milanns 193 Napisano Maj 14, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Znaci hvatam Bokija za gusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 14, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj kad ga zagrejes, da li ti igra obrtaljka kad je na leru. To je jedan od znakova da karbovi nisu sinhronizovani. Sto vise skakuce, losija situacija. E sad ne znam da li mora bas da bude 100% mirna kao na I4 motorima ali ne treba da skace primetno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si iz NS, ne moras da se cimas nego se javi pa cemo resiti.... blage voznje do 5.5l grad maksimalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Maj 16, 2018 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i vazdusni filter u kakvom je stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 16, 2018 (promenjeno) Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Moj trošio nekad oko 5,5 , sad bije litar dva više. Obrtaljka mirna ko zakovana, kadkad mali mrdne, filter vazduha nisam menjo nikad, osam godina od kad je motor kod mene ili 40 iljade kilometra! Promenio Maj 16, 2018 član Lug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Maj 16, 2018 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa to nije bas za pohvalu, trebo si bar 2 komada papirna filtera da promenis za taj period, osim ako imas KN, onda opusteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja imam uljani filter! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Maj 16, 2018 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da, na to sam mislio, to traje skoro pa vecno , do smrti agregata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 16, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Lug said: Moj trošio nekad oko 5,5 , sad bije litar dva više. Obrtaljka mirna ko zakovana, kadkad mali mrdne, filter vazduha nisam menjo nikad, osam godina od kad je motor kod mene ili 40 iljade kilometra! Uglavnom je tu nesto do karburatora , takodje mozes nastelovati ventile i promeniti filter vazduha. Osim ako ne zavrces gas da pije 2 vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan haha! da bre! izdahnjuje i zapišava filter iz iberlaufa!, ne treba mi sauh kad ladan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, hard_rock said: Uglavnom je tu nesto do karburatora , takodje mozes nastelovati ventile i promeniti filter vazduha. Osim ako ne zavrces gas da pije 2 vise ma jok karbovi, ne sumnjam u njih čačko sam ih dok mi nije dosadilo, solidno radi, jesenas sam promenio lnce bregastih, a ventili štelovani pre 2000km, do filtera je sigurno, rešiću to ovog meseca, vidim da ima i na kupujem prodajem, najpovoljnije nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Maj 16, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan + glas za filter, dešavalo mi se isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Maj 16, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Upravo prekontrolisao ventile odlicni,filter vazduha nov kao i svecice,u kucistu filtera nema ulja suvo kao barut.Po meni nesto je do karba tako da videcemo ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Maj 16, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan E sad i ovo me buni da ima viska goriva svecica nebi bila ovakva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan bela ko mleko!, možda siromašna smeša, pa zato pukne po nekad., da ti ne vuče negde falš vazduh!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Maj 16, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Nije da on pukne nego kao vise da proguta gas kad ga odsecem i to nekad ne svaki put,sad sam skidao i filter kad sam kontrolisao ventile gume na filteru i karb su odlicnom stanju.Nije bas bela kao mleko vise je kao bela kafa .Po meni ima odlicno sagorevanje.Sad da vidimo sta ce da kazu strucniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 16, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kad zavrnes i ima knedlu, to moze biti da vuce negde fals vazduh. Proveri gume od airboxa ka karburatorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Maj 16, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Proverio gume i jedne i druge u odlicnom stanju nisu pukle a nisu ni ispucale.Tacnije to gutanje gasa se desava kad saltam iz vise u nizu sa medju gasom samo tad.Kad ga navlacim ili vozim na niskim obrtajima i dam pun gas nema knedle nema gutanja vuce kao metak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Doteraj da pregledamo karbove i uradimo sinhronizaciju. Bice sve kako treba, potpisujem. Inace, vidi se da cilindri imaju razlicitu smesu, a i oba su malo siromasna, tj ima viska vazduha. No da ne tupim, javi se ako hoces, pa cemo da vidimo. A i volim SVa pa bih voleo da ga vidim. Inace, sem svog, odrzavam jos jedno 7 komada redovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Maj 17, 2018 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Abarth cuvaj jedno mesto i za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe. Nikakav problem. Samo se javite i resavamo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Javio mi se novi problem, 2 puta u zadnjih mjesec dana. Motor nestabilan na leru, guši se i ugasi. Oba puta mi se desilo nakon malo duže lagane vožnje. Nakon par minuta radi kao da ništa nije bilo. Nije filter zraka, stavljen je novi. Čudno je jer u 99% slučajeva radi odlično, problem nije konstantan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na SV 650 nema filter goriva,moguće da je gorivo prljavo,odnosno da se napravio talog na dnu rezervoara,pa kad ima manje goriva hoće da uvuče u karb,i začepi diznu. Probaj da ispereš rezervoar i očistiš karbove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Potajno sumnjam na taj problem, samo što je kod mene druga generacija, to znači rastavljanje pumpe goriva. Vjerovatno ima i mulja i hrđe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam išao da kupim SV 650 pre dve godine u Zaječar (300 km u jednom pravcu),došao,zagledao,motor jedva upali,pa se odmah i ugasi na leru,pa ponovo upali i nemože da drži gas,ugasi, (nestalo mu goriva,pa dosuto iz flaše) nemože da ide,radi kao na jednom klipu,ja u bedaku,šta raditi,al pošto je cena bila vrlo povoljna -kupim ga,završim papire i pravac za Valjevo. Kada sam krenuo motor nije mogao brže od 80 na sat,čak na jednoj uzbrdici jedva izađe,posle nekih 30-tak km samo nešto puče, iz auspuha izbi oblak crnog dima i prokide,navijem gas,nesta puta, 180 ko od šale,ja sav hepi i eto, malo odužih,al taj mulj uz goriva zna poprilično da zeza i nervira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...