N e g r o 384 Napisano Novembar 18, 2010 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan U Denvniku prilog pocinje od 24:30. Mislim da je sve receno, jurice motocikle bez tablice i one koji teraju na zadnji i prednji. Kako su rekli da ce samo da snimaju a ostalo ce da rade drugi, pretpostavljam da ce snimati ove bez tablice i onda im dostavljati kazne na kucnu adresu cim ih nadju. Znaci radi se o "prevenciji, a represija je drugi deo zadatka". A mi cemo onda da im udarimo kontru: da postujemo propise, placamo uredno registraciju sa svim nametima i budemo fini. A za nagradu mozda dobijemo i Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 18, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kako su rekli da ce samo da snimaju a ostalo ce da rade drugi, pretpostavljam da ce snimati ove bez tablice i onda im dostavljati kazne na kucnu adresu cim ih nadju. Ajde objasni ovo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 18, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako su rekli da ce samo da snimaju a ostalo ce da rade drugi, pretpostavljam da ce snimati ove bez tablice i onda im dostavljati kazne na kucnu adresu cim ih nadju. Ajde objasni ovo... Srpska policija ima specijalne metode : :lol: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 18, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte biti naivni i vjerovati da ti motori sluze za hvatanje motorista Auti su ti koje ce vecinom juriti sa tim motorima a motoriste se samo zeli upozoriti na red i disciplinu. Vrlo dobro oni znaju kako se ubiru pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Novembar 18, 2010 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Kako su rekli da ce samo da snimaju a ostalo ce da rade drugi, pretpostavljam da ce snimati ove bez tablice i onda im dostavljati kazne na kucnu adresu cim ih nadju. Ajde objasni ovo... Pa objasnio sam sa smajlijem Kako ih navataju i snime, tako ce i da naplate.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 18, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kako su rekli da ce samo da snimaju a ostalo ce da rade drugi, pretpostavljam da ce snimati ove bez tablice i onda im dostavljati kazne na kucnu adresu cim ih nadju. Ajde objasni ovo... Pa objasnio sam sa smajlijem Kako ih navataju i snime, tako ce i da naplate.... eh, da, ne čitam smajlija, naseo sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambi 23 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB1000R Husqvarna TE450 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče cene mislim da je o njoj izlišno govoriti jer našoj v... odgovara što veća cena kako bi mogli što više da se ugrade i bole ih uvo i samo Svakako da je izbor motocila propast,da bar imamo neki autoput gde bi to imalo smisla nego ovako samo u silikonsku dolinu sa tako lepim kacigama koje mogu da se lepo otvore kako bi ih cice bolje videle (još ako naprave ugovor sa Akrapom - što bi verujem našoj v.... vrlo odgovaralo pa da nabace izduve pa da pucaju po dolini nojeva). Kratko i jasno bagra !!! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko_vk 9 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: vinkovci Prijavi odgovor kao problematičan hehe....ajde bar su uzeli nesto sto valja,a ne karamasakije,ronde,aprililie,klavire... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 18, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte biti naivni i vjerovati da ti motori sluze za hvatanje motorista Auti su ti koje ce vecinom juriti sa tim motorima a motoriste se samo zeli upozoriti na red i disciplinu. Vrlo dobro oni znaju kako se ubiru pare A kako ti to sasa, sve znas? A provozao si pola Evrope, a mozda i vise...i nikad kazna, nikad prestup...A? