MILJAN* 157 Napisano Januar 25, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kako su vas opljachkali u ULAN BATORU? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Januar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da, niste do sad objasnili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kako su vas opljachkali u ULAN BATORU? Klasicno dzeparenje. Komi je foto aparat bio u dzepu od pantalona, prelazili ulicu na pesackom, bila guzva, i oplaaa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Kako su vas opljachkali u ULAN BATORU? Klasicno dzeparenje. Komi je foto aparat bio u dzepu od pantalona, prelazili ulicu na pesackom, bila guzva, i oplaaa ;D А лепо си му рек'о да га стави у недра! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 415 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan NAbavio sam svih 6 epizoda i ajd malo da gledam... Zaginuo sam do 3 ujutru,sve u jednom dahu. Stvarno sam uzivao,a mogu da zamislim kako se vi osecate. HVALA JOS JEDNOM PS.Nemaju snimci iz Japana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas vican sa kompjuterima i skidanjem fajlova,placam pice sa zadovoljstvom ako je neko voljan da snimi sve epizode na CD i preda mi isti u nekoj kafani,klubu,kafani,kaficu,kafani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce gledao sve od jednom i stvarno sam odusevljen! Samo sto kratko traje za toliki put ;D Nisam bas vican sa kompjuterima i skidanjem fajlova,placam pice sa zadovoljstvom ako je neko voljan da snimi sve epizode na CD i preda mi isti u nekoj kafani,klubu,kafani,kaficu,kafani... Ako budes bio na DDK u subotu donecu ti ja DVD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 27, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Momci, pre nego sto bilo ko sta nekome nareze, bilo bi lepo pitati autore sta misle o tome. Evo ovde su vam i Dane i Koma, pa mozda da potrazite DVD od njih licno?? Ako neko treba da ima koristi od snimanja takvog DVD-ja onda su to oni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Momci, pre nego sto bilo ko sta nekome nareze, bilo bi lepo pitati autore sta misle o tome. Evo ovde su vam i Dane i Koma, pa mozda da potrazite DVD od njih licno?? Ako neko treba da ima koristi od snimanja takvog DVD-ja onda su to oni. Pa ako je tako onda ok, nije nikakav problem da kazu da je zabranjeno kopiranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,ja bih najpre kupio original DVD ako postoji ili bi sacekao ako je u planu da izadje,pogotovo sto su u pitanju nasi momci(sto nije i nece nikada biti slucaj sa onim sminkerima englezima),dakle Dane,Koma,bilo bi lepo da se i neko od Vas izjasni po ovom pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Montirani serijal nije samo nase vlasnistvo, a i sami odnosi oko toga nisu definisani, jer se sve to desavalo u haosu pred sam polazak. Kako su nase celokupne pripreme trajale 2 meseca, nije bilo vremena za sve ;D jbga... Dal' ce da se izdaje DVD ili ne, to ne znam a i ne zavisi od nas... Serija je bila na TV, neko je mogao to da snimi, nareze, kao i sve druge filmove i serijale, tako da je to nemoguce kontrolisati... Kao sto sam rekao Lalajku, meni je drago da ljudi imaju interesovanje da gledaju materijal takvog tipa, a i drago mi je da su reakcije za nas pozitivne. Ja bih bio najsrecniji kada bi to moglo da pogleda sto vise ljudi i tako, mozda, promene sliku o tamo nekim "dalekim" putovanjima, zemljama i ljudima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 27, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Napisao bih isto sto i Dane,samo mislim da ne bi "javno" trebali da trazimo CD/DVD jer bi time podsticali neku vrstu piraterije,a mislim da niko od nas ne zeli probleme kako sebi tako i ovom forumu,Danetu i Komi,tako da bi bilo pozeljno sve oko toga raditi preko pp. @Dane&Koma Svaka cast na poduhvatu i snimljenom materijalu,zao mi je sto nema nesto iz Japana.Dok sam gledao delove,smejao sam se k`o lud na brasno..znaci likovi ste neverovatni,nadam se da cemo se jednog dana upoznati. PS:Jel imate mozda "nemontirani" materijal? