abarth_maniac 5973 Napisano Avgust 7, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prekidac kvacila, prekidac startera, rele, anlaser. Tim redom pogledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Avgust 7, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm evo detalj koji sam tek primjetio, kad je u brzini pali iz prve, bez čekanja. Svaki put, znači nisu ni prekidači, ni anlaser. Ima li neki senzor koji bi mogao zezati kad je u leru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 7, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Onda je onaj senzor za neutral ili sta vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 7, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan On 6.8.2018. at 14:20, MladenV je napisao: U petak prosao tehnicki bez ikakvih problema Dobio sam besplatno pranje od strane momaka sa tehnickog (u cet uvece me jaka kisa uhvatila pa nisam stigao da ga operem), i tamo sam na licu mesta samo nosac kofera skinuo. Sve ostalo (rucice, crash bars, RaceAda) nisam morao da skidam “Ugradnja montažno-demontažnih uređaja na vozilima, koji služe za prevoz prtljaga, ne smatra se prepravkom vozila“, objasnio je Arsov. —————————- Ja shvatam da se ne mora skidati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio SW motech- ov nosač na koji može nosač kofera i kofer al sam ja odabrao drugu kombinaciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan U planu za sledeću sezonu su nove gume i prerada sedišta- malo memo pene il slično, sedište mi previše tvrdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Avgust 22, 2018 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan On 7.8.2018. at 13:50, MostarRPM je napisao: Kada palim motor, ne reaguje momentalno, nekad cekam i po nekoliko sekundi. Cim uhvati i zavergla pali se bez problema, vjerovatno neki problem sa samim dugmetom? Je li iko imao ovakav problem? Sto posto starter na kvacilu skini ga i ukljuci na on ja sam imao isti problem izlize se i rucica kvacila neuzubljuje.Isti siptomi su i kod mene bili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Avgust 22, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za SV ekipu sa Sitonije gde se nalazimo trenutno sa curom u okviru ture od oko 1800km kroz Makedoniju, Grcku i Bugarsku. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Ohrida Sent from my VS990 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Avgust 23, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Za sad smo nabili ispod dupeta oko 750km, idemo dalje.. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 24, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Koje gume preporučujete? 1. Michellin Pilot Road 4 (skupe) 2. Bridgestone BT 016 ili 023 ( nisu ni one ništa jeftinije) 3. Continental RoadAtack 2( nasao za oko 28000 din pa su mi favorit) 4. Nešto četvrto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 24, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Continental RoadAtack 2 kod Steve Conti-moto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 24, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan OK. Al sad sam uporedio cene kod njega i na drugom mestu : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 24, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Skuplje kod njega?Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 24, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Prilično. Kod njega 33860 din. Jeftinije u autogume.rs 28466 din. Razlika 5394 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 24, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ti njega, to nisam znao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 24, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Proveriću cene i DOT u autogume.rs i nikad se ne zna, možda je greška a ne bi smela biti, da je to roadatack bez 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stalker92 56 Napisano Avgust 28, 2018 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2 x '04 Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je usput, vidi u Yamaha Ugljo u Bijeljini, mene su Pirelli Angel GT izasle znacajno jeftinije nego u NS, + vracen PDV, ustedeo sam nekih 100e. Pusti im poruku na FB, vrlo su poslovni i brzo i detaljno odgovaraju na pitanja. Evo i od mene jedna fotka, Neuschweinstein u Nemackoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 28, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na informaciji. Čekao pa razmišljao i o tim opcijama nego završen godišnji, sad imam manje vremena. Elem, naručio sam iz Pneumaster-a, Pirelli Angel ST, obe za 27000 din. I vidim da si vozio sa mojim prijateljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Avgust 28, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/22/2018 at 8:55 AM, aleksuzuki 650sv said: Sto posto starter na kvacilu skini ga i ukljuci na on ja sam imao isti problem izlize se i rucica kvacila neuzubljuje.Isti siptomi su i kod mene bili. Na kraju se ispostavilo da je upravo kvačilo bilo problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Avgust 28, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.8.2018. at 16:28, abarth_maniac je napisao: Prekidac kvacila, prekidac startera, rele, anlaser. Tim redom pogledaj. Ja napisao kojim redom da gledas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Stigle andjeoske : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 30, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Da častiš Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10472 Napisano Avgust 30, 2018 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nece mu puno para ostati za cascenje, skupe su to gume, doduse extra su gume, ali skupe jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Biker-Boy je napisao: Nece mu puno para ostati za cascenje, skupe su to gume, doduse extra su gume, ali skupe jbg Pa nisu ni druge nešto jeftinije. Ove sam u Pneumaster našao za 27000 din. Na drugim mestima su skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...