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvija 0 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz te izjave a na osnovu naših zahteva od ranije za smanjenje registracije to mi deluje kao njegov odgovor sa čime mogu da se sretnu oni koji bi da voze a nemaju dovoljno da plate registraciju Njegova izjava je više nego ispravna ali se obraća moto populaciji koja se odavno obratila za korekciju cene registracije pri čemu nas on sada stavlja pred svršen čin Da ne preterujemo, ove dve stvari nemaju veze jedna sa drugom. Znas vec sta je zakonodavna a sta izvrsna vlast. Pa kod nas je to davno davno spojenu u jednu :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2032 Napisano Novembar 18, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, i u zbiru sa onom trecom cine drzavu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan hehe....ajde bar su uzeli nesto sto valja,a ne karamasakije,ronde,aprililie,klavire... Ne brini, uzeli su i nešto Aprilie Mane čisto da im bude lakše u gradu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mislim da je ovo glupost... Mislim da je postojalo mnogo boljih opcija za taj novac. GSXR 1000 kosta,mislim oko 13000e.... Sto je neko napisao,jeste brz,ali ne moze van asfalta. Bilo koji enduro u toj ili vecoj kubikazi bi bi bio bolji. Francuzi voze Varadera... Italijani voze Apriliju,Stroma... Grci voze Varadera,Stroma i TDM-a Hrvati voze Varadera,Stroma, i KLE-a.. Nemci voze BMW-a ... Ni jedan od ovih motocikala nije R masina,jedino se mi pravimo pametni... Iskreno nikada nisam vozio R masine duze od 5min,ali sam siguran da jednu policijsku smenu od 8-12h tesko ko moze da izdrzi na R-u Opet,sto je vise napisalo,do kraja sezone ce biti flota desetkovana...a ovi ostali ce uglavnom da poziraju negde tj. da se parkiraju i da prave "sacekuse"... Mogu da izdrzim na mom motoru da ga proteram preko Gazele dva puta dnevno u spicu,ali zamislite na R-u 10-tak puta(min)... Neka im je sa srecom...a Turski drzavljani ce ih vec otplatiti bmw i yamahe i honde CBR(vozili) => http://motocikli.com/content/view/75/97/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 18, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte biti naivni i vjerovati da ti motori sluze za hvatanje motorista Auti su ti koje ce vecinom juriti sa tim motorima a motoriste se samo zeli upozoriti na red i disciplinu. Vrlo dobro oni znaju kako se ubiru pare A kako ti to sasa, sve znas? A provozao si pola Evrope, a mozda i vise...i nikad kazna, nikad prestup...A? ne sviraj tenisacu kazna nikada,prijestup uvijek ali u granicama normale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 18, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Drpanje, drpanje i samo drpanje To je glavni moto, koji se aproksimativno i uredno pojačava, konkretno od maja 2003...khmmm...khmmm...znate već svi šta je bilo u martu iste godine :'( Ovolika bahatost, nerealne procene finansijske situacije,omalovažavanja sopstvenog naroda, je nešto nečuveno i nezapamćeno u istoriji bilo koje zemlje. Svi znate kako je kategorisan bio Pinoče...i? Slave ga oni tamo i kukaju za njim, i ako se "kao" ceo svet digao protiv njega. A umro je prirodnom smrću u ranim 90-im. Nama ostaje jedino da kukakmo za Titom, koga smo najviše kleli, i koji nam "natovari" dug na konto cele bivše YU 23 milijarde dolara. Ehhh, da se nekako vrati to vreme,,, A ovi pametnjakovići na čelu sa ona 2 finansijska stručnjaka nam nabiše bukagije, te Srbija ima dug oko 48 milijardi evra. I dalje imaju nameru da se zadužuju, i da vredjaju inteligenciju čak i onih ispod proseka i IQ-a ispod 50 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko_vk 9 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: vinkovci Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mislim da je ovo glupost... Mislim da je postojalo mnogo boljih opcija za taj novac. GSXR 1000 kosta,mislim oko 13000e.... Sto je neko napisao,jeste brz,ali ne moze van asfalta. Bilo koji enduro u toj ili vecoj kubikazi bi bi bio bolji. Francuzi voze Varadera... Italijani voze Apriliju,Stroma... Grci voze Varadera,Stroma i TDM-a Hrvati voze Varadera,Stroma, i KLE-a.. Nemci voze BMW-a ... Ni jedan od ovih motocikala nije R masina,jedino