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Imamo nemontirani naravno, to je nase 100%... Mislim da je od nemontiranog materijala najzanimljivije 2 sata iz Odesse ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 27, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Imamo nemontirani naravno, to je nase 100%... Mislim da je od nemontiranog materijala najzanimljivije 2 sata iz Odesse ;D ;D ;D Hehe..na isto mislimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imamo nemontirani naravno, to je nase 100%... Mislim da je od nemontiranog materijala najzanimljivije 2 sata iz Odesse ;D ;D ;D hehe, das nemontirai materijal i neko od nas od tog nemontiranog napravi vise epizoda. Malo je brate samo 6 za toliki put, verujem da je imalo jos mnooogo sta da se vidi a nije u ovim epizodama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Odesa bila zanimljiva i onaj sledeci ruski grad na desnoj obali Volge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksa 0 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan E druze neka je sa srecom nadam se da cu i ja jednog dana na takvo putovanje.Koliko izadje finansiski ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 27, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan E druze neka je sa srecom nadam se da cu i ja jednog dana na takvo putovanje.Koliko izadje finansiski ako nije tajna? pola kile ziwaca i kilo ipo wolje i swe to zalijesh sa dwe litre zelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan E druze neka je sa srecom nadam se da cu i ja jednog dana na takvo putovanje.Koliko izadje finansiski ako nije tajna? Pa vrlo malo. Racunaj da je gorivo u Rusiji manje od 1$... Do Vladivostoka ima oko 11-12 hiljada, plus Mongolija koliko zelis, mi oko 4-5... Da kazemo ukupno 20 hiljada, sa povratkom iz Moskve za BG... Ako trosis 5l (zbog puteva i svega ne moze da se jurca bas, pa je i potrosnja manja) treba ti 1 000 litara goriva sto izadje manje od 1k $ sto je 750 EUR. Voz za motor od Vladivostoka do Moskve sam platio oko 400 $, avio kartu 230$, sto u zbiru iznosi manje od 500 eur. Znaci fiksni troskovi su ti 1250 EURa. Ostalo je sve na tebi, koliko si konfora spreman da se zrtvujes za tako nesto. Hrana u prodavnicama jeftinija nego ovde, pogotovo u Mongoliji. Ja mislim da sa 2 500 EUR to moze opusteno da se uradi Zato ne kukajte kako sanjate o tako necemu, ali ne mozete. A velika vecina pored motora ima kola koja vrede bar 2,5k EUR... Samo je pitanje koliko ste licno spremni da zrtvujete svoj komfor... Cela ruta moze biti daleko jeftinija ako se modifikuje. Npr na tamo proci Kazahstan, pa onda Mongolija i onda Rusija Bajkal i nazad ka Moskvi. Posle Bajkala ka Vladivostoku je put los, pa se mucite 2,5 hiljade km i placate avion i voz. Ovako napravite krug, vidite mnogo vise i manje vas kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 28, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Zato ne kukajte kako sanjate o tako necemu, ali ne mozete. A velika vecina pored motora ima kola koja vrede bar 2,5k EUR... Samo je pitanje koliko ste licno spremni da zrtvujete svoj komfor... ... Draga, da prodamo ovaj krsh dok jos mogu trknut do Mongolije za njega? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Zato ne kukajte kako sanjate o tako necemu, ali ne mozete. A velika vecina pored motora ima kola koja vrede bar 2,5k EUR... Samo je pitanje koliko ste licno spremni da zrtvujete svoj komfor... E nek' si im rekao. Svaka cast momcima na putu, i na snimljenom materijalu. Stvarno mi je ovo mnogo ljepsi "putopis" nego LWR ili LWD. Pokazuje se tacno da nam "divljina" i nije toliko opasna kao mjesta gdje zive "zivilizovani" ljudi. Mnogo mi se dopalo. Jos jednom svaka cast! I pitanje za kraj. A, da li ste razmisljali da otvorite vulkanizersku radnju, s obzirom koliko ste guma okrpili? Sve najbolje i naravno cekamo nastavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam spicio svih 6 epizoda u cugu! Fenomenalno... lepo snimljeno, izmontirano, interesantno... sve bez greske! Bolje od bilo kog drugog "bajkerskog" filma... Jos da napravite "Odessa + Japan" special i da zaokruzite pricu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Odgledao sam svih 6 epizoda za redom i momci svaka cast. :) Trebalo je produziti svaku epizodu na bar 45 min jer ovo gledam i sve mi deluje kratko za toliki put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko izadje finansiski ako nije tajna? Evo ja sam za mjesec dana Rusije, cca 9000 km, potrosio ravno 600 eura. A nisam bio ni gladan niti sam spavao na tvrdome. U to je ukljuceno i tromjesecno osiguranje za motor. (Povratak je bio malo skuplji ali bile su i okolnosti drukcije) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikola a da malo napises detaljnije o tvom putu pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...