljen da bi se indirektno isterao ekstra novac. Očigledno prodaja ne ide dovoljno brzo jer mi svi nabavljamo u zadnji čas a investiciju treba povratiti. Naravno, gnušam se i ja al ako nema ispravnog izbora, moraće ova naturena da se uzima. Ja ću moj paket da nafilujem svim po spisku kupovinom u apoteci i oštampam nalepnicu u boji na kutiji i čik nek neko tvrdi da nije u redu. Nigde ne piše u kakvoj kutiji, čijoj, i na koji način treba da bude istaknut standard. Jel piše-piše, jel ima sve-ima,stavim fiskalni račun, izbledeli ko većina koju čuvam zbog nekih garancija, molim lepo i do viđenja. Ovo mi liči na ono "demokratsko" biranje, samo jednog od jedinog kandidata na spisku . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Država sama duguje Galenici cca 1/2 milijarde € plus još masa farmaceutskih veledrogerija u vlasništvu "uspešnih biznismena". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam na komentar na youtubetu ***rao sam im se i tamo u usta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je sve to komplikovano, ali ja ne dugujem državi ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 21, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam im juce pomogao " Prva pomoc tip.B - Galenika" , Lily drogerija , 2399,00 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Mart 21, 2011 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam im juce pomogao " Prva pomoc tip.B - Galenika" , Lily drogerija , 2399,00 dinara. Država sama duguje Galenici cca 1/2 milijarde € plus još masa farmaceutskih veledrogerija u vlasništvu "uspešnih biznismena". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 21, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan očigledno je da Galenika ima i PR agenciju koja se bavi spinovanjem da je sve navedeno tačno, moralo bi tužilaštvo i sudstvo da reaguju.. još jedan razlog za drugog proizvođača... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kozmo 83 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam u Interexu kupio tip B - za kola 2200 din i video da imaju i tip A za 2000. Ako se mora... Ali stvarno je ponizavajuce sto je u Nemackoj ista stvar duplo jeftinija. Kad jos malo otopli trebali bi da se umotamo u zavoje kao mumije i tako kolektivno provozamo. Valjda bi neko shvatio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...