se mi pravimo pametni... Iskreno nikada nisam vozio R masine duze od 5min,ali sam siguran da jednu policijsku smenu od 8-12h tesko ko moze da izdrzi na R-u Opet,sto je vise napisalo,do kraja sezone ce biti flota desetkovana...a ovi ostali ce uglavnom da poziraju negde tj. da se parkiraju i da prave "sacekuse"... Mogu da izdrzim na mom motoru da ga proteram preko Gazele dva puta dnevno u spicu,ali zamislite na R-u 10-tak puta(min)... Neka im je sa srecom...a Turski drzavljani ce ih vec otplatiti bmw i yamahe i honde CBR(vozili) => http://motocikli.com/content/view/75/97/ i kawasakije(kle).. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Lako je vama u Subotici, vi imate i jezero, al se u njemu nesmete kupati. Smeeemo 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4305 Napisano Novembar 18, 2010 Ne silazi, 6635 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Neko mi reče da su uzeli i Pegaso Trail a videh letos dva skuterića sa rotacijom na Ušću. Mislim samo da je ovo reklamni trik, po sistemu, i mi konja za trku imamo. Verovatno je uzeta samo ta količina na slici kojom se može stići bilo koji i auto i motorcikl, znači za upozorenje i dejstvo na auto putu i nekim brzim delovima. Pristalica sam uvek što boljeg i razumem zašto Daineze, a da sam ja birao, uzeo bi im BMW Reli 2 pošto je to najbolja oprema koliko sam skontao čitajući komentare. Jedne jesenje ladne noći me zaustavio Policajac na motoru u nekoj zabiti, mrklii mrak. Sedi sam na motoru i zaustavlja, reko jel se bojiš, samo sleže ramenima. Nije tim momcima ni malo lako jer su uvek sami, nemaju svog parnjaka da im pomogne i čuva leđa ne daj Bože, nit auto da se sakriju ili sednu da odmore leđa. Ma kako imali negativne stavove prema tim službenicima, popularni Marsovci zaslužuju bar kolegijalnu solidarnost. Neko mi je pričao o jednom koji je negde sa vrha zlatiborskih planina namestio tempomat na zavidnu brzinu i u stojećem stavu i raširenih ruku vozio ceo spust i po harnadlama. To retko ko može, tako da nema mesta komentarima, bar ne od nas vozača mog ranga. I ne vidim što je točkarenje vrh umešnosti. Ko je kadar da se trka, nek oproba pravu stazu, trkaću. Vređa me policijska uputna izjava samo motorciklistima, al se nadam da će njihovo prisustvo imati jednu težinu prema bahatim autima ko što neko reče da je zaustavio Audi na auto putu. Danas je džip vozio zaustavnom trakom kod Galenike, pun gas, pa potom skroz u levu, koče ljudi jel ih seče. Nadam se da će takvi sad da se prikoče kad znaju da nisu više neuhvatljivi. Lično bih voleo da u Beogradu ima stotina raznoraznih policijskih dvotočkaša uključujući i na biciklima po sred Terazija pa da vozači auta uvek imaju pozor kad ugledaju motorcikl u bilo kom retrovizoru. A ako samo krenu na nas kako se može protumačiti promotivna izjava, neće biti dobro. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano Novembar 18, 2010 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Covek se uci dok je ziv. Dok sam bio mladji vazilo je pravilo: "Sto vise policije - manje slobode". Doduse bilo je titinih pionira koji su tvrdili suprotno, ali su bili u manjini sto je vreme i pokazalo. ...Pa smo dobili demokratiju, u kojoj se ispostavilo, da staro pravilo ne vazi. Novo Je: "Sto vise policije - vise slobode". Na opstu srecu svih motorista. Ili su to opet titini pioniri? Možda nisam kontao naj bolje tvoj tekst. Čitajući onda si i ti bio Pionor, jer kako kažeš važilo je pravilo, a pravila nestaju početkom 80-tih. Moje generacije znaju da je tada bilo čistokrvnijih bajkera, vozili su one grbave EMZE i tučane ČEZE, E-90, stare Bendže... duža kosa, uske farke, čak je tada bilo lakše i poštenije pazariti to što bi bilo možda ekvivalentno raznim 600-tkama danas, a danas ako sedneš na nešto što ti tata kupio odmah si motoraš, sa stažom od par meseci i Valentino je kesa, a policija, malo policije...Ne znam ni što kucam ovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 18, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Lično bih voleo da u Beogradu ima stotina raznoraznih policijskih dvotočkaša uključujući i na biciklima po sred Terazija pa da vozači auta uvek imaju pozor kad ugledaju motorcikl u bilo kom retrovizoru. malo je kume Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 18, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo je samo za Beogradjane napravljeno (da se ne uvrede) jer je tamo saobracajno RATISTE. Ubij ili budi ubijen. Kod nas u manjim sredinama kad se neko naglo prestrojava iz trake u traku bez migavca gledamo ga ko da je pao sa marsa. A obicno su to BG table Jebiga brzo se zivi u BG pa se i brzo vozi Naravno da ima i kod nas tockarenja i brze voznje... Al nisu svi kamikaze PS:Cudo im nisu bar slajdere stavili? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4305 Napisano Novembar 19, 2010 Ne silazi, 6635 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Točkarenje i brza vožnja nisu toliki problem koliko se prestavlja i kao, ako se to reši, nestaće svi problemi u saobraćaju, prenabrgavajući činjenicu da je za tako voženje potrebno odeđeno znanje, znači da je vozač koliko toliko dobar u upravljanju. Problem su vozači, bahati, bezobrazni, drski,... koji svesno prave imbecilno opasne manevre uošte ih ne zanimajući ko je oko njih. I jeste samo u Beogradu bojno polje, na sreću ili na žalost. I ako se ovo oruđe upotrebi u suzbijanje nasilja u saobraćaju, biće pozdravljeno od svih nas. Ja ove sezone ukucah po gradu jedno 6 k, slabo viđah policijske motore, a kad bi oni bili češći i činili ono što i mi svi radimo, mislim na provlačenja i sve manevre da bi bili prvi na semaforu, klima bi se brzo promenila. Da non stop ide motor po Gazeli, Dušanovac- Zmaj, i Atokomanda- Albanija, pa da se vrti oko Slavije i kažnjava isterivanje prednosti oko skvera, vrlo brzo bi se mnogi naučili pameti. Voleo bih da čujem iskustva iz NS-a jer tamo 25 skutera radi već više od godinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2712 Napisano Novembar 19, 2010 Strucnjak, 1646 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko primetio da su na sajtu kurira ovu vest stavili pod "crna hronika" ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da priznam da tog jutra kada sam otvorio temu sam provalio da u linku koji sam dobio posle pretrage teksta na Google stoji crna hronika Kurir itd ali od silnog interesovanja oko Turbo policije taj detalj sam zanemario. Više vas je pitalo da li motori imaju Crash pads pa sam prikačio sliku gde se vidi da imaju. Motora ima osam, namenu motora nadamo se zna Rebić koji je dao izjavu. Akrapovič naravno može a firma koja im je prodala Dainese i radi obuku u Seresu prodaje Akrapovič a bogami i Yoshimura Japan. Ne bih verovao da i to može da se desi jer znam da policija ili neki delovi službe nisu menjali košulje i odela par godina tako da bi Akrap bio mnogima trn u oku Meni ova Suza ne smeta ali ostajem pri stavu da je bilo boljih alternativa Takođe verujem da je ekipa vozača odabrana i nadam se da ćemo imati dobar kontakt sa njima pogotovo da razmenimo malo iskustva oko R-ova 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Dole je Hayabusa koja radi u Oklahomi i meni ovo pije vodu kao Highway presretač. Veliki, stabilan, brz, koferi obavezno.Stojiš, čekaš, stigneš prestupnika i to je to. Za grad trebaju druga neka rešenja nije za to ni Busa a ni GSXR K10. E sada mi nismo u Oklahomi to je tačno pa valjda smo se malo zapleli oko izbora motora. Originalni tekst: If you're passing through Oklahoma and you think you can just speed through the state without any chance of getting run down from behind, think again. The Oklahoma Highway Patrol has a little surprise for you, a Suzuki Hayabusa Police Interceptor, all nice and shiny and black and radar equipped. The OHP is set to get special training at the California Superbike School. Better slow 'er down boys. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...