gox 1864 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ko za tebe po meri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Jun 29, 2018 Ne silazi, 7345 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je prodavac? Motocikl neverovatno očuvan. Svaka čast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Alekre, jos jednom da ti se zahvalim na pomoci. Subota ujutru i slomljena rucica kocnice na CB1. Prodavac je iz Šajkaša, uvozi iz Svajcarske motore. https://www.polovniautomobili.com/motori/12367604/bmw-f-650-gs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Jun 30, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Srecno prijatelju, izgleda prelepo, sto kaze kolega gore neverovatno je ocuvan. A sta je bilo sa Hondom, ako smem da pitam? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 30, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ići će na prodaju. To je odličan motor. No za duže putovanje i moju visinu nije. Može za duže putovanje, extra udobnost, neverovatno u odnosu na transalpa koji sam vozio,gde me strasno bolela zadnjica...kod CB1 ništa od toga. Možeš kolko voliš da teraš i uživaš, meni su problem noge,presavijene. Ovo je motor za nekog malo nižeg. Ja sam negde oko 182 cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1584 Napisano Jun 30, 2018 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan I nadji orginal retrovizore,ovi nisu nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Jun 30, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, gox je napisao: Ići će na prodaju. To je odličan motor. No za duže putovanje i moju visinu nije. Može za duže putovanje, extra udobnost, neverovatno u odnosu na transalpa koji sam vozio,gde me strasno bolela zadnjica...kod CB1 ništa od toga. Možeš kolko voliš da teraš i uživaš, meni su problem noge,presavijene. Ovo je motor za nekog malo nižeg. Ja sam negde oko 182 cm. Distanci fuzastera su kod mene resili problem. Doduse na S verziji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 1, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Prelep, nek je sa srecom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 1, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nile, Abarth, Zlatko, Hard rock, Viper i svima . Juče ga dovezao. Sad da se naviknem na novu mašinu. U odnosu na CB1(4cilindra) koji linearno povlači i teče glatko, iznenadio sam se kako SV vuče. Držim gas, samo malo popustio a on odmah naglo usporava- koči mašinom. Surovo Manual za 2006 neko ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 1, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam navikao na to kocenje masinom i na ovom motoru dosta je izrazenije na dvocilindrasima, mada je to meni ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Jul 1, 2018 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Stedi kocnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 1, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ko za tebe po meri Taman kad ti dosadi prodas meniПослато са MI MAX уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2621 Napisano Jul 1, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/23/2018 at 6:32 PM, MladenV said: Vozite li se negde? Ma kako ne. A kad se ne vozimo krijemo se od kiše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2621 Napisano Jul 1, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, -Viper- said: Taman kad ti dosadi prodas meni A možda i meni. Danas smo se sa Mladenom zamenili motorima na nekih 20-30 km i moram da priznam da mi se SV baaaaš dopao. Naked nije baš moj fah. Vozio sam u auto školi Kawasaki ER6N, i tad sam samo potvrdio svoju teoriju da nije to za mene. Međutim, SV mi baš fino leži. Položaj je baš dosta različit u odnosu na Freewind, ali je bilo baš zabavno voziti SV... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Jul 2, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice freewind-a, kao fotelju da vozis. Em jos uspravniji polozaj sedenja, em zastita od vetra, em stitnici ruku, em grejaci rucica. Definitivno sledeca kupovina grejaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 2, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Kako si krenuo da opisuješ prednosti, ja mislio definitivno sledeća kupovina freewind Grejače sam ja imao na Transalpu,naručio iz Louisa. Rade posao (štitnici ručki plus). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svi novi vlasnici, odmah sam najprisutniji u temi. Šta ću kad ništa ne znam Narucio vizir, bio veci i manji, rekoše mi da je mali baš mali, da uzmem veliki. E sad, šta mislite? Evo fotke, još je nemontiran. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Jul 3, 2018 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni liči na ok, verujem da ćete sačuvati od vetra i bubetina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Fala Rajko na mišljenju Inače sad vidim da mi retrovizori nisu origji, gde da naručim prave ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na KP, ako juris original to je nesto drugo, ali mozes bilo koje druge (verujem da su vecina univerzalni) koji ti se dopadaju najvise, najbitnija je licna satisfakcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Jasno. Hvala za odgovor druže . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 3, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Od sv praviš transalp Zezam se Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan SV je ružan sa bilo kakvi vizirom, a i gubi se forma naked motora., može biti stvar ukusa. To je motorče za brzine oko stotke, ko oće brže i da ga ne bije vetar, treba da razmišlja o drugom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si. Ponekad mi se dopadne sa manjim vizirom. Trebalo taj manji da poručim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Jul 3, 2018 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Neki manji vizir kao sto je na Ducati Monster-u, i kraj, ko vozi naked-a mora da se pomiri s vetrom jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...