Jump to content

Moto Zajednica

BEOGRAD-RUSIJA-MONGOLIJA-TOKIO

Recommended Posts

• Drug član, 1777 postova

Sajt je bio neaktivan do pre par dana, prebacivanje servera, hakeri..., i konacno smo ga sredili. Jos je ostalo da stavim sve slike. To ce potrajati jos par dana.

Sto se epizoda tice, ja bi najradije razdelio svima, da bio oni koje to zanima mogli da pogledaju. Nazalost, prava nad montoranim materijalom su slabo definisana, zurilo se pred polazak ;D tako da nemam prava na to.

Neko je snimio prvu epizodu i to okacio na net, i ja se naravno nisam bunio, jer sa tim nemam nista ;D... Ne ide da bas ja kacim to :/

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 318 postova

wow, pa vas dvojica (koma & dane) ste stvarno slobodni. worshippy.gif

Cestitam na poduhvatu.

Odakle vam lova frajeri...;)

Jedan radi mreže za mobilnu telefoniju. Šiša MTS, Telenor, VIP, itd.., a onaj drugi tata mata na PMF-u. Kad je završio fax sebi, počeo da sređuje ocene i drugima,  iz kojeg god hoćeš predmeta, za simbolične nadoknade.

A mogli su oni i dalje, pitaj boga što su se vratili, možda  se boje vode, zentaju od broda, pa morali nazad :-*

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

Cestitam na poduhvatu.

Jedan radi mreže za mobilnu telefoniju. Šiša MTS, Telenor, VIP itd, a onaj drugi tata mata na PMF-u.Expresno završio faks i kad je završio sebi počeo da sređuje ocene iz kojeg god hoćeš predmeta za simbolične nadoknade. Mogli su oni i dalje, al se boje vode, zentaju od broda. :-*

Pa obzirom da ni ti nemas bas nekih poslova na glavi... mogao si da im se pridruzis  :D

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Cestitam na poduhvatu.

Jedan radi mreže za mobilnu telefoniju. Šiša MTS, Telenor, VIP, itd.., a onaj drugi tata mata na PMF-u. Expresno završio faks , a kad je završio sebi, počeo da sređuje ocene i drugima,  iz kojeg god hoćeš predmeta, za simbolične nadoknade.

A mogli su oni i dalje, al se boje vode, zentaju od broda, pa morali nazad :-*

Ma sve je to kul, samo kod nas obicnih smrtnika uvijek ima neki "prioritet" ispred. Nova kuhinja, kupaona, parktet, veshmashina, loreaal, ...itd itd.

Ili su kolege vjestim manevrima uspjeli da izbjegnu zenidbu?  ;D

• Svrati ponekad, 318 postova

Manevri su bili vrlo vešti, ali jednom kolegi počela da se sviđa "domaća kujna"( što se odma prepoznalo po njemu ) , pa izgleda odustaje od daljeg manevrisanja.

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Manevri su bili vrlo vešti, i to naročito oni na Srpsko -Američkom tlu, ali jednom kolegi počela da se sviđa "domaća kujna"( što se odma prepoznalo po njemu ) , pa je izgleda odustao od daljeg manevrisanja.

Опа, бато!

"Висок багрем надвисио јелу

Младожења најбољи у се(д)лу!"

;D

• Zainteresovan, 795 postova

Manevri su bili vrlo vešti, i to naročito oni na Srpsko -Američkom tlu, ali jednom kolegi počela da se sviđa "domaća kujna"( što se odma prepoznalo po njemu ) , pa je izgleda odustao od daljeg manevrisanja.

Zima samo sto nije zakucala na vrata, sudbinu Takaca znas  ;D ;D

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Zima samo sto nije zakucala na vrata, sudbinu Takaca znas  ;D ;D

Ti možeš komotno sa svojim zalihama masnoće da prespavaš zimski san u medvedjoj pećini, za Daneta nisam siguran  ;D ;D ;D

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

U nedelju, 18-og, u 19:00h, na TV Enter-u idu 3 i 4-ta epizoda seriala sa ovoga putovanja, pa koga interesuje, moze da pogleda ;)

Jos i na TV da te gledam :P

Jel moze malo objasnjenje gde da skinem putopise,slabo se snalazim,

a  H O C U i ja da uzivam.HVALA

Sve, ali bukvalno sve imas na www.xross-siberia2007.com

Hvala puno Aco, drago mi je da ti se dopalo ;)

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ma vas dvojica ste napravili Istoriju i tu više nema zbora ni pogovora, a na nama je da nađemo što više mana da biH mogli da vas zezamo ;D ;D

Evo šta mi pada na pamet: Piše na raznim netovima kako Ameri uopšte nisu išli na Mesec nego su sve u Holivudu izrežirali sa ondašnjim specijalnim efektima.

Obzirom kakvi sad tek specijalni efekti postoje....Koma i Dane su mi mlogo sumLJivi ;D

Ma vas dvojica ste napravili Istoriju i tu više nema zbora ni pogovora, a na nama je da nađemo što više mana da biH mogli da vas zezamo ;D ;D

Evo šta mi pada na pamet: Piše na raznim netovima kako Ameri uopšte nisu išli na Mesec nego su sve u Holivudu izrežirali sa ondašnjim specijalnim efektima.

Obzirom kakvi sad tek specijalni efekti postoje....Koma i Dane su mi mlogo sumLJivi ;D

Verovatno su nam zato i stavili ove kacige na glavu, i programirali mozak da mi stvarno mislimo da smo bili tamo kako bi bili uverljiviji kad pricamo ;D

Vis, sad su mi neke stvari jasnije, odavno se pitam kako to da mi je motor i dalje ko nov, a presko pola sveta ;D ;D ;D

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Vidiš, to sam se i ja pitao gledajući tvoje motorče... ;D ;D

Ili je Africa toliko kvalitetna ili tu nisu čista posla? :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja