bucko 103 Napisano Februar 5, 2012 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Dane je jesenas odvozao Iran.Isao je sam celih mesec dana ,jedva cekam da vidim detalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Februar 5, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan I ja trazim Xross Siberia ali nema nijednog linka svi stari ne rade... ako neko ima molio bih da postavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6026 Napisano Februar 5, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo svi....ulenjio se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga........samo klikni http://www.xross-siberia2007.com/ kod mene radi....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan evo ga........jos jedan....... http://www.trablmejker.com/emisije.php?ep=246&em=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Mart 16, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze za linkove ali nema download linka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, imam ja svih 6 .avi ja al mi upload na neki server ne ide baš... Skaču deca po kompu, zlo! Režem, šaljem, u BG se nekako i nađemo, često idem u NS, ima brza pošta, kako kome odgovara. Vikajte na PP da ne offujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje bi bilo kad bi znao torrent da kreiraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Mart 30, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Ma da najbolje bi bilo kada bi na torrent uploadovao da mozemo svi da vidimo a ovako muka na druge nacine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Uf... malo u gužvi, probaću večeras. Ako neko ima neko uputstvo za neku konkretnu torent adresu... PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodooSale 2 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sombor Prijavi odgovor kao problematičan Evo XrossSiberia na torrentu pa kome treba izvolte torrent na kat.ph trackeru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 6, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug. Aj sad kačenje i seedovanje. Što nas je više - bolje ide. Kao grupna vožnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 8, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Moram još jednom da se javnem u temi. Dane, Koma - svaka vam čast! Danas sam odgledao svih 6 epizoda vašeg putašestvija i prosto mi beše žao kad stigoste kući. Veseo i zdrav duh tokom celog putovanja (pa čak i tokom onih bušenja guma u serijama gde bih ja verovatno prolajao ), unapred dobro osmišljeni i raznovrsni kadrovi, prelepi peizaži i na kraju odlična i dinamična televiziska montaža krase ovaj dokumentarac i uzdižu ga na mesto ispred u odnosu na ostale (strane) u istoj klasi. Još jednom, svaka čast! PS. Jel skidate ovo ljudi? Da seedujem još uvek ili jok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano April 8, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skinuo i odgledao 4 epizode i super je imam jos 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano April 8, 2012 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan skidamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno skidam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan WoodooSale Postavljeno 06 April 2012 - 08:36 AM Evo XrossSiberia na torrentu pa kome treba izvolte torrent na kat.ph trackeru :takoje: jbga, ja nisam uspeo da uploadujem nikako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano April 11, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije valjda da sam ga samo ja stavio na seedbox da se siduje 24/7 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 13, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, pogledao sam sve! Šta reći posle ovoga, nego svaka čast!!! Jbt, ja sam popizdeo zbog ovoliko probušenih guma, a ne oni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano April 14, 2012 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao i ja, odlicno! A sto se guma tice, joj... muka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano April 14, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto čovek da ne poveruje...zar je moguće da imaju onakav maler sa gumama... Al j'ga, dobro je što je ostalo na tom maleru...videli ste kako je prošao švajcarac Bilo kako bilo, momci su za medalju... al najozbiljnije :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano Novembar 3, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze da seed-uje ovaj torrent bio bih mu zahvalan. Ili ako neko ima vec skinut a ne zna kako opet da stavi da se seed-uje nek pise pa cemo lako namestiti. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 3, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo turio sam na seed, ali mi je loš upload. Ajd da vidimo kako ide. https://thepiratebay.sx/torrent/9140862/Xross_Siberia 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 3, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Gde si inace ovi ljudi? Jel voze jos uvek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano Novembar 4, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo turio sam na seed, ali mi je loš upload. Ajd da vidimo kako ide. https://thepiratebay...2/Xross_Siberia Link ne radi bar meni. Ja sam koristio http://kickass.to/xr...a-t6292281.html torrent. Ako su isti fajlovi pokreni ovaj torrent i kad skine nekih 7 8 % samo ugasi uTorrent (ili koji vec klijent koristis) i uradi overwrite sa svojim fajlovima. Posle u uTorrentu desni klik i Force Re-Check. Trebalo bi onda da posle toga stoji da si skinuo ceo torrent i onda samo da seed-ujes. Seed-uj koliko mozes nije zurba. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...