Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki SV 650/s

Recommended Posts

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

oket, jurim onda prvo dihtunge i semering. obeležio sam gde otprilike curka.post-13916-0-19423800-1363820357_thumb.jpgkanda na neki od ovih kanalića, doduše danas sam se navozao i nije curkalo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

To su kanali koji sluze za drenazu u slucaju da popusti semering ili pojede se osovina.... da voda ne bi usla u agregat, bolje da ode napolje..... Semeringa ima dva, prvi je popustio... SERVIS, i proveri ulje u motoru da nije promenilo BOJU, mozda je i drugi pustio ali to se bas RETKO DESAVA, >:(

• Podržavam 1

HVALA!!! Cuo sam se, motor je jos u ITA, rezervisao sam AIR BOX pa ako bude i cena OK uzimam ga za drugara, naime stavlja agregat od SV-a u trkacki karting, bice to zanimljiv PROJEKAT!!! :takoje:

Naravno i moja malenkost je ukljucena... :moto3:

• Podržavam 1

To su kanali koji sluze za drenazu u slucaju da popusti semering ili pojede se osovina.... da voda ne bi usla u agregat, bolje da ode napolje..... Semeringa ima dva, prvi je popustio... SERVIS, i proveri ulje u motoru da nije promenilo BOJU, mozda je i drugi pustio ali to se bas RETKO DESAVA, :(

ulje je u redu, nego gde da kupim taj semering kod nas? gledam; http://www.louis.de/_10f3440e08c295f93ce993745842822a72/index.php?topic=bikedb&article_context=bikedb&anzeige=0&CONTENT=technik&typ_id=AV%2FS , i ne uspevam da ga vidim. inače imam nameru sam da radim.i to redom; zamenu ležajeva glave upravljača, čišćenje karburatora i štelovanje , i možda remont prednjih štapova. naoružo sam se znanjem sa interneta; imam dobru volju, a kanda će biti i viška slobodnog vremena na pretek. a tu ste i vi ako nešto zapne :D

2002. jel ima to negde kod nas, dimenzije bi mi značile kad bih znao gde da tražim, a sad ću malo da vidim šta kažu skice :)

edit: zar nisu sve iste za prvu generaciju?

Promenio član Lug

za 2002 semering je taj SIGURNO, a za lezaj sam siguran 80 postoooo..... 2000 i 2001 je neka revizija i ima nekih razlika u odnosu na 99 i 00 godiste!!! Vecina delova je ustvari ostala ista do kraja.... ali uvek se desi da iz nekog razloga promene nesto, kao i uljni hladnjak kojeg je dobio, pa posle izgubio u varijantama, verovatno znaju sta rade.... NADAM SE!!!!

Mozda budes imao srece pa je standarni semering pa ga nadjes od necega, ja sam imao problem sa semeringom potisne sipke kvacila i zbog POSEBNIH dimenzija 6X34X5.5 od nicega nisam mogao da nadjem moram sam OEM SUZUKI da uzmem za 30e..... >:(

• Podržavam 1

uh, nadam se da mi je taj, od "potisne šipke kvačila", (što god da je, dobar :ups: ), a za pumpu gledam ovde; http://www.svrider.c...2/waterpump.htm , i koliko sam uspeo da protumačim uz pomoć google prevodioca, ispada da ako baš malo "plače" i nije strašno. izgleda da moram prvo da otvorim pa onda da tražim šta mi treba. a onda nema vožnje dok se ne sklopi. stvarno nije u redu od fabrike što su "eksperimentisali" pa ispada da nisi uvek siguran šta te očekuje kad otvoriš mašinu. zato ću joj dati šansu da prestane da curka sama od sebe, još neko vreme :zvizduk:

Evo i moj SV mutant grabljiVac je spreman za sezonu, jos samo tegice, i izduVe da mu uradim... A utisci su ODLICNI, ram, kocnice i ogibljenje su SAVRSENI!!!! :takoje:

Poseban sVet!!!! Ulicni trkac!!!! :care:

post-132-0-93729700-1365267151_thumb.jpg

• Podržavam 3

• Drug član, 2780 postova
  • Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000

Evo i moj SV mutant grabljiVac je spreman za sezonu, jos samo tegice, i izduVe da mu uradim... A utisci su ODLICNI, ram, kocnice i ogibljenje su SAVRSENI!!!! :takoje:

Poseban sVet!!!! Ulicni trkac!!!! :care:

Cevasta Talijanska rama sa srcem u L!

Uh imam utisak da je predivno voziti ga!

Mislim da mi je to sledecio izbor!

Svaka cast!

bio sam vredan ovih dana, zamenio ležajeve glave upravljača; one što sam zimus kupio i pašu. zatim su na red došli karburatori; pranje, podešavanje nivoa, sinhronizacija. nisam sve sliko mrzelo me malo malo pa peri ruke za slikanje...malo dokaznnog materijala;

post-13916-0-54491600-1365947919_thumb.jpg

post-13916-0-07371800-1365947928_thumb.jpg

post-13916-0-41229900-1365948004_thumb.jpg

post-13916-0-40186200-1365948024_thumb.jpg

post-13916-0-96468100-1365948028_thumb.jpg

post-13916-0-30472000-1365948032_thumb.jpg

post-13916-0-77109400-1365948038_thumb.jpg

post-13916-0-41896400-1365948043_thumb.jpg

post-13916-0-86946500-1365948049_thumb.jpg

post-13916-0-34558100-1365948060_thumb.jpg

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Danas sam se registrovao, 15560 din tacno, sve zavrsio u amss-u, nisam morao do supa. Nisam pogledao koliko je bio samo tehnicki, oni su malo skuplji.

Gde je to otvaranje sezone :)

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Hej, Lug, kakav je ono crveni ram među slikama? Interesantno zadnje vešanje, nema viljuške, fiksirani amortizeri...

p.s. pretpostavljam da je to neka superpoznata sprava i da samo ja ne znam o čemu se radi.

imam bmc trkački filter ako nekom treba nek se javi za sv650

Filter je za prvu generaciju SV-a 99-02 godiste, uz otvoren izduv, i malo podesavanje

karburatora, ( i malo prckanja) daje dobar rezultat... filter je periv, kao KN!!!

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

U stvari sam svratio ovde da vam javim da sam danas provozao 848 naked po Budimpešti da vidim kako to i ovo ono...

To je mučenje za sve pare a nije jeftin!! Volan je ravan samo prividno, u stvari je jedva malo viši od heblova, sve je na rukama.

Sedište kamen, vešanje tvrdo kao da ga nema (a Budimpešta je rupa do grbe) U drugu teško da ima smisla da se ubacuje, promena trake iznad 50 na sat - OPERACIJA, auspusi mi spalili jaja a kvačilo :staa: retrovizori široki i nisko uz ručicu, agonija za provlačenje...

Menjač dosta nezgrapniji od Suzuki-evog...

Motor je apsolutno za stazu ili za magistralu i ni za šta drugo. Pod uslovom da je put odličan.

BLAŽEN je SV650!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja