Lug 1378 Napisano Mart 20, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan oket, jurim onda prvo dihtunge i semering. obeležio sam gde otprilike curka.kanda na neki od ovih kanalića, doduše danas sam se navozao i nije curkalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 23, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan To su kanali koji sluze za drenazu u slucaju da popusti semering ili pojede se osovina.... da voda ne bi usla u agregat, bolje da ode napolje..... Semeringa ima dva, prvi je popustio... SERVIS, i proveri ulje u motoru da nije promenilo BOJU, mozda je i drugi pustio ali to se bas RETKO DESAVA, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan moze li da stane xenon u stari sv 650 n far? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za N ali u S stane, ja stavljao... Kontam da bi trebalo da moze da stane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko mozda neki SV druge generacije za kupusanje? Trebao bi mi AIR BOX i jos ponesto sitnica...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Mart 25, 2013 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde, pozdravvvvvvv http://www.moto-berza.com/polovni-motori/suzuki-sv-650-07g-agregat-oglas-73803/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan HVALA!!! Cuo sam se, motor je jos u ITA, rezervisao sam AIR BOX pa ako bude i cena OK uzimam ga za drugara, naime stavlja agregat od SV-a u trkacki karting, bice to zanimljiv PROJEKAT!!! Naravno i moja malenkost je ukljucena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Mart 25, 2013 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce ti onda air box, turaj K& N To ima da ujeda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi bez boxa, pecurke NE rade posao..... a i senzore treba potrpati negde..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan To su kanali koji sluze za drenazu u slucaju da popusti semering ili pojede se osovina.... da voda ne bi usla u agregat, bolje da ode napolje..... Semeringa ima dva, prvi je popustio... SERVIS, i proveri ulje u motoru da nije promenilo BOJU, mozda je i drugi pustio ali to se bas RETKO DESAVA, ulje je u redu, nego gde da kupim taj semering kod nas? gledam; http://www.louis.de/_10f3440e08c295f93ce993745842822a72/index.php?topic=bikedb&article_context=bikedb&anzeige=0&CONTENT=technik&typ_id=AV%2FS , i ne uspevam da ga vidim. inače imam nameru sam da radim.i to redom; zamenu ležajeva glave upravljača, čišćenje karburatora i štelovanje , i možda remont prednjih štapova. naoružo sam se znanjem sa interneta; imam dobru volju, a kanda će biti i viška slobodnog vremena na pretek. a tu ste i vi ako nešto zapne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 10X21X5 je semering a lezaj 10X26X8 ukoliko je tvoj SV prve generacije.... koje je bese godiste??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 28, 2013 (promenjeno) Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan 2002. jel ima to negde kod nas, dimenzije bi mi značile kad bih znao gde da tražim, a sad ću malo da vidim šta kažu skice edit: zar nisu sve iste za prvu generaciju? Promenio Mart 28, 2013 član Lug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan za 2002 semering je taj SIGURNO, a za lezaj sam siguran 80 postoooo..... 2000 i 2001 je neka revizija i ima nekih razlika u odnosu na 99 i 00 godiste!!! Vecina delova je ustvari ostala ista do kraja.... ali uvek se desi da iz nekog razloga promene nesto, kao i uljni hladnjak kojeg je dobio, pa posle izgubio u varijantama, verovatno znaju sta rade.... NADAM SE!!!! Mozda budes imao srece pa je standarni semering pa ga nadjes od necega, ja sam imao problem sa semeringom potisne sipke kvacila i zbog POSEBNIH dimenzija 6X34X5.5 od nicega nisam mogao da nadjem moram sam OEM SUZUKI da uzmem za 30e..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan uh, nadam se da mi je taj, od "potisne šipke kvačila", (što god da je, dobar ), a za pumpu gledam ovde; http://www.svrider.c...2/waterpump.htm , i koliko sam uspeo da protumačim uz pomoć google prevodioca, ispada da ako baš malo "plače" i nije strašno. izgleda da moram prvo da otvorim pa onda da tražim šta mi treba. a onda nema vožnje dok se ne sklopi. stvarno nije u redu od fabrike što su "eksperimentisali" pa ispada da nisi uvek siguran šta te očekuje kad otvoriš mašinu. zato ću joj dati šansu da prestane da curka sama od sebe, još neko vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 6, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj SV mutant grabljiVac je spreman za sezonu, jos samo tegice, i izduVe da mu uradim... A utisci su ODLICNI, ram, kocnice i ogibljenje su SAVRSENI!!!! Poseban sVet!!!! Ulicni trkac!!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano April 6, 2013 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan moze li da stane xenon u stari sv 650 n far? nemoze da stane u N verziju,bar ovaj sto sam ja probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano April 6, 2013 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj SV mutant grabljiVac je spreman za sezonu, jos samo tegice, i izduVe da mu uradim... A utisci su ODLICNI, ram, kocnice i ogibljenje su SAVRSENI!!!! Poseban sVet!!!! Ulicni trkac!!!! Cevasta Talijanska rama sa srcem u L! Uh imam utisak da je predivno voziti ga! Mislim da mi je to sledecio izbor! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 14, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan bio sam vredan ovih dana, zamenio ležajeve glave upravljača; one što sam zimus kupio i pašu. zatim su na red došli karburatori; pranje, podešavanje nivoa, sinhronizacija. nisam sve sliko mrzelo me malo malo pa peri ruke za slikanje...malo dokaznnog materijala; 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 15, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ko dolazi na otvaranje sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano April 15, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se registrovao, 15560 din tacno, sve zavrsio u amss-u, nisam morao do supa. Nisam pogledao koliko je bio samo tehnicki, oni su malo skuplji. Gde je to otvaranje sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 15, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sezona vec otVorena odaVno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan imam bmc trkački filter ako nekom treba nek se javi za sv650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano April 16, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hej, Lug, kakav je ono crveni ram među slikama? Interesantno zadnje vešanje, nema viljuške, fiksirani amortizeri... p.s. pretpostavljam da je to neka superpoznata sprava i da samo ja ne znam o čemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 16, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan imam bmc trkački filter ako nekom treba nek se javi za sv650 Filter je za prvu generaciju SV-a 99-02 godiste, uz otvoren izduv, i malo podesavanje karburatora, ( i malo prckanja) daje dobar rezultat... filter je periv, kao KN!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano April 16, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan U stvari sam svratio ovde da vam javim da sam danas provozao 848 naked po Budimpešti da vidim kako to i ovo ono... To je mučenje za sve pare a nije jeftin!! Volan je ravan samo prividno, u stvari je jedva malo viši od heblova, sve je na rukama. Sedište kamen, vešanje tvrdo kao da ga nema (a Budimpešta je rupa do grbe) U drugu teško da ima smisla da se ubacuje, promena trake iznad 50 na sat - OPERACIJA, auspusi mi spalili jaja a kvačilo retrovizori široki i nisko uz ručicu, agonija za provlačenje... Menjač dosta nezgrapniji od Suzuki-evog... Motor je apsolutno za stazu ili za magistralu i ni za šta drugo. Pod uslovom da je put odličan. BLAŽEN je SV650!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...