M a R k o 393 Napisano Avgust 3, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Treci vikend avgusta,SV okupljanje,mesto nebitno,stvar dogovora,ima li zainteresovanih? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Avgust 3, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi SV-ovci, samo da kazem da onaj skok napona nije bio do reglera, zamalo da bacim pare i uzmem novi ! Problem je 'ladno bio u akumulatoru, tj u njemu je bio Unibar akumulator koji je slabiji (ne znam sad tacno oznaku) i kada sam stavio Yuasa akumulator radi normalno! Razlika je "samo" bila u startnoj struji, kod Juase, koja je inace fabricki u njemu, je 175 A, a onaj Unibat je 125... Zato nije mogao da ga ni zavergla, nema snage jadnik... Eto, problem resen, pa nadam se da ce nekom posluziti ova moja lekcija za ubuduce.. Kad ne bude palio i ako "prepunjava" prvo mu stavi oridjidji akumulator Juasa, premeri opet, pa tek onda rasklapaj i kupuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 3, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Treci vikend avgusta,SV okupljanje,mesto nebitno,stvar dogovora,ima li zainteresovanih? Ja sam uvek "ZA". Samo da se ne pogodi da radim, posto sam trenutno na odmoru i neznam raspored dok se ne vratim na posao. Javite tacan tatum i mesto okupljanja pa da vidim kakvo je stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Avgust 4, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5452 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako prebaciti sa americkih na evropske mjere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sekto ! Ako znate nekoga ko je zainteresovan javite http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/suzuki-sv-650-s-oglas-55933/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Mare, lep primerak, u full-u stvarno, ali mislim da si mu i zategao cenu malo... Ide li to nize? mozes i na pm da mi javis, cisto da znam ako neko naleti koja mu je zadnja cena.. U svakom slucaju srecno sa prodajom, ipak je to Amerikanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi prodao corbin sediste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Avgust 7, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi prodao corbin sediste? Ma jok - bez cerupanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Avgust 7, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mare, ako imaš sliku motora kad je stigao (pre popravke) stavi inače ovo "blago havarisn" prosečnom kupcu zvuči ko "skroz slupan". Kod nas auto sastavljan od dve-tri crkotine zovu "u odličnom satanju" a kad neko napiše havarisan... ili makni to havarisan pa opiši kupcu telefonom ili postavi slike da se vidi da nije bio polomljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Avgust 7, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mare, ako imaš sliku motora kad je stigao (pre popravke) stavi inače ovo "blago havarisn" prosečnom kupcu zvuči ko "skroz slupan". Kod nas auto sastavljan od dve-tri crkotine zovu "u odličnom satanju" a kad neko napiše havarisan... ili makni to havarisan pa opiši kupcu telefonom ili postavi slike da se vidi da nije bio polomljen. Ja sam ga kupio vec skockanog i nemam slike,ali hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi prodao corbin sediste? Ma jok - bez cerupanja Dobijes moje crveno fabricko + lovu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Avgust 7, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi prodao corbin sediste? Ma jok - bez cerupanja Dobijes moje crveno fabricko + lovu? Ma jok - bez cerupanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi nije i bas najjasnije zasto ste sv-a stavili u podforum sport,kad je on sve ali sport najmanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi nije i bas najjasnije zasto ste sv-a stavili u podforum sport,kad je on sve ali sport najmanje... valjda zbog onog; /S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Avgust 7, 2012 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi nije i bas najjasnije zasto ste sv-a stavili u podforum sport,kad je on sve ali sport najmanje... Mislis da nije? Baci pogled: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je vise za naked ili touring podforum,ali ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Avgust 7, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako prebaciti sa americkih na evropske mjere? Braco, ajde malo pojasni pitanje. Da li treba da se nešto preračuna u metrički sistem ili je nešto drugo u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Avgust 7, 2012 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je vise za naked ili touring podforum,ali ok... Ma salim se, to je zbog s verzije koja mnogo vise lici na sportski nego na turing motor, a u USA se vec duze vozi (vozio) sv kup, bar ja tako mislim da su admini odlucivali. Ja ga vozim kao penzioner, sto se mene tice moze da bude smesten i u touring, classic.... Ramirez, mislim da je Braco pitao kako da digitalni brzinomer prebaci iz milja u km/h, ali znajuci Bracu ne sumnjam da se snasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Avgust 8, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj drug u Borci... SV 650 s 2008 ,, 400km...nov... cena oko 3100e...ako nekom treba 063563319 pozovite se na mene...Radoslav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Avgust 10, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/suzuki-sv-650-s-oglas-56349/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Avgust 10, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan A pošto je Corbin sedište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nesto smo ranije komentarisali i trazili po netu-mislim 150-200 dolara novo,ali nemoj mi verovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Avgust 21, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5452 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako prebaciti sa americkih na evropske mjere? Braco, ajde malo pojasni pitanje. Da li treba da se nešto preračuna u metrički sistem ili je nešto drugo u pitanju? Ma kolega je kupio motor iz amerike pa je ono bilo mp/h i neko je prebacio na km/h ali je ostala temp u farenhajtima pa da prebacimo u celzijuse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Avgust 21, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako prebaciti sa americkih na evropske mjere? Braco, ajde malo pojasni pitanje. Da li treba da se nešto preračuna u metrički sistem ili je nešto drugo u pitanju? Ma kolega je kupio motor iz amerike pa je ono bilo mp/h i neko je prebacio na km/h ali je ostala temp u farenhajtima pa da prebacimo u celzijuse. Što se tiče konverzije iz farenhajta u celzijus to je vrlo jednostavno. Ima puno konvertora na netu, a ovaj je prvi na Google listi: http://www.konverter-jedinica.com/konvertiranje_temperatura.php Ako je instrument analogni, sa kazaljkama, onda je lako. Otvoriš ga i umesto oznaka u F ispišeš u C, ali naravno moraš preračunati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Avgust 21, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5452 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Digitalni je sat ali malo nezgodno stalno trzati digitron da preracunas Na nekim motorima sa par klikova na dugmice prebaci se sa americkih na evropske i kilomeraza i temperatura i kolicina goriva ako ima ali ovde je neko uspio samo da prebaci kilometrazu tj brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...